Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Transformal Nefes Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Sude
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Alıntı Sude Cevaplabullet Konu: Transformal Nefes
    Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2016 Saat 14:18
Arkadaslar en sonunnda baslik açabildim.Hep ayni yasananlar bende 5 sene kadar agiz kokusu sorunuyla yasadim.A ma nette gezerken tesadüfen transformal nefesi buldum hep bir mucize isterken çikti karsima ve bir hafta arastirdim bütün videolari izledim ,bütün yazilanlari okudum ve uyguladim.Yaraticisi JUDITH CRAVITZ girtlak kanserini yenmis bende agiz kokusunu yenerim dedim ve oldu.Iyilesirsem bende baskalarina yardim edecegim allahim diye söz verdim kendime.                                                       Bu teknik agizdan alinip agizdan verilen nefesle oluyor.Ben sabah ögle aksam aç karina yemeklerden önce 100 nefes 10 dakika uyguluyorum.Zaten vücuda giren akici nefesle agiz,burun,mide,ve tüm organlara nefes girisiyle hücreler yenileniyor ve bütün tikanikliklar açiliyor mantarlar ölüyor.inanin ki bazen tansiyonum çikiyordu o bile bitti yine nefes teknigiyle burun açma yaparak geniz akintim ve burun tikanikligim gitti inanin tüm vücuda öyle güzel bir enerji geliyor ki zaten okudugunuz zaman hak vereceksiniz.1 haftada farki göreceksiniz.TERTEMIZ NEFESLERIMIZ OLSUN....
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Ocak-2016 Saat 21:30
2 aralikta üye oldugunuzdan beri 7 mesaj yolladiniz hepsinde bu acayip hurafeyi yazdiniz.

Bu isten bir çiakriniz var intibasi edindim. Hep ayni seyin reklamini yapiyorsunuz. Artik bu nakarattan vaz geçiniz. Sansinizi zorluyorsunuz.
-M
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2017 Saat 18:22
Nefes kontrolü, Dogru nefes alma vs hepsi çok önemli seyler ama bu kadarda abartmamak lazim.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2017 Saat 21:31
murat hocam intihar edicem yakinda yetti bukaadar ha çok ciddiyim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2017 Saat 21:33
yani Tanriya mi öfkelenelim yoksa eger sorun kaynagimizi iyi tespit edemiyen doktorlarami bizle alay edenleremi yoksa neye küfredelim hani ne suç isledik ve neden böyle hani yoksa bizimmi hatamiz var organlarimizi iyi kullanamdik iyi deger vermedik ceza olarak Allah bunu verdi bilmiyorum ama deliricem uykumda yok suan her gece kahir lanet gibi geçiyor vallahi
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2017 Saat 21:35
adama agzimda koku var diyorum disini firçala diyor :D ben diyorumki burada Altin var o diyorki yürü eve gidek napacan
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2017 Saat 21:40
ya edememde iste artik yasasakta yasamasakta farkimiz kalmadi ölülerden hocam dem vvuruyorum birazda basim agriyodu ondan öyle yazdim kusra bakmayin
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2017 Saat 20:40
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Tabi ki intihar etmeyeceksiniz
-M
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2017 Saat 21:01
Orjinalini yazan: aydinmur

Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Tabi ki intihar etmeyeceksiniz
-M

Dil pasinin sebebini söylerseniz arkadas tekrar düsünebilir :) Bu pastan geliyor bende ki koku tabiki intihar etmeyi düsünmek mantiksiz evet çogu seyden çekiniyoruz ama bunu uzun süre engelleyen sakizlar gargalar var tedaviyi ararken bunlardan da yararlanabiliriz hep düsünürüm günlük ben 1-2 tlye sakiz alirim 2-3 gün gider o bana.Insanlar sigaraya günlük 10-15 tl veriyorlar bizim bunlardan çekingencemiz nedir ki?
Ayrica herkesin illaki bir sorunu var kimisi aptal,kimisi psikolojik sorunlar yasiyor,kimisi zor nefes aliyor bizim farkimiz bu kokunun sosyal bir sikinti olmasi ama onun disinda sükür fiziksel sikintimiz yok.Tabi sükür olayi da bana kötüye bakarak sükretmek riyakarlik olarak geliyor her seyin en iyisini olmasini isteyenlerdenim ve bu sorunu çözücez intihar felan etmeye gerek yok baba aman :)
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2017 Saat 21:28
Arkadaslar dil pasinin en büyük sebebi olarak bagirsak mantari düsünülüyor. Ben bu aralar mantar tedavisine baslamayi düsünüyorum. Sarimsak kürü var mesela.ama söyle bir sey var mantar öyle kolay kolay iyilesmiyor bi süreç. Uzun bi tedavi süresi var sabir istiyor. Bi internette sizde arastirin derim bagirsak mantari ve agiz kokusu diye.arkadaslar suan su yöntemle iyilestim kökten kurtuldum diyen olursa tedavisi ne olursa olsun hepimizin o yöntemi uygulayacagi na eminim. Çünkü sabir kalmiyor hepinizi çok iyi anliyorum.ama bir çözümü olmali her seyin bir derman i var. Dogada herseyin fermani var bi çözümü olmali mutlaka
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2017 Saat 17:32
Ben su transformal nefes olayini denemistim de beynim uyusmustu basim dönmüstü çok garip.nedeni ni anlayamadim. Hatta spor yaparken burundan alip agizdan verince nefesi. Yine bi süre sonra beynim uyusuyor basim acayip sekilde dönüyor o yüzden agzim koktugu için burundan alip burundan veriyorum :) neden bilmiyorum
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2017 Saat 20:25
sitede bulamadim, sarimsak kürü nedir ?
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2017 Saat 14:25
Cam aqzi kapakli 2 lt kapasitesi olan siseye taze sikilmis limon suyu ve 20 bas sarimsak koyuyoruz .Sisenin ettafini gunes gormeyecek sekilde folyo vs sekilde kaplayip hergun calkaliyoruz .25 gunduden sonra her sabah ac karnina yemekden yarim saat once 1 fincan iciyoruz.Ama sarimsaklar sanirim havanda dovuluyordu sanirim.Vw hergun calkalanacak.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2017 Saat 18:02
Evet arayan arkadasim kür bu.bunu kullanmak gerek uzun bi süre.ve sonuçlari gözlemlemek gerek.ben yakin zamanda hazirlayip denemeyi düsünüyorum sonuçta dil pasi için de limon kullanin diyorlar e mantar için de sarimsak. Ikisi birlesince güzel seyler çikar. Bir de ekstradan bagirsak problemi için bir yemek kasigi zeytinyagi da icersek sabah ya da aksam farketmez. Çok daha etkili olabilir. Bu bi ihtimal tabi denemeden bilemeyiz. Forumda bir çok kisi var hepimiz bir yöntemi deneyip paylassak ne güzel olurdu. Benim kafamda bikaç yöntem var hepsini zamana yayarak denemeyi planliyorum ve bunlardan birinin sonuç verecegine inaniyorum.
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2017 Saat 22:04
Evet ben fitoterapiden umitliyim ama hangi tip kokuya hangi tedavi sorun bu bana iyi gelen sana gelmez .
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu