|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2016 Saat 21:25 |
Arkadaslar demin arastirdim Hacamat ile agiz kokusu kalici olarak geciyormus. Ne kadar dogru bilmiyorum.deneyen oldu mu hiç ? Bulundugum yerde hacamat yapabilen bi yer yok eger olsa yarin ilk isim denemek olurdu. Sizin bu konuda gorusleriniz nedir ? Murat hocam siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Hacamat nedir ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hacamat deri altinda birikmis , vücutta hastaliklara neden olan toksik kanin vakumlanarak disari alinmasi islemidir.vakumlu bardaklarla yapiliyor.hocam geleneksel bi yöntem bas agrisi enfeksiyon kan hastaliklari vs birçok rahatsizliga iyi geldigini duymustum.agiz kokusunu ilk defa duydum ne kadar dogru bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Yani hacamat ile ne alakasi olabilir diye düsündüm ama belki kafa bölgesine ve alin bölgesine yaptirilirsa sinüzitin iyilesmesine katkida bulunabilir. Diger yandan aklima bir sey gelmiyor.
|
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
Hacamat cok faydali bisey ama hic yaptirmadim agiz kokusuyla ne alakasi var anlamadim
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Orta çag doktorlarinin uyguladigi aciz ve bilim disi bir yöntemdir.
Hastaliklarin pis kandan kaynaklandigini, ne kadar çok kan akitilirsa hastaligin o kadar çabuk iyilesecegini zanneden sapik ve ilkel bir düsünceden kaynagini alir. Bu güne kadar süregelmistir. Satanizm ile ilintili olduguna iliskin bir kaç yayin okumustum. Sözüm ona, kötü ruhlar kan ile bedeni terk etmektedir. 15 inci yüzyilda engizisyonda yargilanan büyücü ve cadilarin kötü ruhtan kurtulmasi için de bu yöntem kullanilmistir. Daha sonra cadinin odun atesinde yakilmasi seklinde uygulama modifiye edilmistir. Bu gün çagdas tipta hacamat bilim disidir, akil disidir, yasal degildir. Uygulayanlara dava açilirsa tutuklanmasi çok mümkündür. Böyle acayip, sapik uygulamalardan uzak durmanizi tavsiye ederim. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hz.Peygamber (s.a.v.) “Miraç gecesinde meleklerden hangi bir topluluga ugradiysam, bana söyle tavsiye ediyorlardi: “Yâ Muhammed! Size, tedavi maksadiyla kan aldirmanizi tavsiye ederiz. Ümmetine de kan aldirmalarini tavsiye ediniz!” buyurmustur. (Ibn-i Mace, Tirmizi)
Bu sozun uzerine soz soylemeye gerek yok.arkadaslar ben hacamat yaptirdim.hemde basimdan yaptirmadigim halde hap kullanmadan cok zor gecen bas agrim cok daha kolay geciyor artik. |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Sn Hocam çaqdas tip diyorsunuzda bu çaqdas tip daha bi aqiz kokusunu çözmekden aciz eli kolu baqli oturmus yüzümüze bakiyo bön bön .Ben bizim hastaliqimiz dahil hiç bir hastaliqin çaresini çaqdas tip da çaresi olacaqina zerre inanmiyorum.Aci kavun mesela is yerinde burnu tikali arkadasa önerdim 1 yildan beri çaqdas tip ilaçla iyilesmedi 1 günde orta çaqdan kalma yöntemle sifa buldu inanmak ve ya inanmamak size baqli.Daha düne kadar çaqdas tip aqiz kokusu hastaliqi diye bisey yok diyordu bunuda unutmayalim.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Düsünürken bile yanlis düsünüyorsunuz. Çagdas tip agiz kokusuna çare buldu demedim. Bu gün çagdas tipta hacamat bilim disidir, akil disidir dedim. Bir önermenin yanlis olmasi diger önermelerden her hangi birisinin dogru olduguna delil olarak kabul edilemez. Aksaray'dan Topkapi'ya uçakla gidemiyorsak, kayikla gidileceginin ispati degildir. Iki önerme birden eksiktir. Ne kayikla ne uçakla gidilir. Tip agiz kokusuna tatmin edici bir çare bulamadiysa bu durum hurafelerin dogru oldugunu ispat etmez. Ikisi birden eksiktir. Ne tip ne hurafeler çözüm olmustur. Hiç bir yerinizi bilerek isteyerek kanatmayin, hurafecilere inanmayin, sahte sifacilara gidip iyilestim diyenler onlara gitmese bile iyileseceklerdi. Emaneti teslim edinceye kadar vücudunuza saygili olun. Akilli olun, bilimden sag duyudan ayrilmayin. -M |
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Hacamat konusunda çaqdas tip inceleme deney ve gözlem yapmamisdir.Incelemelerin olmamasi hacamatin hurafe olduqu anlamina gelmez zira zaten çaqdas tip da hacamata hurafe demiyor.Ortada sadece önyargi var .Ama bunu avrupa yapsaydi bastaci yapardik.Tipki yoga salonlarinin para kirmasi örneqinde olduqu gibi .Kimi dr larin hastalarina yoga önerdiqini biliyorum.Iyi hatirlarim 90 lardi margarini göklere cikartilirdi.Yok kalp dostu yok damarlarin piri vs ama simdi yürekli bilim insanlari sayesinde gercekler ortaya çikdi.Kötüledikleri gibi tereyaqi zararli deqil aksine cok saqlikliymis.Margarinin ne mal olduqu ortaya çikti tabii.Misvak ise Iranda yapilan arastirmalara göre aqizda yararli bakterileri çoqalttiqi zarali bakterileri azalttiqi ispatlandi.Bi 10 yil sonra belki hacamatin süper bi tedavi olduqu yeni ortaya cikarsa mahçup olmayalim .Kendi kültürümüze önyargili bakmayalim.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam hadisi seriflerle sabittir hacamatin faydali oldugu. Cadi avi ile ne alakasi var?
Bu arada bugün bir çok hastanede hacamat yaptirabiliyorsunuz ve doktorlar yapiyorlar bunu. Sahsen geçenlerde bir hastanede yaptiracaktim ama vakit bulamadim. Çagdas tipta yeri yok degil hacamatin. Tam hacamat sayilmasa da kupa yöntemi ile de tedavi olunuyor hatta geçen olimpiyat oyuncularinin bazilari kupa yaptirmisti. Yarisan sporcularin vücutlari hep kupa iziydi :) |
|
![]() |
|
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de bilim disi yöntemler yanlistir. Dikkat edilmeli.
Ama su da var..Teyzem yillardir kronik Hepatit B hastasi ve durumu sanirim biraz kötülesince ve de hatirladigim kadariyla demir ya da bakir depoladigi icin, doktoru kendisine latince ismi 'Missio Sanguinis' olarak gecen kan birakma yöntemini uyguladi bir yil boyunca ara ara. Ayni zamanda b vitaminleri ignesi yapti haftada bir. Bunun faydasini gördü. Doktor Ìc hastaliklari ve Immünoloji hekimi. Ama bunun, ki ayni seyden bahsedip etmedigimizden tam emin degilim, agiz kokusuna nasil faydasi olabilecegini anlamadim. |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bu hastahanelerin isim ve temas bilgilerini alabilir miyim? Bir de ben sorabilir miyim? -M |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Yinesistematik düsünme üzerine belirli bazi hatalari düzeltmek istiyprum müsaadenizle. Bir iddianin veya bir hipotezin tersinin ispatlanmamis olmasi hipotezin dogrulugu anlamina gelmeyebilir. Örnegin eroinin kansere faydasi olmadigi ispatlanmadigi için eroin kanseri iyilestirir diyemeyiz Kursun dökmek konusuna tip arastirma yapmadi diye kursun dökmek faydalidir veya zararsizdir diyemeyiz. Hacamat tip tarafindan incelenmedi diye hacamat faydalidir veya zararsizdir diyemeyiz. Öte yandan, Misvak sagliga uygun bir temizlik araci sayilmaz. Yapisinda dis etinde kan dolasimini düzenleyen bazi kimyasal maddeler bulundugu gösterilmistir. Bu özellik onu sagliga faydali yapmaz. Benzin de mikrop öldürür ama biz mikrop öldürsün diye benzin içmeyiz. Ates de mikrop öldürür ama biz iltihap iyilessin diye paragimizi atese tutmayiz. Misfak agacinda mikrop mldürücü kimyasal madde var diye agzimiza sokmak zorunda degiliz. Bir bitkinin gövdesine su tasiyan odunsu ipliklerinden yapilmistir. Kilin ortasindaki medulla (ilik) boslugu içerisine milyarlarca mikrop girer ve infeksiyon bulastirici olarak kalir. ![]() Misvak uygulamasi terk edilmelidir. Banat orta sert compact dis firçasi kullanilmalidir. -M |
|
![]() |
|
Arayan
![]() ![]() ![]() |
.
Bir iddianin veya bir hipotezin tersinin ispatlanmamis olmasi hipotezin dogrulugu anlamina gelmeyebilir. Demissiniz hocam,ama yalanlanmasi anlaminada gelmez .Vermis olduqunuz örnek eroin baqisiklik sistemini zayiflattiqi ispatlidir.Kansere iyi gelmediqi açikdir.Kursun dokmek ise tipki fal gibi yorumlanan bi durumdur genelde psikolojik olarak rahatlama desarj olma durumudur.Psikolojinin insan saqliqi konusudunda olumlu tarafi tartisma götürmez bi konu.Öte yandan hacamat a hurafe demek önyargidir hocam bilim insani önyargili olmamali sadece elimizde yeterli veri yok demek bilimsel olur.En basiti kan vermenin faydalari elbette olacaqi gibi bu bile hurafe lafini çürütmeye yetmezmi? |
|
![]() |
|
jazeera
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Misfak kullanmak sunnet degildir; dis fircalamak, agzi kotu kokulardan arindirmak, temizlenek sunnettir. Zira peygamber efendimiz zamaninda florurlu dis macunlari ya da orta sert dis fircalari yoktu. Islam akil dinidir, akletmek lazimdir.
|
|
![]() |
|
BezginBetül
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10-Nisan-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bu forum dini bilgiler üzerinden cözüm arayisina yol gösteren bir forum degil.
Hadislerden, peygamberden vs. yola cikarak nereye varmak istiyorsunuz. Burada dindar olan var, olmayan var, herkes ayni oranda d8ndar olmayabilir. Bilimden ileri tutmaniz tuhaf. Burada bilimsel acidan kanitlanmis seylerin izinden gidiyoruz. Alternativ yöntemler, bilinmeyen, unutulan yöntemler konusulabilir elbet, ama dini alintilara, surada su buyruldu, su kastedildilere vs. varmasi dogru degil bence. Ben kan b8rakmayla ilgili olumlu bit sey yazdim, kendi cevremdeki birisiyle alakali bir deneyime dayanarak..ama agiz kokusuyla alakasinin oldugundan süpheliyim. |
|
![]() |
|
Arayan
![]() ![]() ![]() |
Misvak kullanmak sünnettir kardesim .
|
|
![]() |
|
Mkkk
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Agustos-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Aynen öle dini kullanmayin burda ben her gün dua ediyorum bu milletten kurtul.ak için 20 yasindayim ne sigara ne alkol ne uyusturucu kullandim ne yanlis bi harekette bulundum anlayin beni ama neden herkotu durum beni buluo. Tanidigim arkadaslar sigara içki kullanip tüm pis isler onlarda adamin agzi kokmuo pislikler dewam edio ozMan du mantik bizdemi öle olalim yani OYUZDEN DINI KARISTIRMAYIN BURAYA
|
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Dini konularda delilsiz konusmazsak sevinirim. Hatta dini konulardan hüküm çikartma isine, degil bu forumda baska yerlerde de girmemeliyiz.
Bu arada murat hocam bursa da yapan hastane terör örgütü üyeliginden kapanmis ama Google dan bunu buldum; http://www.medicalpark.com.tr/antik-misir-tedavisi-hacamat |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar herkese geçmis olsun. Ben daha öncede yazmistim sirkeyle ve karbonatla iyilestigimi(Günü anca kurtariyor sonra tekrarliyor) fakat yeni bir Tedavi YÖNTEMI ile tanistim. Aidin Salih-Gerçek Tip kitabini inceledim. Orada açliklarla tedavi,Karaciger temizlemesi falan var. Hastaliklarin sebebine çok farkli seyler söylüyorlar.
Herkesin ortak derdi olan dil pasi Aslinda karaciger kaynakli olabilirmis. Karaciger kaynakli birçok hastaliktan bahsediyor. Karaciger temizlemesinin özel bir yöntemi var. 1 Günlük-2 Günlük-3 -5-7-10 günlük açlik tedavileri var. Örnegin 5 kez 36 saatlik (1 gün) açliktan sonra karaciger temizlemesi yapiliyor. Ailemden 2 kisi yapti. Bende Haftaya yapacagim. Aidin Salih Vefat etmis 2014'te. Ancak ben bi sekilde ögrencileriyle irtibat kurdum. Hacamatla tanistik onlarla. Hacamatla birçok yakinim hastaliklarindan kurtuldu. Neyse asil konuya dönersek bende ögrencilerinden birisine Muayene olmayi düsünüyorum. 300 TL gibi bir fiyata muayene ediyorlar. Ben muayenede burdaki arkadaslarin ortak yakinmalarindan bahsedecegim. Dil Pasi-Geniz akintisi-Burun tikanikligi-Mide bagirsak hastaliklari. Muayene sonunda Bu konu altindada bendekilerin sebebine ne derse onlarida yazacagim. Genel bi tedavide isticem. Ben inaniyorum bu tedaviyle iyilesecegime. Zaten sifa Allahtan. Gerisi bizim çabamiza kalmis. Aidin Salihle ilgili birçok arastirma yaptim. Tedavilerinden memnun kalmayan bir kisiye bile rastlamadim. Zaten suanda bende bu tedaviyi uyguluyorum. Önümüzdeki Hafta karaciger temizlemesi yapacagim. Gerçek Tip kitabini almaniza bile gerek yok. Ben simdi asagiya linkler verecem. Birisi blog digeride bulabilirsem bu kitabin pdf sekli. Ayrica Nefes ve agiz kokusu hakkinda su sitedekileri okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. http://www.sadehayat.com/nefes-neden-kokar/ Bu Blog http://gercek-tip.blogspot.com.tr/ PDF halibi bulursam bu konu altina yazarim. Benim bilgisayarimda mevcut ama indirdigim siteyi bulamadim bulursam atarim. Arkadaslar öncelikle bütün önyargilarinizdan kurtulup bu yazdiklarimi okuyun. Bende yillardir bu dertten muzdaribim. Amacim herkes bu dertten kurtulsun. Bu yazinin altina reklam yapiyorsun diyenler olacaktir ama samimiyetimden kimsenin süphesi olmasin. Ben Açliklari yapiyorum (36 saatlik). 4 kez yaptim. 5. kez yapip ardina karacgier temizlemesi yapacagim. Gelismelerden sizi haberdar ederim. Ayrica muayene olmamada az kaldi. Ordada bu konuyu soracam. Arastirmanizda fayda var arkadaslar. Belkide tedaviyi bulmusuzdur yanibasimizda duruyordur. Sorularinizi sorabilirsiniz özelden veya burdan. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Muzdarip yazini okudum. Ben de açlik orucu yaptim.acikcasi bende kokuda azalma sagladi. Yalniz karaciger temizligini yag yutamadigim için tamamlayamamistim.ama ictigim 2 kasik yag bile bana çok iyi gelmisti. Ben umut görüyorum. Temizlikle arinabilcegimize inaniyorum. Senin sonucunu çok merak ediyorum. Ben firsat bulunca tekrar yapacagim karaciger temizligi için açlik.keske bunu ayri bi baslik olarak yayinlasaydi Murat hocam. Konuyu önemli buluyorum üzerinde durulmali diye düsünüyorum.cunku açlik orucu ve karaciger temizligi basli basina bir konu :)
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Aynen Venüs katiliyorum. Herkesin bu konuya egilmesi gerekiyor bence. Ögrenci olmasaydim çoktan tedavileri denemistim. Ama ancak firsat bulabildim. Gelismeleri yazarim buraya. Inceleyen birsey kaybetmez.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
300 tl asgari ücretin 1/4 dir dikkat arkadaslar. birde bu konuyu bir iki doktora danismakta fayda var. hos etrafimizda 3 gün aç kaldi diye ölen duymadik ama olsun dikkat arkadaslar. benim sahsi kannatim bu isten olumlu bir sonuç çikmayacagi. on düsünüp bir adim atmakta fayda var.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Zaten ben size bu parayi verin demedim ki. Dikkat ederseniz Ben veriyorum dedim. Sizin yerinizede soracagim sorularinizi. Ancak görüyorumki insanlar sicak bakmiyorlar. Ben iyilestim desemde kimse inanmayacak eminim.
Herkes kendisi bilir arkadaslar. Eyvallah. |
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
36 saat açlik hacamat için mi yoksa hacamattan bagimsiz olarak ise yariyor mu
Sadece su mu içiyorsunuz detayli yazar misiniz |
|
Biktim
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Hacamat Gazi Tip ya yapiliyor diye duydum
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bahsettigin doktora gittinmi gidince detayli ve herkese açik buradan paylasirmisin ben merak ediyorum
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Cekince Öncelikle sana cevap vereyim.
Hacamatla 36 saatlik açlik birbirinden bagimsiz seyler. Hacamatinda birçok faydasi var. Ama 36 saatlik açliklar karaciger temizlemesi için hazirlik yapiyor vücutta. Karaciger temizlemesiyle birlikte Karaciger,safra kesesi ve bagirsaklar temizleniyor. Alta link katacagim ordan kitabi indirebilirsiniz pdf halinde. Içindeki 1 günlük açlik kismi ve karaciger temizlemesi kisimlarini okuyun. 5 kez 36 saatlik(1 günlük) açliktan sonra karaciger temizlemesi 3. günden baslayarak temizleme yapiliyor. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Nahide Bahsettigim doktora daha gitmedim bi kaç gün sonra gidecegim. Ancak daha gitmeden iyilesmem bana moral oldu açikcasi. Gittigim zaman ben yinede bütün sorulari sorarim. Genel bi tavsiye isticem herkes için. Buraya yazarim yine. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bu linkten kitabi indirebilirsiniz.
http://s3.dosya.tc/server10/i4cqvn/Aidin_Salih-_Gercek_Tip_kitabi.pdf.html |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
herkes bosuna bu yöntemlere yeltenmesin tamam vakti çok bos olan insanlar varsa buyursun yapsin fakat madem okadar vaktiniz var benim dediklerimi yapin
bademciginizi alin burun egriliginizi giderin balgam sikintiniza çözüm bulcak kesin bir kbb ye basvurun sinüzit vesaire varsa ilaçla tedavi olun akcigerlerinzde bronsit varmi yokmu eger nefes darligi ve çabuk yorulmaniz varsa ve geniz akintiniz bolsa bu problemde koku yapabilcegini düsünüyorum parazitlerinize bakin diski ve selobant testlerini yaptirin endoskopi yaptirin mide hypilorisi varmi bu tetkikleri yaptiginiz halde koku varsa son olarak aynaya bakin agizlarina bakin onlarda düzgünse karacigerinizin filmini isteyin ve doktorunuza yorumlatin birnevi check up gibi bir bilgisayariniza virüs bulastigini düsünün virüs programi napiyor tüm pc deki sistemleri tariyip virüsü bulup yok ediyor buda buna benzer sorunu ancak böyle bulursunuz hurafelerle kimse yol katedemez sadece kendini kandirir kendi kendine geçti sanarsiniz yarin agzinizi açtiginizda kötü kötü bakan insanlari görürseniz intihara girisirsiniz Allah korusun dediklerimi yapiniz. bende insAllah yapmayi düsnüüorum |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
hocam sizin fikirinizi merak ediyorum attigim su son yorum dahilinde bilimsel ve geçerliligi olan çözümü olan bir öneri vermemismiyim sizin fikriniz nedir? siraladiklarim hakkinda büyük oranda hastalar bu rahatsizliklardan ve iyilestiklerinde kokudan kurtulmuyolarmi hocam kimisinde bu hastaliklardan fazla var örnek Ahmetin %25 agiz kokusu bademciginden %50 si parazitten gibi dagilimlarda olabilir veya tek bir nedenede bagli olabilir sizin yorumunuz nedir? saygilar
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
bide size bademcik hakkinda bi sorum olcak hocam
bademcigimin sadece birinden bastirarak tas dedigimiz ufak ve pis kokulu seyler çikarttim genelde söyle durumlarda olusuyor bu tas 1 ögün yemekten sonra bazen 2 veya fazla ögünden sonra genelde olusuyor ve bir bademcigimde 2 tane zar gibi hani çevresini koruyan ne denir ona hocam et ince et parçasi var diger bademcigimde sadece 1 tane var bozulmus olarak gördügümde sanki yirtilmis o doku yok ve hafif beyazlikda var bademcigin bizzat kendisinde bu koku yapabilirmi? bundan ümit duymam sizce yerlimi anlattiklarima göre |
|
![]() |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ben birsey eklemek istiyorum. Yukarda Hacamata hurafe, bilim disi vs denmis. Suanda türkiyenin heryerinde hastanelerde doktorlar Hacamat yapiyorlar. Ankaranin göbeginde hacamat yapan hastaneler var.
Yurtdisinda Cupping Therapy olarak yanyginlasmis durumda. Tabi onlar yapinca güzeldir biz buna hacamat dersek Çag disi olur degil mi? |
|
![]() |
|
Gercektipcarear
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Misafir olarak aidin Salihin ögrencilerinden birine tedavi için gidip agiz kokusu dil pasi gibi sorunlardan dolayi karaciger temizligi ve açlik orucu yapan arkadas lütfen bana ulasir misin Allah rizasi için. Bende çocuklugumdan beri bu sorunu yasiyorum.. Açlik oruçlarina yeni basladim.. Tabi beslenmeyi de düzeltiyorum elimden geldigi kadar. Karaciger temizligi nasip olursa yapicam. Ama muayene ücreti çok çok fazla. Eger bana ulasma imkanin varsa ulasir misin
![]() |
|
![]() |
|
Gercektipcarear
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Defalarca ilaçlar antibiyotikler kullandim ama hiçbir faydasi olmadi.. Burda okuyorsunuz kolay da hiç kolay degil.
|
|
![]() |
|
Gercektipcarear
![]() ![]() ![]() |
Lütfen bana ulasir misin. Ve gelismeleri yaz lütfen. Buna ihtiyacimiz var
|
|
![]() |
|
Gercektipcarear
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Bilgilerinizden dolayi tesekkur ederim kendi adima.
Ben bir kür hacamat yaptirmistim Kadiköy tarafinda. Ama ben kokuya iyi gelir diye yaptirmadim. Çünkü kokuyla alakasinin olabilirligini simdi ögrendim. Ben saglik için yaptirmistim. Tecrübelerinizi ara ara paylasin forumda. Saglik dilerim |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |