|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
cmgard
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2016 Saat 17:16 |
Arkadaslar öncelikle kokunun sebebini tam anlamiyla buldum.Disimde çürüklerim var,geniz akintim var ama ikisinden de bagimsiz bi sekilde buldum.Bugün sabah normal kahvaltimi yaptim.Öglen disari çikarken dislerimi ve dilimi firçaladim.Bugün diger günlerden farkli olarak çok tikabasa yemedim.Sindirim yaparken vücut sanirim çok su harciyor agzim kuruyordu.Bugün agzim kurumadi ve sürekli agzimin içinde salya beklettim.Murat hocamin bi yazisinda görmüstüm.Tip 1 için dilinizi damaginiza yapistirmayin aralik birakin diyordu.Denedim ve sonuç aldim bugün hiç koku olusmadi.Dislerimi firçalamadigim zaman bile olusmuyor.Mide bos olunca yemekten sonra 2.5 3 saat geçince bi koku hisseder gibi oldum açliktan.Hemen bi cicibebe vardi çantada onu attim agzima tekrardan normale döndü.Ama konustugum zaman mesela agzimda bi kuruluk olusmaya basliyor.Hocam konusmamak da elde degil sonuçta,bu konuda fikrinizi alabilir miyim?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bu uygulama önerisi bana aittir dogru.
-disler aralik -dudaklar kapali -agizda salya biriktirin Konusmak veya yutkunmak, yemek, içmek islemleri yapilmiyorsa bu pozisyonda beklemek Tip 1 agiz kokusunu hafifletebilir. -M |
|
![]() |
|
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Kokunun hafiflemesi az yemek olabilir.
Sindirim ne kadar fazla ve zorlu koku o kadar fazla oluyor. Iki gun once bir doktora gittim ama normal muayene degil adamda bir cihaz var sol elimden bakti ve damar yollarini inceledi daha bana birsey sormadan kagida gastirit yazdi bendede antral gastirit var zaten tabi sasirdim sonra dedim dil pasi var koku var falan doktor gastiritten dedi ve bitakim ilaclar verdi daha alamadim alip kullanacgim size detaylari yazarim |
|
![]() |
|
Mnsm
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Bide ekliyim sadece gastirit degil birsuru seyler yazdi ben sadece onu okuyabildim
|
|
![]() |
|
cmgard
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2016 Konum: Kütahya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam cicibebe ve form gibi büskivi yedigimde agzimdaki tükürük miktarinda bi artma oluyor ve koku direk yok oluyor.Tükürük salgisiyla yok oluyorsa koku,agizdaki bakterileri öldürücü özelligi falan mi var salginin?Agzim kurudugunda direk koku olusuyor.Isin içinden çikamadim
|
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
Bak kardesim agizdaki tukuruk cok oldugunda azalir hatta yok olur koku bizdeki sorun su tukruk az ama sorunu tespit edop kurtuldugunda tukuruk salgi sevitesi normale donycektir
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
yavas yeme olayida baya ise yarayacaktir . Oda sindirim ile alakali hizlica yedigimizde sindirimi zor oluyor. Bunuda yaptimi daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Forumu 3,5 aydir takip ediyorum
Bunlari isinize yaramasi için yaziyorum Dert ortaklarim hepinize merhaba Sorun bulundu iyilesmeme az bir süre kalmis olabilir Olayi hemen anlatayim Paraya kiydim ve çok iyi bir kbb doktoruna gittim yine de pek fazla umudum yoktu Bende sürekli bir geniz akintisi vardi ve basima sürekli agri girerdi Genellikle sol taraftan giriyordu ancak arada bir sag tarafta agriyordu Kaç defa devlet hastanesine gittim ancak antibiyotigi verip verip gönderiyorlardi bende sinir krizleri geçirip eve dönüyordum Son gittigim doktor uzun kamerali çubuklarla beynime kadar bakti :D Zaten muayne sirasinda gözümden yas geldi Benim genellikle burnumun sagi tikali olurdu ancak isin ilginci sag burun mukozasi ve burun etleri saglikli göründü içimden yine sövmeye basladigim anda sol tarafa geçtik Sol burun mukozasinda sinüs boslugunun önünde ödem tespit edildi ve sol alt burun eti mukozasida soluk çikti Doktor bana direk sinüs isleyisinin bozuk oldugunu söyledi Geniz akintisinin tek tarafli oldugunu söyledi yani sagdan arkaya akis yok sol ise direk arkaya akiyormus Ödem çözücü ve hava yolunun rahatlamasi için sprey verdi Ise yaramazsa sinüs kanalini genisletecegini söyledi ve salgi yollarini düzenleyecegini belirtti Yani ameliyat edecegini söyledi Ayrica sunu söyleyeyim tomografi de sol maksilde mukozal kalinlasma var yani bir sorun mevcut Simdi size fikir vermesi için yaziyorum bir burun spreyi sikin ve herhangi bir tarafta yanma kasinma tarzi bir sey olur ise sinüslerinize yogunlasabilirsiniz Evian diye bir arkadas vardi onun yazilarini okuyup fikir edinebilirsiniz Adam uzman olmustu ve yazdiklarinin bana çok faydasi oldu oldu Umarim birilerinin iyilesmesi adina faydali bir yazi yazmisimdir Insallah hepimiz kurtuluruz |
|
![]() |
|
Umutla
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Burazin merhaba özelden bize doktorun adini yaZarman bu konuyla ilgilenen cok az kbb doktoru var buldugumda bi ayrintiyi es geçmek istemiyorm acil dönüs bekliyorm lütfen ☺ Insallah hep birlikte kurtulucaz bu illetten kokunun kaynagi yüzde bi milyon akinti yada tükürükteki yogun kivam ama birde çaresini bulabilsek
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
...burun mukozasinda sinüs boslugunun önünde ödem tespit edildi ve sol alt burun eti mukozasida soluk çikti ...
...sol maksilde mukozal kalinlasma var... Bunlar bende de çikiyor ve alerjik rinit diyorlar, sendeki neyse ki bir sorundan dolayiymis umarim çözülür. |
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Effect internette yaptigim arastirmaya göre sinüs deliklerinin boyutlari kalem ucu kalinliligindaymis 1 ile 3 milimetre arasinda degiskenlik gösteriyormus.
Burna bosalan bu kanallarin hem yapisinin dar olmasi,hemde allerji sebebiyle ödemin olusmasi,direkt olarak kanalin görevini yapamamasi anlamina gelmekteymis Normalde allerjik rinitin agiz kokusu yapmamasi gerekiyor.Burun mukozasinin yapisini bozup,geniz akintisi olusturdugu anda sikinti basliyor (Allahim nelerle ugrasiyoruz) :( Sende de bunlar çikiyor ise sinüsün havalanmasini engelleyen problemin var oldugunu düsünebilirsin Zaten bogazda yapiskan tükürük olmasinin en büyük sebeplerinden birisi sinüslerin iyi çalismamasiymis Çevremizde allerjisi olup da agzi kokmayan bir sürü insan var,annemde babamda burnu sürekli fos fos eden insanlar.Bazen keske beni dünyaya getirmeselerdi diyorum.Belki sorunu buldum ama iyilesecegimin garantisi yok.Iyilessem bile bu psikolojiyi nasil atlatirim bilmiyorum |
|
![]() |
|
bedbahtadam
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Agustos-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Rhino horn dediginiz seyi aldim hocam simdi ust uste bi kendi tuzu bi de sinus rinse kitin tuzuyla denedim ciddi manada sinus rinse kitten (tozlari karsilastirmiyorum farksizlar birbirinden ama rhino hornun caydanlik sekli daha faydali sanirim sinus rinse kitte surekli sikiyorsun iyi olmuyor) daha faydali oldu nefesim ferah burnumdaki agirlik gitti ama dilin iki yaninda pas gibi bir seyler var ortasi temiz afedersiniz kabizlik da var sanirim sorunlarim tam olarak kesinlesti diyebilirim 1-mukoza kalinlasmasi mi diyorsunuz yogun kivamli yapiskan akinti sinus problemi oldugu kesin (kbbde sinusler temiz cikiyordu alerjik rinit tanisi konuluyordu) 2-bagirsak hareketleri sabah aç karnina bol su icince tuvalete cikiyorum ve agzimdaki agirlik ferahliyor (afedersiniz ama insan tabiati ayip olmaz) kesinlik sinusle alakali sorunu cozdugum an kokudan kurtulurum ama ne yapacagim hic bilmiyorum 🙄 hele kurtulduktan sonra bu psikolojiyi nasil atlatacagim derdin buyugu o (cok asagilandim fiziksel gorunumun cok iyi olmasina ragmen asosyal olarak 22 yasima kadar geldim sevdigim kiza acilamadim suruyle insani icerden curutecek sey... Ya sabir ya safi diyerek tedaviyi arayacagim artik gerisi icin Allah kerim
|
|
![]() |
|
Ethic
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
Aranizda hiç akciger enfeksiyonu geçiren oldu mu pnömoni(zatürre) gibi bir sey..
|
|
![]() |
|
bedbahtadam
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Agustos-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Ek olarak alt tarafta 2 gömülu 20lik dis var(biri curuk azi disi de curutuyor sanirim) bu da problemin kaynagi olabilir diye dusunuyorum dil kokunde agir bir koku var yabanci forumlarda bu sorunlari yasayan gomulu 20likleri aldirip kurtulanlar var benim baya komplike sorunlar rhino horn effect'in kokusunu gecirmis benimkini azaltti sadece demek ki hem 20lik hem sinusle alakali bir sorun var?! Sayin hocam siz ne dersiniz gomulu disleri aldirip bu lanetten kurtulan oldu mu? (yabanci forumlarda sizin isminiz geciyor postlarda bir kac isimle beraber size cok mutessekkir olan var kurtulanlardan link verebilrim)
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bu konu konu konusulmus olabilir diye hatirliyorum http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1790 |
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
Murat Bey merhaba, üstteki gönderimde sorunun bulundugundan bahsetmistim.
Sorunumun geniz akintisi oldugundan emin olmak için üst solunum yollarini tedavi eden antibiyotik kullandim. Geniz akintim ve agiz kokum geçti. Ilaçlari birakinca akinti geri geldi. Muayne oldugum KBB doktoru akintinin sebebini zaten buldu. Muayne ücreti zaten 300 tl Ben doktordan ameliyat için fiyat aldim 6000 tl dedi,hastane hariç yani biçak parasi Hastanede 3-4 bin lira isteyecektir Size ve forumdaki arkadaslara sormak istedigim soru su: Siz olsaydiniz bu paralari verip tedavi olur muydunuz? Hayatim açisindan kritik bir karar verecegim hepinizin fikrini almak isterim |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Sadece "üst solunum yollarini tedavi eden antibiyotik" yoktur.
Bütün antibiyotikler bütün dokulara ulasir. Öldürebilecegi BÜTÜN bakterileri öldürür. Bir antibiyotigi uygualdiginizda saçinizin kil dibinde yasan bakteriyi de, midenizde yasan bakteriyi de, bagirsaginizda yasani da, kulaginizin içindekini de, akcigerinizdekini de, idrar yollarindaki bakteriyi de, dilinizin üzerinde koku yapici bakteriyi de, tirnak dibinde yasayan bakteriyi de (etkileyebiliyor ise) öldürür. Sunu söyleyemeyiz: Üst solunum yoluna etki eden antibiyotik ile koku geçtigine göre problem üst solunum yolundadir diyemeyiz. Simdi tutunugunuz yolun dogru olmadigini daha net olarak anlamis oldugunuzu zannediyorum ? -M |
|
![]() |
|
Ethic
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
Burozin diyelim ki karar verdin ve opere oldun. (Su an ben de seninle ayni asamadayim). Bizimki kronik bir durum o dilimizde olusan biofilm kim bilir daha nerelere kadar yayildi (üst solunum yolundan alta) bu yok olmaz. Bilemiyorum kimseyi demoralize etmek istemem ben de opere olucam ama büyük ihtimal geçmeyecek belki bir nebze azalir ki o da normal insanlarin sinirina bile gelmez diye düsünüyorum ben.
|
|
![]() |
|
Ethic
![]() ![]() ![]() |
Grupta vardi bu sekilde opere olup geçmeyen arkadas da var onunla detayli konusmak lazim ama insanlarin cevap vermeye bile tahammülü kalmamis.
|
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
Ben agiz kokusuna sahip kisileri yürüyen ölülere benzetiyorum
Sadece nefes aliyoruz ve psikolojik olarak bitmis vaziyetteyiz Sadece sunu söyliyim siz anlayin 20 ay beraber oldugum kiz arkadasimdan ayrilmak zorunda kaldim Bu kokuyla ona zulmetmek istemedim Sakizlar gargaralar idare ettim ama daha fazla dayanamadim Evde günlerce hüngür hüngür agladim Öyle çok sevdim ki sunlari yazarken bile gözlerim doluyor daha fazla uzatip ajitasyon yapmak istemiyorum Cuma günü hastaneden randevu aldim ordaki doktora ameliyat olmak istedigimi söyleyecegim O parayi babamdan isteyemem o yüzden devlette olacagim Geçerse ne mutlu bana, geçmezse de kafama sikarim herhalde Kaybedecek hiçbir seyim yok Hayatta gram keyif almiyorum Konu çok dagildi Murat hoca söylemisti : Siz sorunu düzeltirseniz biofilm zaten geçecektir Saksi su falan öyle bir örnelk vermisti forumda bulabilirsin Kendisine cevabi için tesekkür ediyorum Iyi bakin kendinize |
|
![]() |
|
Bikkin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Burozin kesinlikle yueuyen olurler gibiyiz:( bende bi bayan olarak tum teklifleri reddetmek zorunda kaliyorum :( senin gibi yillardir da agliyorum :( millet de beni havali birisi saniyor benim dersimi de anca bizim gibiler biliyor cunku benim nefesim napsamda igrenc kokuyor diyemeyizki :(((((((((((
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Yahu neler oluyor ? ne gerek var bu kadar karamsarlik, bedbahtlik, üzüntü?
Kokusuz agiz yoktur. Kokmayan agiz yoktur. Herkesin agzi kokar. Herkes sizin gibi yapsa toplumsal melankoli krizi çikar valla :-) |
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
Hocam hayat akip gidiyor, insanlar egleniyor, mutluluklarini birbirleriyle paylasiyorlar...
Bizler ise , bu hayata seyirci kaliyoruz yasamiyoruz ki... Sadece seyrediyoruz,çabaliyoruz ugrasiyoruz geriye kocaman bir hiç kaliyor Mart'ta 22 yasima girecegim ama kendimi 65/70 yasinda gibi hissediyorum Bikkin arkadasimin havali görülme durumunun aynisi bende de var Elim yüzüm düzgün çevremde begenilen birisiyim ama olmuyor Keske demekten sikildim Ailemden nefret ediyorum evdeki herkesin bogazi burnu les gibi fos fos Ilerde olurda kurtulursam evlendigimde çocugumun olmasini bile istemiyorum Neyse cuma gününü bekliyorum ameliyat etmem derse doktoru dövebilirim Hepinize mutluluklar kokusuz günler umarim derdinizin çözümünü bulursunuz |
|
![]() |
|
bedbahtadam
![]() ![]() ![]() |
Hocam saygisizlik etmek istemem ama yasamadan anlayamazsiniz fiziksel olarak cekici bulunmama ragmen hoslandigim kiza (onun da benden hoslandigini bildigim halde) 6 yildir evet TAM 6 yildir acilamiyorum hastalik 10 yildir var zaten.. Bu aci her seye yeter.. Beynin gönlün aciyor ):
|
|
![]() |
|
Umutla
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Mayis-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Bu öyle bir illetki yasamayanin anlamasi mümkün deil . Bn evliyim arkadaslar ve esime aglayarak anlattim artik bu durumu yoksa o gün intihar etmeyi falan düsünüyodim 🙈 Anlattiklarimi ce bu sorun için yaptiklarimi hayretler içerisinde korku dlu gözlerle dinledi . Bitirdigim umutlarim onun sayesinde yeniden yeserdi diyebilirim . Dirumun bnm için ne kde zor ve aci verici oldugunun farkina vardi simdi birlilte mücadele ediyoruz bu sorunla. Sizden ricam lütfen ama lütfen en güvendiginiz insana bu sorununuzu anlatin bütün çiplaklligiyla . Bu aksam yatmadan önce düsünün bu sorunu kime anlataam bna faydasi olur diye belkide hayatimizin dönüm noktasi bununla alakali olucak . Yalniz mücadele etmek cok zor dayanilicak gibi deil ki bn 15 yildir hayatimda ilk defa birine bu sorununu anlattim ilk defa yüksek sesle bnm agzim kokuyo die söyledim bunu konusurken inanin o kadar agladigimiz seyleri anlatirken her agiz kokum die basladiginzda gülme alicak sizi 😂🙈
|
|
![]() |
|
bedbahtadam
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum anlatacak kimsem yok melankolik oldum ciktim bu hastaliktan yemin ediuorum 1 gün ya 1 gün mutlu oldugumu kafamin rahat oldugu gunu hatirlamiyorum... Illetten kurtulursam (sanmiyorum lanetli gibiyim) yogun psikolojik tedavide almam gerekecek ((:
|
|
![]() |
|
bedbahtadam
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar umutsuzdum ama arayüz fircasi aldim gömülu (alt cene 20likler)in arasina arayuz fircasini soktum aman allahim oyle bir koku olamaz... Sanirim sorunumu buldum disciye gidecegim en yakin zamanda haber edecegim dualarinizi bekliyorum, (a.rinit konka sismesi falan da var ama ben 20lik dislerin ana etken old dusunuyorum insallah oyledir olmadi siklari elemis olurum
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Olabilir , yilda en az 3 kez hastalanirdim ve yogun sekilde aokunum yolu enfeksiyonu kaynakli sorunlar yasardim. antibiyotik almadigim çok oldu ve hastaligin 2-3 hafta sürdügü. Akciger temizligine ihtiyacim çok ama nasil yapacagimi bilmiyorum , nette herbalistlerin çilgin tavsiyeleri var. Aidin salih arpa suyu filan demis , onu bulamadim bile. Günde 10 limon suyu denmis.Denedim ama midemde sorun var hemen alarm verdi kestim. Alerji testi de olmam gerekiyor öncesinde. Bir de bogaz yanmasi demisler bende de çok fazla oluyor o. |
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
Umudunu kirmak istemem ama Murat Hoca söylemisti:
Bütün vücut çukurlari kokar Çarsamba doktora gidiyorum,tomografimi de aldim Bir sey bulamazsa tomografi CD sini doktorun agzina sokucam Vallahi delirdim artik,Allaha olan inancim da kalmadi Imtihanmis ne imtihani,böyle imtihan mi olur? Böyle olacagini bilsem dogmazdim Yilbasina kadar kurtulamazsam sikiyorum kafama,söz verdim kendime Bir de sizin için not birakacagim haberlerde görürsünüz Böylece doktorlarda daha duyarli olurlar Ben kurtulamasam da sizler için yapacagim |
|
![]() |
|
Umutla
![]() ![]() ![]() |
Burazin ayni duygu çöküntüsü içindeyiz saniyorum dine olan inancimz bu sorun yüzünden ayni duruma düstü bnmde kafamiza sikma konusuna gelicek olursak bnde ayni sekilde kendime bir tarih verdim saçma sapan bi pskoloji içindeyiz ve bize bizdn baska kimse yardim edemiyor . Birbirimize destek olmaliyiz arkadaslar böyle yokolup gidemeyiz hayattan . Napsak bi vatsap grubumu kursak 🙈 Anlik duygularimizi paylasanilecegimiz yada bulusasim hepbirlilte konusalim kendimizi cok yasnz hissediyorz çok çikmazdayiz ya lanet olsn
|
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi günler , bugün de doktora gittim sol burun mukozasi anlamsiz sekilde soluk dedi. Sinüs kanalinin önünde ödem devam ettigi için mukus birikmesi oluyor ve burun içine bosalma gerçeklesmiyormus
Allerji mi var diye sordum Bunun allerjik görüntü olmadigini söyledi Tomografiye bakti kanallar açik dedi Tomografi tek basina anlamli degil dedi Hocam bu soluklugun sebebi Allerji degilse ne olabilir? |
|
![]() |
|
bedbahtadam2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Eylül-2017 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
bedbahtadam hesabinin sifresini unuttum =) neyse disciye gittim bugun 20likler fena dedi (özellikle benim sikayetci oldugum sol alt icin kesinlikle alinmali dedi bir sey ciktigi icin sevindim :)) sali günü operasyon var kurtulacagima inaniyorum (geniz akintisi da var ama bence etken 20lik disler iltihabi hissediyorum agzimda dilimde ) annemin kabrine gittim disciden sonra kurtulcagimi söyledim :D:D insallah da kurtulcam (tonsilectomy ve septum deviasyonu ameliyatlari durumumu iyilestirdiydi kismen ama sali günü final vurusunu yapiyorum insallah dualarinizi bekliyorum ) olmazsa da ugrasicaz intihar falan sacmalamayin ya ne intihari illa cozulecek bu sorun YASAMA TUTUNUN yillarim kayboldu ama HAYIRLISI :)
|
|
![]() |
|
Burazin
![]() ![]() ![]() |
Ben neyim simdi Sinüzit mi allerji mi
Yorum yapabilecek kimse yok mu? Solda iltihap var inflamasyon dedi yanlis hatirlamiyorsam Hocam lütfen yardim edin Tükendim artik |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |