|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
cmgard
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Mart-2016 Saat 10:36 |
|
murat hocam signal expert protection pro complete diye bi agiz gargarasi buldum markette.Aktif çinko ve alkolsüz bi ürün ama içeriginden tam emin degilim.Yorumlariniz nedir bu gargara için
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Fikrimi sordugunuz için tesekkür ederim. Ürünün içindeki kimyasal maddeleri tam olarak yazabilirseniz birlikte yorumlayalim -M |
||
![]() |
||
cmgard
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
|
Aqua(water),Sorbitol,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Potassium Citrate,Glycine,Sodium Benzoate,Aroma(Flavour),Citric Acid,Zinc Sulfate,Sodium Fluoride,Sodium Saccharin,Cl 42090 |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bu ürün agiz kokusuna etkisizdir. Hatta artirabilir.
Simdi birlikte yorumlayalim: PEG ve Sorbitol birer alkoldur. (Isminin son hecesi -ol eki ile biten bürtün kimyasl maddeler alkoldür) Alkoller bildiginiz üzere agiz kokusunu artiran maddelerdir. Sakkarin tatlandiricidir. Sofra sekerinden 1000 defa daha tatlidir, bakterilerin çok hosuna gider. Aroma koku maskesidir, ya bir aldehittir veya yüksek veya polisiklik alkollerden üretilir. Çinko sülfat (ZnSO4) suda kolay çözünmeyen bir çinko bilesigidir. Bu sebeple SO4 parçasi çinkoyu serbest birakmaz. Zn serbest kalmazsa kükürtlü gazlari yakalayip yok edemez. Ayni durum çinko oksit (ZnO) için de geçerlidir. Zn sitrat için de geçerlidir. Parantez içerisinde söyleyeyim: yanilmiyorsam dentasave içinde Zn sitrat var. Bu sebeple agiz kokusuna etkisi süphelidir. Digerleri kivam verici veya kimyasal stabilizatör olarak konulmus maddelerdir. Bakteriler tarafindan besin maddesi olarak kullanildiklarina iliskin her hangi bir delil yoktur fakat pek mümkündür. Herhangi bir çinkosuz macun kullanmaktansa potansiyel etkisi olabilecegi temennisi ile bu ürün digerlerinden öncelikli olarak kullanilirsa hata olmaz. -M |
||
![]() |
||
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dentasave Çinko lu dis macunu kullandim fakat bi sonuç alamadim maalesef o dil arkasindaki koku gitmiyor ve bogazdaki yapiskanlik gitmiyor yani kokuya etki 0 sizde nasil etki yapar bilmem
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |