|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Maydanoz ve koku | |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir |
Konu: Maydanoz ve koku Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2016 Saat 12:09 |
Arkadaşlar Merhaba.hepimiz duymusuzdur maydanozun ağız kokusunu aldığını. Ben de gece biraz maydanoz yedim sabah uyaninca koku çok az vardı. Gün icerisindede yediğim an koku gidiyor.belki kesin bi çözüm değil farkindayim ama bazen kurtarıcı olabiliyor en azından.ya da sürekli maydanozun tuketirsek kalıcı olur mu bilmiyorum denemek lazım.sizin de bir fikriniz varsa maydanoz konusunda konuşalım arkadaşlar.Inşallah hepimiz bu dertten kurtuluruz
|
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2016 Saat 18:23 |
ne dertmiş ne belaymış arkadaş
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2016 Saat 21:09 |
Yani maalesef bu bi bela..senelerimiz gidiyor biz hala şu dünyada rahatça bu nefes alamadık.gaz maskesiyle dolaşalim artık :)
|
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2016 Saat 19:24 |
evdekiler psikolojimin bozulduğunu söylüyorlar hem ağzımda kötü koku olduğun söylüyorlar hemde önemsememi söylüyolar hem yanımdan uzaklaş diyolar hemde ben böyle kafaya takınca takma önemsiz diyolar :D napıcam ben
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2016 Saat 23:40 |
Evet aynı şeyleri ben de yaşıyorum :) hatta bana abartiyorsun herkesin ağzı kokuyor diyorlar ben de Hayır öyle değil benimki sürekli ve yoğun diyorum :)) ne yapcaz bilmiyorum amansız bi hastalık sanki :)))
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|