Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Nefesten-Burundan gelen koku için- MUTLAKA OKUYUN Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sarraf96
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
Alıntı sarraf96 Cevaplabullet Konu: Nefesten-Burundan gelen koku için- MUTLAKA OKUYUN
    Gönderim Zamanı: 07-Subat-2016 Saat 17:36
Arkadaslar bu konu hakkinda bi baslik açmak istedim. Istiyorum ki herkes kurtulsun bu dertten Allahin izniyle.Muzdarip96 hesabiyla konumda bahsetmistim nefes problemimi.

Öncelikle sunu belirtim eger agziniz kapaliykende koku geliyorsa burundan demekki sinus kaynaklidir. Baska nedenleride olabilir ama büyük olasilikla budur. Bendede et büyümesi vardi mesela. Adim adim kendi çözümümü yazacam mutlaka deneyin.

1- Arkadaslar öncelikle günde minimum 2 kere dislerinizi firçalayin ve normal süreyi uzatin. Mesela normalde 2 dk firçaliyorsaniz artik 5 dk firçalayin.

2- Günde 2 veya 3 kere dilinizi firçalayin. Dis firçasina dis macununu sürüp dis gibi firçalayin. Yetmez derseniz limonu pamuga damlatip dilinizi temizleyin ama bunu fazla yapmayin tahris edebilir.

3-Sinus Rinse Kit diye bi burun yikama kiti var. Bunu alin 20 tl civari bise. Günde 2 veya 3 kere burnunuzu yikayin bununla. Nefesiniz tazelenecektir ilk yikamada hissedeceksiniz.

Son olarak sunlari belirtmeliyim

Hiç bi maddi çikarim yok Allah biliyor.Ben yillarca bu derdi çektim gerçekten çok zor bi durum hele ki okul okuyanlar ve çalisanlar için. Ben istiyorum ki herkes çaresini bulsun.

"Sinus rinse kit" fiyati belki size çok gelebilir ama mutlaka deneyin, sorularini bekliyorum artik hergün girerim ölmezsem :))

Ben 4 gündür bunlari yapiyorum ve fark harika. Ek olarak seker tüketiminizi azaltin mesela çayda kahvede seker kullanmayin. Günlük su ihtiyacinizi karsilayin. Simdiden herkese tesekkürler
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Subat-2016 Saat 23:00
Guzel yazi kardesim ben sana sole solim
gunde en az 3 kez dislerimi en az 3 dk forcaliom tamm sana uyayim 5 dk ka yapim bundan sonra dilimide her fircaldigimda fircaliom skkinti yok
bu sinus rinse kiti hic kullanmadim icerigi nedir ne ise yarar aciklarmisin bide eczaneden mi alicaz bu sinus rinse kit kbb cilerin sinusleri bosalttigi sistemmi yoksa
IP
sarraf96
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sarraf96 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2016 Saat 01:04
Murat Hocam cevaplarsaniz sevinirim, Nefes kokusu gitti ve sinuslerim temizlendikten sonra Ter kokusunda degisiklik oldugunu hissettim. Eskiden çok daha kötü kokardi. Sizce bununla bi alakasi olabilir mi?
IP
sarraf96
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sarraf96 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2016 Saat 15:30
mmkk kardes Sinus rinse kit eczanelerde bulabilirsin. Bi plastik sise tarzi bise var bunun içine ilik su katiyorsun yaninda verdigi tuz ve karbonat karisimi paketler var onuda içine bosaltip burnuna sikiyorsun. Sinus kaynakliysa veya nefes alamamakla alakaliysa mutlaka dene zarari olmaz.
IP
ncort
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Alıntı ncort Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Subat-2016 Saat 22:30
Nasil kullaniyorsunuz sinus rinse kiti? Ne kadar sikacagiz buruna? Veya siktiktan sonra kafamizi egip diger burundan cikmasini mi bekleyecegiz?
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Subat-2016 Saat 18:39
Kardesim sinus rinse kit ile ilgiki video izledim nwtte diger burundan normal su cikio du kullanan kiside he diosan eger burundan balgamli senin bile farkedemicegin yesilli salya falan felan cikar o zaman alayaim
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2016 Saat 15:39
sinüs rinse kitin yaptigi isi, sinüzit ameliyati yapan doktor yapamaz.
IP
sarraf96
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı sarraf96 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Subat-2016 Saat 23:24
Kardes normal su çikmiyor emin olabilirsin. Bu illetten kurtulmak için denemeye deger.
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Subat-2016 Saat 21:11
Sarraf 96 kardesim sen yaptin yarari oldumu burnundan koku geliomu yada agizkokusu sende tamamen gttimi benim sabahlari kalktigimda bi burun deilim biraz tikali oluo bide ben nezle grip oldugumda burnum balgam toplayinca hih yapiom :-D burundan yesil balgam gelio mesela buyuk veya orta    sence bu kiti kullanarak sinusleri iyice temizlersem koku tamamen gidermi ya
IP
kafayi yedim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Alıntı kafayi yedim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2016 Saat 12:57
Benimde koku hem agizdan hemde burundi an geliyor biktim artik hemde disk gibi koktugunu soyluyolar yalvaririm yardim ed in disk kokusu neden olurki bence cigerfen geliyor
Biktim yasamaktan
IP
kafayi yedim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Alıntı kafayi yedim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2016 Saat 13:02
Durumum cok kotu bosanmanin
Esigindeyim kimse beni istemiyorneden nefese diskikokusu gelir
Biktim yasamaktan
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2016 Saat 18:51
Murat hoca çok dogru bir sey söylemisti kokuyu herkes farkli adlandirir ben çöp kokusu derim o diski der bir sey ifade etmez. Burunla ilgili sorunlari degerlendirin geniz akintisi ve burun tikanikligi varsa hemen tedavi olun burun bosluguna oksijen tam olarak gitmediginden bakteri üreyebilir çogu kisi antibiyotik kullandiginda koku geçiyor bence çogu burundan kaynakli sorun yasiyor bende dahil.
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2016 Saat 17:36
Bana da doktor antibiyotik yazdi iki tane.Ilaçlar biteli bi hafta oldu suan hersey yolunda koku gitti ama tekrarlar mi yoksa kurtulurmuyum bilmiyorum.Insallah tekrar etmez.Cumartesi kontrole gidecem. Sonucunu yazarim buraya
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2016 Saat 19:11
Ne için yazmisti antibiyotigi
IP
joey55
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Alıntı joey55 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2016 Saat 15:14
Agiz kokusu için yazdi.Bugun kontrole gittim kokunun geçip gecmedigini sordu bende tamamen gectigini soyledim.
Tekrarlar mi dedim evet dedi sorun bademciklerde kesin çözüm bademcikleri aldirmak dedi tekrar bi ilaç yazdi koku basladiginda tekrar gidecem ameliyat olacam artik baska çare yok kurtuliyimda su dertten baska bisey istemiyorum
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu