Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Diski kokusuna benzer agiz kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Naci
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 5
Alıntı Naci Cevaplabullet Konu: Diski kokusuna benzer agiz kokusu
    Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2016 Saat 10:33
Merhaba arkadaslar 24 yasindayim ve orta okuldan beri agiz kokusu hastaligini çekiyorum. Bazen azaliyor bazen de çok ama çok kötü kokuyor. Ama hiç geçmiyor. Kötü koktugu zamanlar daha çok haliyle. Psikolojim bir çogunuz ile ayni durumda. Insanlardan kaçmaya basladim artik. Meslegimi hakkiyla icra edemiyorum. Simdi asil konuya gelirsek agiz kokumla diski kokum çok benzer hatta ayni gibi. Sizce bu neye isaret olabilir.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 11:13
bagirsak sorunu isareti olabilir
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ocak-2016 Saat 23:08
Yeni bir konu actim oraya bakabilirsin.

Dilinin arkasi kokuyor demi sadece? Onleri falan kokmuyor? Burnundan koku gelmiyor? Oyle ise sorunumuz ayni olabilir.
IP
pharmacy
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı pharmacy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 23:33
Evet benimde sorunum diskiya benzer koku olmasi arkadaslar..Peki sizin ailenizde baska sizinki gibi hissettiginiz biri var mi? Benim babamda da ayni sorun var kendisi farkinda olmasa da..
IP
pharmacy
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Alıntı pharmacy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2016 Saat 23:35
Bendede aklimin erdigi kadariyla 8-9 yasindan beri bu sorun var, belki öncesinde de vardi bilemiyorum..
IP
Naci
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Naci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Subat-2016 Saat 10:32
Ncort aynen dil kökü kokuyor. Burnumdan koku gelmiyor önleri kokmuyor. Hapsurunca elimi tutuyorum. Elime gelen zerrecikler kokuyor. Agiz tadim genellikle bozuk. Dil pasim var. Dislerimi bazen bir sey eritiyormus gibi gidisiyor sizliyor.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Subat-2016 Saat 17:09
Orjinalini yazan: Naci

Ncort aynen dil kökü kokuyor. Burnumdan koku gelmiyor önleri kokmuyor. Hapsurunca elimi tutuyorum. Elime gelen zerrecikler kokuyor. Agiz tadim genellikle bozuk. Dil pasim var. Dislerimi bazen bir sey eritiyormus gibi gidisiyor sizliyor.

Evet. Dis sizlamasi yok bende.

Parmagimi tam arkaya suruyorum kokuyor sonra onlere suruyorum koku gidiyor. Agzim kuru gibi. Ferah degil.

Bir de senden dedigimi yapmani istiyorum. Dilini cikar o beyazligin kokunun oldugu yere iyi bak ve dilini geri sok yavasca. Tam bogaza bakan kisminda var degil mi o? Yani tam bogaza gelen kismi kokuyor dilinin?
IP
Naci
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Naci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Subat-2016 Saat 14:08
O kadar görerek anlayamiyorum. Ama parmagimi dilin arka kismina degdirince orasi kokuyor. Bir de benim küçük dilimin arkasindaki duvarda sürekli sümük birikiyor o ne acaba
IP
Emin
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı Emin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2016 Saat 01:21
Geniz akintisi yani sinüs . Kulak burun bogaz uzmanina görün kardesim
shnn
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2016 Saat 02:16
ARKADASLAR MESELA BIRI ILE 2 3 DK KONUSUNCA DIL KURUO AGIZ KURUO YA ANLAMADIM GTTI UNIVERSITE IGRENCISIYIK FAZLA YOL KATEDEMEDIM BI TEK ENDOKSPO YAPTIRDIM ONDADA BAKTERI FELAN CIKMADI DOKTOR BANA MIDE ASITI DUSURUCU VE BENIM MIDE COK GAZ URETIO MIDE BARAAK GAZ HAPI ERDI BISI OLSUGU YOK
ARKADASLAR BEN OGRENCI OLDUGUM ICIN GENEDLE KARBONHIDRAT AGIRLIK BESLENIOM CAYA SEKER 1 YILDIR ATMIOM SEKERLI SEYLER NERDEYSE SIFIR YERIM AMA KARBONHIDAT AGIRLIK BESLENME   OLSUN EGZAMA BENDE 6-7 YILDIR VAR KARINDA FAZLA GAZ OLMASI BUNLAR BAGIRSAK MANTARI BELIRTILERI SIZCE BAGIRSAK MANTAFI OLMA IHTIMALI NEDIR BIDE BARSAK MANTARI TEDAVISI UZUN SURUOMUS HWRALDE BILGISI OLAN YAZARMI
IP
ahmetgnc
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı ahmetgnc Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mart-2018 Saat 20:21
Merhaba yaklasik 7-8 yildir bu hastalikla yasiyorum. Her türlü yolu denedim çözüm için ama nafile...
Her gün düzenli olarak dislerimi firçalamama ragmen bir türlü geçmek bilmedi. Agzim kapaliyken bile her nefes aldigimda disari verdigim hava bir odayi dolduracak kadar kötü (diski) kokusu yayiyor. Özellikle 2-3 saat bir sey yemedigimde gittikçe siddetleniyor koku. Disleri firçaladiktan sonra koku 10 - 15 dakika sonra geri geliyor. Sosyal hayatim mahvoldu. Intiharin esigine geldim. Lütfen ayni dertten muzdarip olanlar ya da konu ile ilgili bilgisi olanlardan yardim bekliyorum...
IP
nisaluce
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 69
Alıntı nisaluce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mart-2018 Saat 03:41
Ters peristaltik hareket diye birsey var.sindirim sistemi organlarinin olagan disi kasilma hareketleridir. sindirim sisteminin herhangi bir yerinde bulunan maddeleri sindirimin bitis yerinden baslangiç yerine dogru iter.

özellikle kusma refleksi, yemek borusunda meydana gelen ters peristaltik hareketin bir sonucudur. normalde agizdan mideye itilmesi gereken besinler mideden agza dogru itilmis olur.

Aklima House M.D. yabanci dizisinin 3. sezonunun bir bölümü geldi, bir hasta af buyurun agzindan büyük abdestini yapiyordu ve House bunu ters peristaltik hareket olarak açikliyordu.
IP
mehmet27
Üye
Üye

Gönderilenler: 81
Alıntı mehmet27 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2018 Saat 11:11
Bende de diski kokusuna benzer koku var koku hiç geçmiyor sadece bazi günler siddetleniyor bir kaç metreden duyuluyor bazende okadar siddetli olmasada koku oluyor bangirsak kaynakli oldugunu düsünüyorum ama tam olarak ne çözemedim
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu