|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
süpheli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2016 Saat 15:44 |
|
Hocam size direkt nerden yazabilirim onu çözemedim o yüzden bu mesajinizi alintilayarak soruyorum. Sadece agiz kurulugu olmasi koku yapar mi? Çok fazla agzim kuruyor ama koku var mi yok mu bilemiyorum tabi. Bunun için özel üretilmis Biotene markali jel gargara var sanirim ama Türkiye'de yok. kuruluk için baska ne önerirsiniz?
Düzenleyen aydinmur - 19-Eylül-2016 Saat 16:06 |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Evet agiz kurulugu Tip 1 agiz kokusu sebebidir.
Suni salya (peoksidaz) içeren solüsyon ve gargaralar vardi eskiden. Bir göz damlasi öneriyordum, iyi geliyordu, fakat kalbi yavaslattigi için artik onu da öneremiyorum. Dogrusunu isterseniz tatmin edici bir cevabim yok Suraya da göz atin: http://blog.aydinmur.com/genel/agiz-kuruluguna-dogal-cozum.html |
||
![]() |
||
selk
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2016 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bende yeni konu açmamak için buraya yaziyorum agiz kurulugum var agizda koku fazla olmuyor yada artik bünye alisti hissetmiyorum kronik gastritim mevcut Helicobacter kaynakli,dilde sislik mevcut yanlarda dis izleri var yaban mersini yedigim zaman agzimdaki tabaka yokoluyor Helicobacter le mi alakali baska bi hastaliktanmi kaynakli acaba bu belirtiler
|
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Bilmiyorum |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam göz kurulugunun agiz kokusuyla baglantisi nedir? forumda yanlis hatirlamiyosam gezinirken göz kurulugunuda gördüm birde bu göz kurulugu agiz kurulugu geçici seyler degilmi hocam ?
|
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
hocam bu agiz kokusunda sir ve bilinmeyen yanlar yönler var sizinde cevabini bilmediginiz lütfen sizden bi hasta olarak ricam arastirmalarinizi sürdürün hocam siz arastirmaci bi kisilige sahipsiniz önünüze büyük engeller konmadigi sürece bizler için Allah rizasi için insanlik için bunu yapin hocam size minnettariz saygilar hocam
|
||
![]() |
||
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
|
Elimdeki burun damlasi formülünü üretecek bir ilaç firmasi bulun bana. Ücret istemiyorum. yeter ki üretsin. Güveninize tesekkür ederim. Ama ben buraya kadarini yapabilirim. Elimden bu kadari geliyor. -M |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
bu islerden anliyan mevkili makamli sözü geçen bi adam olsam , neden olmasin ama siz muhtemelen bütün ilaç firmalarini biliyo konusmussunuzdur ve onlar ileri görüslü veya akilli bi is yapmayip veya en azindan bi inceleyip uygun olup olmadigini bile size söyledilermi bilmiyorum ki siz denediginizi tahmin ediyorum muhtemelen siz Avrupa Amerika veya Avustralya tarzi ülkelerde bu konu hakkinda çalisan kimse olsaydiniz kitaplarda isminiz fazla ödüller isminizi alan ilaçlar muhtemelen olurdu , ama olsun sükrediyorum sizin gibi insanlarida Türkiye'de görebilmek bana mutluluk veriyo tamamen ümitleri kaybetmemek için :) yasim 17 hocam elimden gelse herseyi yapardim ama devlet adami olsam saglik bakanligina yeni bir bölüm agiz ve nefes kokusu olarak sizi bunun kurucusu ve devaminda islerin nasil olcagini sizin belirliyeceginiz bi mevki vermektende çekinmezdim bu problemi çekmemis biri olsaydim belki umrumda olmazdi ama hayatta öyle fakirligi yasayinca fakirlerin halini hastalik geçirince hastalarin halini yalniz kalinca yalnizligin halini korkunca korkaklarin halini anliyoruz deneyim yasadikça biseylerin farkina variyoruz saygilar bu minnet ve saygiyi hakediyorsunuz süphesiz. |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
|
bide eklemek istedim hocam hayatimda asla yalaklari sevmedim ve yalakta olamadim olamam fitratimda yok olmayida asla düsünmem , yalnizca sunuda bilirim yigidi öldür hakkini yeme
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |