|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ağzım ve burnum kokuyor | |
Yazar | Mesaj |
cihat1762
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Konu: ağzım ve burnum kokuyor Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2016 Saat 10:04 |
beyler ben kendimi bildim bileli bu sorunla karşı karşıyayım. yemin ediyorum özgüvenmiş yok kabiliyetmiş kalmadı. yav çok aşırı bir koku yok belki ama ben çok rahatsız oluyorum.
Koku ağzımdan ve burnumdan geliyor. Sanki burnumun sağ tarafındaki delikte bir et varmışta o kokuyormuş gibi geliyor. Ama burnumla ilgili hiç bir problemde yok ne eğrilik var nede bugüne kadar bir sıkıntı çektim. napacam bilmiyorum. Yemin ediyorum sırf bu yüzden konustugum kıza açılamıyorım durum bu kadar vahim dedigim gibi koku burnumdan ve ağzımdan geliyor. Yani saddce ağız kaynaklı oldugunu düşünmüyorum 4 Ağustosta kbb ye randevu aldım bu arada |
|
cihat1762
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2016 Saat 10:05 |
bu arada arkadaşlar koku sürekli degişken sanki
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2016 Saat 23:03 |
en iyi kbk bilecektir. gerekiyorsa röntgen ile bakacaktır
|
|
marln
Üye Kayıt Tarihi: 16-Aralık-2015 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2016 Saat 12:23 |
Benimde ayni senin gibi hem agiz hem burnum kokuyor.ayrica benimkide sagda ete benzeyen bisey var.sesimde bozuk cikiyor.kbb ye gittim ama bisey demedi.cozersen banada haber ver
|
|
cihat1762
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2016 Saat 15:40 |
doktora randevu aldım gidip baktırıcam allahın izniyle bu illettende kurtulacam sonuçları yazarım
|
|
bengeldim
Üye Kayıt Tarihi: 25-Mayıs-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2016 Saat 21:58 |
bademciğin nasıl taş var mı varsa doktora bi göster
|
|
asla pes etme
|
|
cihat1762
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2016 Saat 10:53 |
kardeş hiç bilmiyorum tek bildigim artık kendimden nefret ettigim. Bunu yenmek için elimden geleni yapıcam inşallah biter bu illet.
|
|
mmkk
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11-Aralık-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2016 Saat 15:55 |
Arkadaslar bademcik ameliyati zamani aileye imza attirirolarmi anane baba imzasi zorunlumu bide ben emkeli sandigiyim ozelden tahimini ne kadar ucrete ameliyat olurum devlet kabul etmez adamlar yan gelip yatmaya alismis
|
|
cihat1762
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2016 Saat 16:03 |
beyler bugün gittim ağız kokusu şikayetimin oldugunu söyledim adam baktı burun boğazda benim görebilecegim birşey yok dedi. kan tahlili ve röntgen istedi poliklinik oldugu için işler ağır ilerliyordu o yüzden yarın tekrar gidecegim birşey çıkmaz ise dahiliye ve dişçiyede gidecegim
|
|
cihat1762
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2016 Saat 13:23 |
Beyler kbb ye gittim dedigim gibi röntgeni felanda çektim çok şükür hiç bir problem yok. Şuan dahiliyeye gidecem burdada bişey çıkmazsa dişçiye gidecegim
|
|
cihat1762
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2016 Saat 16:37 |
dahiliyeye gittim başka hastane ilgileniyor dediler dişçiye gidecegim oda olmazsa tekrar dahiliyeye gidecegim. sorun büyük ihtimal dişlerde sanki öyle düşünüyorum
|
|
BAŞAK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2022 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2022 Saat 20:56 |
Herkese merhaba.
Yaklaşık 13-14 yıldır ağız kokusuyla mücadele ediyorum. Paylaşmak istediğim çok şey var ama ne sizler okurken yorulun ne de ben yazarken. Pek çok bitkisel yöntem denedim, olmadı. Çürük dişlerime dolgu ile diş taşı temizliği yaptırdım, günde 4-5 kez diş, dil, damak fırçaladım, olmadı. Sorunun kaynağı belliki ağız değil. Beş gün sonra gastroenteroloji randevum var, utancımı kenara bıraktım cesaretimi topladım ve tedavi için ilk adımı attım. Bu illetten tamamen kurtulan varsa tecrübesini benimle paylaşabilir mi. Buna inanın çok ihtiyacım var. |
|
Başak.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|