|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Yutkunduktan sonra burundan verilen koku | |
Yazar | Mesaj |
hamza171
Üye Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Konu: Yutkunduktan sonra burundan verilen koku Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2016 Saat 09:11 |
Hocam ve muzdarip arkadaşlar merhabalar 3 yıldır bu sorunum var yaşım 18 :) Ben de sizler gibi sıkıntılıyım
1-Diş Hekimine 2 kere gittim ağız kokusu için çürükler dolgu yapıldı diş taşı temizlendi diş etlerim iltihaplıymış 2 yıldır ağız bakımım harika lakin kokuda geçme olmadı bir de gömülü 20lik dişim var 4 tane tam gömülü. 2-Kbb'ye gittim burnumda eğrilik varmış lakin çok küçük ve kokuya neden olmazmış sinuzitim yokmuş bademcikleri aldırdım sorun çözülmedi 3-Geriye kaldı mide sınavlarımdan dolayı ona da daha gidemedim endoskopi olacağım büyük ihtimal HP tedavisi alacağım çünkü aile üyelerimde var. Sorum şu arkadaşlar acaba sizde de normalde burundan nefes alıp verirken koku yokken yutkunduğunuzda ve ağzınızı kapatım o nefesi burundan verdiğinizde koku oluyor mu bu sizce neyle alakalı kokunun içeriden geldiğinden mi soluk borusundan mı yemek borusundan mı yoksa genizden mi yoksa dilden mi olduğuna burdan karar verebilir miyiz acaba ? |
|
hamza171
Üye Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2016 Saat 10:05 |
Bir de derin ağızdan nefes alıp verince koku baya azalıyor anlık olarak
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2016 Saat 00:16 |
Eğer balgam geniz akıntısı var sinüzit kaynaklıdır. Eğer yoksa midedir büyük ihtimal.
|
|
hamza171
Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2016 Saat 14:53 |
Nasıl böyle bir yargıya ulaştınız acaba sizce öyle mi ? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|