Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Annemi dahi bir kez olsun doya doya öpemedim ! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
29oguzhan821
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı 29oguzhan821 Cevaplabullet Konu: Annemi dahi bir kez olsun doya doya öpemedim !
    Gönderim Zamanı: 10-Haziran-2016 Saat 20:40
Arkadaşlık ilişkilerinde kötü durumlarda kalmak; insanlara ağız kokumu duyurmayacağım diye otobüslerde nefessiz kalmak ; evlenmeyi aklının ucundan bile geçirememek bir yana , annemi doya doya bir kez olsun öpememiş olmak beni kahrediyor .Dinim olmasa şuan yaşamıyordum .Elhamdulillah…Çok şükür Rabbime.Her derdimi O’na açıyorum.Biliyorum ki O, bu derdime karşılık bana öyle güzel şeyler verecek ki ; Elhamdulillah iyi ki ağız kokusu çekmişim, diyeceğim.Rabbime Hamd olsun.Kardeşlerim , sabır ve dua ile Rabbimize yalvaralım .
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2016 Saat 19:14
insallah guzel seyler verecek kardesim sabret
IP
bengeldim
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı bengeldim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2016 Saat 22:50
oğuzhan kardeşim bence ailenden çekinme benim tek çekinmeden konuştuğum rahat olduğum ailem pekte hissetmiyorlar bence çekinme kardeşim yoksa çok şey kaybedersin
asla pes etme
IP
reca
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Alıntı reca Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2016 Saat 01:41
Kardeşim seni çok iyi anlıyor bu forumdakiler. Bu derdi ancak bunu yaşayanlar bilir.İnancliysan daha kolay sabredersin. Derdi vereni ve senin her halinden haberi olduğunu da biliyorsun. Şuna
çok inanıyorum ki bu dünyada mahrum olduğumuz herşeyin sabredersek ötede bir karşılığı olacak. Ama şu da bir gerçek ki Efendimiz (s.a.v) "Allah ın ölümden başka şifasını yaratmadigi hiç bir hastalık yoktur" buyuruyor. Bize düşen bu hastalığın çaresini aramak. Dua etmek. Sabırlı olmak. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır denir ya.Karamsar olma. Evlilik de olur. Çocuk da olur. Bak bu forumda bir çok evli insan var.Allah ummadığın yerden kapılar açar. Herşeyin bir hikmeti var.İnançlı isen imtihan olduğumuzu hiç aklından çıkarma. Herkesin derdi kendine büyük. Uzvu eksik ya da gözleri görmeyen insanları düşün. En azından gözün sağ ayakların tutuyor. Ya da bilmiyorum öyle olduğunu düşünüyorum. Sahip olduklarını düşün. Şafi ismiyle dua ediyorum ben. Maneviyatini hep güçlü tutmaya çalış. Sıkıntılar insanı Allah a yaklastirirmis. Sıkıntılar bizi yontuyor aslında. Ruhumuz inceliyor. Bu bir bakış açısı. Herkesin aynı olmayabilir. Eyüp peygamberi düşün. Hertarafini kurtlar sarmış hastalıktan. Allah bilmiyor mu bu durumu. Az önce söylediğim gibi bütün bunları düşün fakat hiç birşey yapmadan yerinde de oturma. Tedavi yollarını ara bu forumdaki herkes gibi. Bak iyilesenler oluyor. Murat hocamizindan da Allah razı olsun. Böyle bir forumda derdimızı anlatabiliyoruz. Anneni doya doya opemedigini annene soyleyemiyor sun ama bizimle paylasabiliyorsun. Evet böyle işte. Pes etmek yok. Elimizden geleni yapicaz gerisini Allah a birakacagiz. Birbirimize de dua etmeyi unutmayacağız .
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu