|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2016 Saat 14:35 |
13 yasimdan beri agiz kokusu... 14 yasimdan beri irsi saç dökülmesi... ergenligimden beri hipogonadizm hastasi oldugumu 3 sene önce kavradim ve o zamana kadar 3 senedir tedavi oluyordum ve prof. bey bile bana söylemedi, anlamadi zaar, ve bunun gibi çaresi olmayan hastaliklarla küçük yaslardan beri cebellesiyorum. Sürekli yabanci sitelerden bilimsel makaleler okumak, forumlari takip etmek, para gücüyle yillar yillar evvel satin alinan tip fakültelerinin mezun ettigi doktolardan sifa beklemek... beni çok yordu. Elimde ne var peki? Basarisizlik, promosyonu da kronik stres. Niye yazdim bunlari bilmiyorum ama konuya dönelim.
Karbonat aylarca beni idare ettikten sonra birden bire ise yaramamaya basladi. Belki günde tek bardaga indirdigimden mi diyecegim ama bilemiyorum. Sanirim... sanamiyorum. Korkulu rüyamiz Ramazan ayi geldiginde, sorunlarimizin 3 katina çiktigi bir gerçek. Ilginç bir sey oldu ve uzun bir aradan sonra hastalandim. Vücut direncimi zerre etkilemeyen bu hastalik, bildigimiz grip gibi sürekli bir burun akintisi hafif ates seklinde ilerledi ve 5 gün sonra bitti. Ama bu ilk 3 günde agiz kokum neredeyse yoktu. Resmen burun akintisi kokuyu bitirdi gibi. Bende ev yapimi karbonat tuz karisimini sinus rinse aleti ile burundan verip genizden çikarttim, koku sifira yakina indi. Yani bilemiyorum kaynagi nedir. Septoplasti ameliyati da oldum bir halta yaramadi. Sinüzit mi var ki? Onun içinde doktora gittim sende sinüzit var dedi ve ilaç yazdi. Bir halta yaramadi. Yani karma tip agiz kokulari olabileceginden süpheleniyorum. Nidozal'in bagirsaklara etki ettigi kanisindan yola çikip (Murat hoca bunu sonradan düzeltti, vücuttaki herhangi bir aneorob ortama etki edebilirmis) probiyotik tedavisine basladim. Evde alman lahana tursusu yaptim. Fermente ettim. Onu yedikten sonrada koku azaldi. Bir gün porsiyonu artirdim ve koku ciddi oranda uzunca bir süre gitti. Yani nereye odaklanacagim konusunda bunalima girdim. Osmanlida yasayan bir doktor vardi adini unuttum, hastaliklari bitmedigi için sürekli doktor doktor gezmis en sonunda doktor olmus, meshur bir adam adini unuttum :) "Evet, sonuç" diyorsunuz simdi ama sonuç monuç yok. Biktim sadece. Limonlu sarimsakli kür mü yapmadim, oksijenli su mu denemedim, kudret narli karisimlar mi içmedim, biçak altina mi yatmadim, ilaçlar ilaçlar ilaçlar ve bu sadece agiz kokusu için, bunun iki misli saç dökülmesi, bir bu kadar da hormonal düzensizlik için çabaladim. Velasil-i kelam; beterin beteri var arkadaslar. Artik o kadar yoruldum ki bütün yukaridaki saydigim hastaliklarin ne arastirmasini yapiyorum ne de baska bir sey, hepsini biraktim. Sizde durumunuza sükredin, hatta hep beraber sükredelim, çünkü iki gözümüzün yerine dünyalari verseler degismeyiz. "Tam tevekkül mode: on" |
|
![]() |
|
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
Cok haklisin, Insan resmen tükeniyor bu illetten dolayi. Benim de hipofiz kaynakli hormonel rahatsizliklarim var.
Bu ortak yön ilginc bir detay belki. Hatta bende de karbonatin etki etmesi ilginctir. Fakat ben icmiyorum,burun ve agiz kisminda kullaniyorum. Vardigin sonuc sevindirici, nereye kadar inceleyip, hangi yòne gidip gitmeyecegimizi düsünecegiz...Su an ben de bir kez daha kafamdaki bir plani takip ediyorum. Eger bunun da sonu hüsran olursa ben de hepten birakicam incelemeleri. Sonrasinda payima ne düsmüsse, onu kabullenecegim. Eminim ki, 4-5 konuyla alakali alandan doktor birlesse ve bu konuyu arastirmakla ilgili finansal yardim alsa, iyi bir bilimsel ekip kursa, hepsinin kendi bilimsel bir kadrosu olsa, iki senede arastirilabilecek her sey arastirilmis olur ve kokularin farkli kökenlerine göre tedavi sekilleri gelistirilebilirdi. Imkansiz bir sey degil. Bunca can cekisen insan bu sacma durumla ugrasmak zorunda olmazdi. Hayat her seye ragmen yasanmali, kim ne derse desin. Ergenlik triplerini atlatinca insan yavas yavas rahatliyor bu konuda. Bende de yirmili yaslarin sonuna kadar sürdü bu izdirap modu, ama geciyor. Simdi zaman zaman bunalima girdigim ve "neden ben?!" sorusuna taktigim oluyor, ama halimiz bu. Degismezse degismesin. Ben elimden geleni yapiyorum...sonrasinda biraz da vurdum duymaz olmak gerekiyor. Diger insanlar hakkimda ne düsünecek diye kendimi yixip bitirdim yillarca, oysa ben de yasamaliyim, ne olursa olsun! Gerekirse farkli, gerekirse kendimle, gerekirse...Önemi yok, cünkü artik ha ati kendi basima anlamlandirmayi ögrendim, kimseye ihtiyacim yok. |
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu nefes kokusundan kurtulmak icin sol elimdeki 5 parmaktan 2 tanesini verebilirim ...hani diosunuz ya olmek cozum deil nasil yapcan bos konusma die tmm bana deseler ne yaparsin 2 parmagimi veririm kurtulmak icin .......bu kadar sizlanip duruoz disarda 3 kurusluk ickici kumarci yillardir sigara icen insanlar da gram agizkokusu yok adalet deil manevi anlamda dunyada adalet yok
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Betül hanim; probiyotik lahana tursusu kullanmanizi tavsiye ederim. Dogal yöntemle hazirlanmis sauerkraut'un içinde yüksek olanda tyrosine bulunuyor ve tyrosine vücutta dopamine dönüsüyor. Hiperprolaktinemi vakasi varsa denemenizi tavsiye ederim ve günde 30 dakika yürüyün. Yürüyüs yüksek prolaktinin düsmani.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
Bogazda kuruluk vs varsa farenjit belirtisine bak. agzini aç isik ile küçük dilin arka tarafina bak kabarciklar vs varmi diye farenjit en büyük agiz kokusu kaynagidir çoguda kronik farenjitten diye tahmin ediyorum. sinüs rinse ile geçiyorsa farenjittir.
|
|
![]() |
|
hazenn
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Demek ayni dertten muzdarip insanlar ayni evrelerden geciyoruz... Bende lose yillarimda gunlerce isyan eder sonra toparlanir bikac gun kendimi iyi hisseder sonra tekrar isyam ederdim.. yaklasik 15 yildir belki daha da fazladir bu lanet seyle mucadele ediyorum ve artik eskisi kadar isyan edemiyorum sanirim hep ayni seyleri yasamaktam yoruluyor insan ve bir muddet sonra farkinda olmadan bosveriyor.. ama ben ''benim kimseye ihtiyacik yok'' diyemiyorum ailem ne kadar destekci olsalarda ( ki onlarda sikildi artik bence) insan kendisini gercekten anlayacak birilerini istiyor cevresinde.
Nasil olurda bunca doktor bunca tahlil muayene ki ameliyat bile olmus biri olarak bi tedavi bulunamiyor anlamiyorm Her hastalik yasayan icin zordur kotudur eminim bunda hic süphem yok ama bi kanser hastaliginin bile tedavisi var ya tedavi olursun yada ölürsün.. Yani bizimki resmen surunmek Ayrica mmkk ye katiliyorum belki gublerce disini fircalamayan belki haftada bir dus alan insanlarin bile agzi kokmazken... off neyse soyleyecek o kadar cok sey var ki.. |
|
![]() |
|
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar, kusura bakmazsaniz sen diye hitap edecegim. Burada hepimiz ayni sorundan muzdaripiz ve ayni forumun üyeleri oldugumuz icin birbirimize sen diye hitap etmemizi kendim icin sakinca bulmuyorum. Ama siz hitabiyla da sorunum yok ve bu konuda hassasiyet gòsteren arkadaslari da gercekten anlayisla karsilarim. Sauerkraut konusuna deginmek istedim.. Gercekten cok faydalidir Sauerkraut, cok gec kesfettim ben de. Burada suyu kücük siseler icinde satiliyor ve bagirsakta yeterli derecede asidik ortam olmayinca probiyotik yerine Sauerkraut kürü yapanlar cok. Asidik ortam yerine alkali ortam mevcutsa bagirsagin son kisimlarinda, o kisimlarda diskinin cürümesi ve cok asiri derecelerde mecvut olmasi sakincali olarak degerlendirilen belirli bakterilerin mevcudiyeti söz konusudur. Bu cogu insanda olabilir, fakat, nacizane fikrime göre, agiz kokusu, kabizlik, asiri hava gibi bagirsak sorunu yasayan kisilerde bagirsak dokusunun cok saglam olmadigini, bu nedenden dolayi da kötü kokularin kökeninde yatan gazlarin akcigere ve dolayisiyla nefesimize katistigini düsünüyorum. Ayrica da mide kapakcigi tam kapanmiyor, reflü oluyor ve sürekli mideden agiza gaz yükseliyorsa, bu, durumu daha da tekliyor bence. Agiz ici ve yutulan probiyotiklerin Bifido Bakterileri, Laktobacillus Salvarius ve Streptococcus Salvarius bakterilerini icermesi idealdir. Iste Sauerkraut bilhassa bu bakteriler agirlikli olarak barindiriyor sanirim ve tamamen dogal bir gidadir. Suyunu günde 3-5 defa bir kac ay boyunca birer bardak olarak cokca tavsiye etmis bagirsak doktorlari. Mehmet arkadasimiz oldukca bilgili ve bu konularda uzman sayilabilecek kadar arastirmis zaten. Tebrik ediyorum. Gercekten birbirimizden ögrenebilecegimiz cok sey var, yakinmayi birakip arastirmaya koyulursak. Tabii yukarida bahsettigimiz bikkinlik dönemleri bu duruma dahil. Hepimiz bikabiliriz, ama kafamizdaki son ihtimaller tükenene dek devam etmeliyiz..Sonrasinda yapilacak bir sey yok tabii. Eger her seyi denediysek ve sonuc vermediyse, en azindan kabullenmeyi ögrenmeye koyulmaliyiz. Dönelim Sauerkraut'a:) Bunu faydalarini alman bir agiz kokusu forumunda da yillar önce okumustum, fakat o zamanlar bu konular hakkinda hic ama hic bilgim olmadigindan ve baglantilari henüz anlamadigimdan dolayi ciddiye almamistim. Bence dogru yoldasin ve ayrica da etkisinin olacagina henüz denememis olsam da inaniyorum. Ben de probiyotik asamasina vardigimda, probiyotiklerle birlikte Sauerkraut suyunu tüketmeyi planliyorum. Sauerkrautun kendisi bagirsaklarda hava sorunu okan kisiler biraz daha dikkatli kullanmali ama sanirim. Lahana oldugu icin biraz hava yapabilir, ama suyu sorun yapmaz. Hiperprolaktinemi su an yok, cok eskiden bir süre vardi..Diger hormonlarla ilgili sorun var ve bunun icin ilac tedavisi sürüyor yillardir. Ayrica MR tomografisinde 'Empty Sella' teshis edilmisti. Biraz bilgim var bu konuda, ama bu konuyla alakali bir fikri olan varsa mutlaka yazsin..Özellikle Murat hocanin aklina bir baglanti geliyorsa, fikrilerini okumak isterim. |
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Karbonatli günde 2 bardaga çikarinca koku gene geçti..
|
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
E kardesim ben ilk baslarda katbonatli suyu icerken ilk hafta hic kokus yoktu sonra normlae dondu suan yine kulllaniom sabah ac karnina aksam ac karnina 2. 2.5 litrede su iciom agizkokusu dewam edio
|
|
![]() |
|
mmkk
![]() ![]() ![]() |
Sinus rinse kitin icine tuzlu su yerine karbonatli su koycak faydasi olurmu bence olur ....
|
|
![]() |
|
BezginBetül
![]() ![]() ![]() |
Hayir olmaz. Icerideki hücrelere/dokulara zarar verirsin. En azindan izotonik olmali. Ben hipertonige yakin sekilde kullaniyorum. Izotonik seviyesinden biraz yüksek tutmamin sebebi, tuz orani izotonik orandan yüksek olunca doku ve hücre icindeki su ile degisim oluyor. Yani hücre icindeki su bosaliyor, hipertonik seviyedeki suyu hücrenin icine akiyor. Kendimce bir 'temizleme' ya da 'tazeleme' mantigi cercevesinde yapiyorum. Ama en dogrusu izotonik tutmak seviyeyi. Ben kendimce deniyorum sadece.
Suyun aslinda önceden kaynatilmis olmasini da tavsiye ediyorlar, olasi bakterilerin ölmesi icin..ama dogrusu su siralar yetistiremiyorum. Kaynatilmis su olsa daha iyi. Dozunu nasil tutturacagini nette arastir. Burundan iceriye akan su hep tuz icermeli. Arada papatya cayi da iyi geliyor, ilik isida. Ama bunu da en az izotonik seviyesindeki tuz oraniyla yapamak gerek. Nette arastir. |
|
![]() |
|
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Herhangi bir iste çalisan arkadaslara soruyorum bende ise gircem ama bu agiz kokusunu isyerinde nasil kapatabilirim tecrübesi olan yazsin lütfen siz ne yapiyosunuz bunun için?
|
|
![]() |
|
bengeldim
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
first karpuzlu sakiz amazon baska bir "geçici" çözümü yok
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
by_arda2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Haziran-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Sinüs rinse kitin içinden çikan tuz paketleri bitmek üzere. BezginBetül rica etsem bana sinüsrinse kit içine hangi oranda ne koymamiz hakkinda bilgi verir misin? (tuz/karbonat)
Geçen sene tesadüf papatya çayi almistim. Onu hem içiyor günde iki kere hemde yatmadan önce kür yapip buhari ile basima havlu alarak burnumun içine çekiyordum havayi. Bu islemleri yaptigim hafta kbb doktorunun verdigi bir antibotik ve gargara(farhex tarzi) vardi. Kokuyu ben almadigim için anneme soruyor ve teyit ettiriyordum. Evet Koku yoktu. Fakat bunun hikmeti papatya mi/ilaç mi bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Bengeldim First karpuzlu çok denedim pahali sakizlarin hertürlüsünü denedin ama hiçbiri ucuz olan Falim damla sakizlidan daha fazla fayda saglamadi ayrica bendeki agiz kokusu çok fazla sakiz bile fayda saglamiyor genelde baska çözümler lazim bana bakalim Probiotik optima çigneme tablet alcam insallah fayda saglar
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
birde gargarayi kullanmadan bi bekleyin.
ozmn belli olur hangisinin gecirdigi |
|
![]() |
|
Amazon
![]() ![]() ![]() |
By_arda2 Antibiyotik geçirmis olabilir kokuyu ilacin adini hatirliyorsan yaz hatirlamazsan e-nabizdan kontrol et
|
|
![]() |
|
allahkurtarsin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhaba herkese ne olursa olsun tavsiyem bu sikintiyi aileden çok güvendigin samimi es dosttan birine açin derdinizi anlatin emin olun ki çok rahatlayacaksiniz hatta üstünzden çok büyük yük kalkacak paylasin dert paylastikça degil içine attikça çogalir Sadece burada klavye arkasindan paylasmakla olmuyor Saygilarimla
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Papatya çayi enflamasyonu azaltir vücudu zararli bakteri ve mantarlardan temizler. Ve uykusuzluk çekenlere faydalidir verimli uyku uyumanizi saglar. Ben uykusuzluk için denemistim. Ayrica bakin lütfen tekrar tekrar söylüyorum antibiyotik kullanmayin ne olur o bagisiklik sisteminizi bagirsak floranizi iyice bozuyorsunuz yapmayin.. Bakin size yollar söylüyorum uygulamiyprsunuz hikaye mi anlatiyoruz biz burda ? Ben iyilesmenin yolunu bulmusum buraya niye giriyorum ? Faydali olabilmek için yoksa artik burada çözüm aramiyorum.. Bakin eger siskinlik sorununuz varsa ki bundan emin olun mideniz de besinler 13 saatten fazla bile kaliyor olabilir bu da önce çürüme sorma koku yapar. Yani sindiriminizi duzeltirseniz kokunuz geçer ?? Su su içme yöntemini uygulayin o yöntem sindirimj saglamk için faydali. Mide asidiniz düsük hepinizin muhtemelen ee mide asidi düsük olunca besinler de sindirilemwz zaten. Mantikli düsünün kokuya odaklanmayin sadece baska ne sorunlariniz var düsünün.. ondan sonuca gidemiyorsunuz.. Ben bugün sindirim enzimj denedim lifetime q digestaway.. için de betain hcl papaya bitkisi var.. papayayi arastirin sindirimi müthis rahatlatan bir bitki dir ama tropik old için buralarda zor bulunuyor neyse.. yemekten yarim saat once aldim ee tabi 750ml suyumu da içtim. Yarim saat sonra sarimsakli soganli bir yemek yedim hem de bol.. malum bizler sarimsak sogan yoyinca iki gün çikmiyor koku agzimizdam les gibi oluyor.. Bakin su an 3 saat geçti bu arada hiçbirsey yemedim icmedim ve bugün hiç dis fircalamadim sabah bile.. su anda koku sifira yakin normal sarimsak kokusu var az ama sanirim saglikli insanlar yedigin de de bu sarimsak kokusu oluyordur bilemiyorum ama rahatsiz edici deggil les gibi degil diski gibi degil bildigimiz sarimsak çok az ama.. ilerleyen saatlerde o da geçer sanirim.. Ya herseyi birakin iki gün les gibi kokan agzim simdi üç saat geçmis ter temiz neredeyse.. iyilestim diye yazmiyorum çünkü ben daha çok yolumuz old inaniyorum takviye kullanmadan da mide asidim güçlü olmali.. Ben bu kokudan kurtulsam da diye tren karaciger detoksundan asla vazgecmeyecegim sifir kilometre bagrisak floram olacak ve diger sikintilarim dan kurtulacagim bu yüzden iyilestim çözüm buldum diye paylasmiyorum.. Ama burda size uyduruk bir yöntem ya da hikaye anlatmiyoeum.. bir düsünün bir dinleyin siz de rahat edeceksiniz.. degilse size kokulu gunler.
|
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
Ben suan çalisiyorum. Insanlarla uzaktan konusuyorum ayni ortamda 5 dk dan fazla kalmamak için bahane buluyorum. Lavaboda kalma süremi uzatiyorum. Kimsenin ne yaptigimdan haberi bile yok ama utandigimi yüzümden anlayabiliyorlar.
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Bir de oil puiling yapin. Bu da sindirim enzimlerini çalistiriyor bakterileri toksinleri topluyor. Cok basit bir islem. Yag ile bütün bakterileri cekiyorsunuz enzimleri çalistiriyorsunuz. Bu açlik orucu yapan arkadaslarin da bu yüzden iyilestigini düsünüyorum simdi. Karaciger ve safrayi temizlediler ve dogal olarak üzerinde ki yükü aldilar ve enzim salgisi artti. Sanirim bundan koku sifirlandi. Çünkü enzimleri çalistirdigimda sindirimi sagladigim da koku sifirlaniyor. Dikkat edin siskinlik kaç saatte azaliyor ? Besinden besine göre degisir sindirilmesi ama bir sebze yemegi için iki saate azalmasi lazim. Proteinler daha zor sindiriliyor üç dört bulabilir.. Arkadaslar pankreas görevini yapmiyor biz de.. enzimler calismiyor.. bu konuya agirlik verin..
|
|
![]() |
|
Bikkin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Oil puiling nasil yapicam yardimci olurmusun??
|
|
![]() |
|
Bikkin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Bende nezle ve grip olunca kokum geciyo sadece ozaman tepki almiyorum ya acaba nedeni ne sanki bunu bulursak kurtulucaz nolur yardim yalvaririm
|
|
![]() |
|
Reisbey233
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Biri yardim etsin yaw vallahi piskolojim bozuldu evlenemiyorum agziz kokusu yuzunden 5 ayri doktora gittim hemde cok kez hep ayni ilac verip gonderdiler 8 aydir mide tedavisi goruyorum gram fayda yok ve artik biktim hayatim mahfoldu gercekten cok caresizim.yardimci olabilecek varsa burdan [email protected]
|
|
Allahimyardimet
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |