|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burgiu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22-Ekim-2016 Saat 22:04 |
Merhabalar,
Yeni üye oldum.. Fakat uzun zamandir arada açip okuyordum sizleri, (1sene kadar) çözüm buldugum için sizlerle paylasmak istedim belki yardimim dokunur. Buradaki çogu insanla sorunum ayniydi, Reflü+ midede bakteri+ geniz akintisi ve tabi ki o koku! ( Agiz ve Arti burundan gelen koku) daha çok agiz degil burundan sikayetim vardi.. doktor maceralarim sizlerin kadar yok, dedigim gibi doktorlara çok gitmesemde buradan giden arkadaslarin yasadiklarini Yasadigim için gidenlere Söylenen ne ise doktorlardan alacagim yaniti az çok biliyordum.. Uzun süreçti, mide için verilen ilaci her sabah aç karnina içiyordum.. Dis, agiz bakimim Süperdi, arada elma sirlkesi karbonat filan da denemisligim var, geç yememek , az yemek, hepsi tabiki içinde yaptiklarimin.. Ama arada aliyordum yine o sevimsiz kokuyu.. Sizleri okurken arada internetten de arastirmalarim oldu , kokunun kökenini bulamasamda çaresini buldum, Gögüs hastaliklari+ mide + kbb hepsine iyi gelen bir sey oldugu için nereye tam olarak iyi geldi bilemiyorum (sigara kullaniyorum. Geniz Akintisinin cigerlerde de ilgi li olabilecegini düsünmüstüm ÇOGU zaman) ama her sabah içtigim mide ilacini Biraktigim için kokunun mide Kaynakli oldugunu düsündürdü bana. Karisik oldu ama sizler beni anlarsiniz, insan nereden geldigini anlamak için beyin ordan oraya gidiyor.. Keçiboynuzu bitkisinin faydalarini açip okuyun sigaradan Kaynakli tahribati cigerlerden atmaya yardimci + Alerjik Bünyeler için kullaniliyor+ mide Rahatsizligi olanlar için de yine kullanma alani var+ bir çok faydasi enerji, cilt güzelligi vs , aktara gidip konustum meyvesini alacaginiza isterseniz ya pekmezi ya da Özünü tercih edin daha etkili olabilir dedi.. Ben Özünü tercih ettim. Pekmezinden daha iyi.. 10 gündür mide ilacini kullanmiyorum. Çok üzülüyordum ilaca bagimliyim diye, (çünkü uzun vadede kemik erimesi yapiyormus mide ilaçlari) kullansam ise de yaramiyordu uzun bir saatten sonra yine o istemedigim koku tekrar geliyordu burnuma!! Her sabah aç karnina 10 gün boyunca 1 yemek kasigi kullandim, bazen aksam aç karnina da içtigim oldu. Hala daha devam ediyorum, mideden sikayeti olanlar bilir bir gün kullansinlar o hapi ertesi gün de rahat ettirir ama diger gün mutlaka içmeniz gerekir çünkü Agri ve yanma geri gelir.. Buna bagli hiç bir problemim olmadi o kadar saskinim ki agzimin TADI düzeldi süper bir tat var agzimin içinde , burnumdan bir kere bile o kötü kokuyu almadim , bir ay kullanip yazacaktim ama bekleyemedim on gün bile bu tarz sorunu olana ilaçsiz gayet iyi bir zaman dilimi diye düsündüm.. Kullanmaya devam ediyorum. Üzerinde organik damgali ürünü tercih edip baslayin derim ben hiçbirsey kaybetmezsiniz. (Herhangi bir markanin Keçiboynuzu Özünü alacaksiniz) fiyatlar çok uygun , Eger yardimim dokunursa da dualarinizi eksik etmeyin. Iyi güzel dilekleriniz olsun yeterli.. Koku Yüzünden yasadiklarimi düsündükçe sifasinin böyle bir seyde olusuna inanamiyorum hala.. Sifir ilaç ! alerji haplarinda biraktim. Umarim yardimim dokunur. Sevgiler sifalar herkese |
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
keçiboynuzu özümü? insan bunun ne faydasi olabilirki diye düsünmeden edemiyo. siz burnunuzdan gelen kokuyu alabiliyormuydunuz acaba? bu nasil mümkün mü ki burundan çikan bir kokuyu burun kendi hissedebilir mi?
|
|
![]() |
|
Burgiu
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2016 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Arastirin ne demek istedigimi anlayacaksiniz. Geniz akintisina iyi geliyor mideye de ayni sekilde , benim yutkundugumda bogazima takili birsey var onu da azaltti ben de.. Ama tam anlami ile yok olmadi. Ilerleyen zamanlarda insallah o da yok olur ..Koku Sifir hiç yok, bir kere bile gelse yazip paylasmazdim burada.. ben kokuyu alabiliyordum evet.. Disardan da aliniyordu, burada çok zaman geçirdim benimle herkes ayni fikirdir diye düsünüyorum: kokunun kaynagini bulmak çok zor, mideden mi geniz akintisindan mi ? Bademcik, dis.. Vs. Ama sorunlarima Yönelik ilaçti , denemek istedim. Ve müthis bir sekilde yok oldu koku. Hergün ilaç içiyordum ilaci biraktirdi bana.. Yeme içme konusunda özellikle hiç dikkat etmedim, midemde yanma bile olmuyor. Benim deneyimlerim bunlar.. Insallah çare olur deneyenlere.. Çok istiyorum iyi olmasini herkesin. Çünkü sosyal hayati çok etkiliyor.. Yasayan bilir.. Bol sifalar olsun insallah.. Bir kaç Alinti Paylasayim , belki yardimci olur: *Alintidir: Alerjik Hastaliklara Karsi Keçiboynuzu: Keçiboynuzunun antialerjik ve antibakteriyel özelligi vardir. Çok etkili bir antioksidan olmasi bu özelliginin en önemli sebebidir. Özellikle solunum yollarinda olusan zararli bakterileri ve kis aylarinda meydana gelen salgin hastaliklara karsi çok etkilidir. Nezle grip gibi yayilmasi mümkün olan salgin hastaliklar yaninda alerjik astima karsi da etkili bir sifa kaynagidir." Mideye Faydalidir: Içerdigi liflerin yardimiyla genel anlamda sindirim sitemini koruyucu özelligi vardir. Lif içeren bütün besinler mide için faydalidir ve midenin güçlenmesini saglar. Keçiboynuzunun midedeki asit seviyesini dengeleyici özelligi vardir. Bunun yaninda siskinlikleri giderir ve siskinlik hissini ortadadan kaldirir. " "Keçiboynuzu Sindirim Sistemine Yardimci Olur: 2002 yilinda yapilan bir arastirma sonucu keçiboynuzunun içerdigi beta-karoten maddesinin güçlü bir serbest radikal düsmani oldugunu ortaya koymustur. Ayrica içerdigi lifler sayesinde midenin kuvvetlenmesine yardimci olur. Midenin saglikli ve düzenli bir sekilde görevini yerine getirmeye yardimci oldugu gibi hastaliklara yakalanma riskini de azaltir. Bunun disinda antioksidan özelligi sayesinde bagirsak enfeksiyonlarindan koruyucu özelligi vardir. Dolayli olarak bagirsaklarin kansere yakalanma riskiniz azaltir" |
|
![]() |
|
gececek
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
keciboynuzu pekmezi mi demek istediniz?
keciboynuzu pekmezi alsak olur mu? |
|
![]() |
|
Worselife
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam 3 gündür bir kasik içiyorum forumda bir arkadas söylemis koku yok denecek kadar az.içerigi çinko.siz tip 1 çinko lu gargara ile çözüyorsunuz bizimki ise içince..bunun mekanizmasi nedir yardimci olur musunuz tekrar koku gelecek mi?
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
sanki satis elemani gibi anlatmissiniz
|
|
![]() |
|
gececek
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
![]() ![]() ![]() |
banada inandirici gelmedi 2 msji var arkadasin reklami yapip gitmis yani, sanki biseyleri satma derdinde...
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bazenhissediyor ne ilaçlar içtik neler çektik bu hastaliktan. Sakiz cignemekten cenemiz kas yapti :)) keciboynuzu gerçekten basarili.arkadas da gelen sorulara keçiboynuzunu bize tanitarak göstermis. internette detaylica ögrenebilirsiniz faydalarini. Ilac degil kimyasal degil alip denemenizde fayda var.dogal bi zarari yok. Birçogumuza mucize olabilir. hep birlikte deneyip görelim. Fiyatlari da uygun.
|
|
![]() |
|
ÇiLe3427
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Kasim-2016 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Koku olunca arkadas yok isyok dogal olarak parada yok sknti sitres sac sakal birbirine girmis bi insandan daha ne istiyor bu saticilar
|
|
![]() |
|
Burgiu
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Satis elemani olsam marka adi verirdim degil mi? Bunda amacim ne olabilir? Uzun süreden beri burayi okudugum için Üstüme görev bildim ve paylastim .. benim gibi sorunu olanlar kurtulur belki diye.. Isteyen dener, istemeyen denemez elbette.. doktor maceram çok fazla yok olsaydi ince ince sebepleri ile açiklama yapardim. Bu ara kulak burun bogaza gidecegim, herhangi farkli bir sey olursa burada paylasirim. Geniz akintim oldugunu dr söylemisti, tomografi için gidecegim.. Bakalim ne diyecekler? Keçiboynuzu özüne gelince , Bugün ben ikinci sefer satin aldim, (koku hala Sifir )aktar çörekotu Yagini da tavsiye etti onu da aldim o da alerjiye iyi geliyormus. (Kendisi de alerjiden öyle kurtuldugunu söyledi) Henüz denemedim, yarin baslayacagim.. Mide ilaçlarini ve alerji ilaçlarini hala kullanmiyorum, çok rahat ve huzurluyum. hikayemi anlatmamistim kalabalik olmasin diye.. Çok sikinti çektim burada yazan arkadaslarin sikintilarinin aynisi.. Dile getirmek istemedigim seyler , Hatirlamak bile istemiyorum.. Isten ayrilmistim tedavisi için, simdi is bakiyorum, bin sükür. .. Sadece söyleyecegim Sabirli olun, sikinti stres yapmayin, o dönemlerde daha da çok artiyor , en azindan ben de öyle oluyordu.. Bol sifalar olsun. Sevgiler. |
|
![]() |
|
Burgiu
![]() ![]() ![]() |
Keçiboynuzu pekmezi de olabilir evde varsa deneyebilirsiniz.. Ben bugün aktara "bir de pekmezini alip deneyim" diye gitmistim, yoktu özü daha iyi dedi bu aktarda, öyle satin aldim tekrardan.. Sonra meyvesini de deneyecegim.. O da kaynatilip içiliyormus.
|
|
![]() |
|
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Denedim bende fayda etmedi...
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
bazen dilimi firçalayinca baskalari firçalamadigi halde kokmuyor bazen disimi firçalayinca baskalari firçlamadipi halde kokmuyor bazen kokmasin diye birsürü önlem alirken baskalari hiçbirini almayip hersey iyaparken kokmuyorsa , bunu bilmek bile yipratiyor bence otomatikmen bu sitedekilerin %99 tip5 garanti var belki bazen olmadiginda bile tip5 devreye girerek stres e neden olarak belki agiz kurulugu belki metabolizmada hormonlarda bi dengesizlik ani degisimler belki stresle birlikte diger etkenlerle o kokmadigi anlarda bile kokuyu biz yaratiyor olabiliriz yani etken neden biz olabiliriz yani koku olabilir buna sebep biz olabiliriz tabi bu aklima gelen bi ihtimal , ayrietten agzimdan burnuma hava veriyorum bi koku geliyo evet agir degil hafif bu normalmi hiç gelmemesimi gerekir dogrusu nedir bunuda tam olarak bilmiyorum bilen varsa yazsin?
|
|
![]() |
|
ÇiLe3427
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Kasim-2016 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Bence koku var tamam ama dalgali yani herzaman deil biz bunu kafaya takmakdan takinti haline gelmis kpkunun 100 de 70 i psikolojik bence yanimizdaki bi adam offf deyince icimizi bir hüzün kapliyor sormayin 😂😂 ama birde düsünmüyoruzki adamin cani baska biseye skldi olamazmi yani sevgilisinden ayrildi 10 metre ötedeki adam öksürse kendimden zannediyorum bence birazda akisina birakmak lazim cok kafa yormakda iyi degil murat hocama sormak istiyorum cok sikinti sitres var olan az kokuyu azdirirmi sizce yani ters tepki mi olur o kokuyu etrafdaki hataketlerden hissedinc e dünyanin sonu gibi hissediyosunya o esnada ne yapmak lazim
|
|
![]() |
|
ÇiLe3427
![]() ![]() ![]() |
Hocam birde bu keçiboynuzu özü hakkindaki düsünceniz nedir ? Sizin tecrübelerinize bilginize herkezin ihtiyaci var arkadas lar soyluyor keçi boynuzu ile kurtuldum diye mümkünmü sizce bu ?
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bugün keçiboynuzu özüne basladim,1 hafta sonra yine yazacagim, sanirim ilk yazan arkadas 10 günde sonuç almisti
|
|
Biktim
|
|
![]() |
|
ÇiLe3427
![]() ![]() ![]() |
InsAllah hayirli haberlerle dönersin ortagm insAllah bu ise yarar neler denemedik
|
|
![]() |
|
hamza171
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaslar 3 4 gündür forumda yoktum geçenlerde babamla bulustuk midem bozuktu her zaman olan durumlar bizde gurultu ishalvb gibi durumlardan biriydi
Babamla aliç sirkesi aldik ayrica ipana pro expert dogal ferahlik almistim ayni gün Bu 2 ürünü benim gibi koku sikintisi olan kardesimle birlikte kullaniyorum koku 0 oldu aç kaldigim vakit dahil normal açlik kokusu var sabah koku var lakin eskiye göre %10 kadar diyeyim.Dün bir tanidiüimozon evinde kaldik orada sikinti yasadim ulan sabah kalkinca ne yapacagim felan diye sabah kalktigimda koku yoktu :) Belirtmek istedim sirkeyi her sabah veya tok karna aliyorum ondan sonra pro expert ile dislerimi ve dilimi firçaliyorum 16 20 saat koku kayboluyor dilimdeki pas mevzusu da baya azaldi.Kardesim de bana bunlari aynen söyleyince aklima düstü yazayim dedim suan tam olarak hangisi oldugunu bilmiyorum ama bu2sini de bir deneyin derim. |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
gurultu anormal biseymi ? bendede oluyo aciktigimda midemdenmi karnimdan mi gelio tam bilemiyorum
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
bu keçiboynuzu özü kullanan arkadaslara sormak istedigim sey su kokunuzu geçirdi peki 1 aya yakin olmustur kullaniminiz fazlada simdi halen kokuyu önlüyormu yoksa? geri geldimi koku sundan merak ettim bi yönetemi sürekli kullaninca vücut alisiyo ona artik ise yaramaz hale geliyor
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam karnimda kasinti oluyo zaman zaman hissediyorum fazlasiyla vücudumda kil çiktiginda bunun olma ihtimali varmidir diskida kurtta görmüyorum ama bi yandan iskilleniyorum bi yandanda takmak istemiyorum ne yapmaliyim bilmiyorum uzun zamandir devam ediyo herhalde yasim on yedi
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Gemi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
![]() ![]() ![]() |
Yarin keçiboynuzu ozu alip deniycem. Faydasi olacagina inaniyorum cunku faydali oldugu halde yemedigim nadir seylerden biri keci boynuzu. Ama kutsal amacim icin burnumu kapatip icicem, insallah faydasi olur. Ama iste dogal olmasi lazim, onu bulmak biraz sikinti.
|
|
![]() |
|
Cekince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31-Mart-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bu basligi bulamadigimdan baska yere yazmistim simdi buraya yazip konuyu güncellemenize sevindim, keçiboynuzu özünü sabah aksam aç karnina bir kasik yedim üst solunum yolunda etkili oldu diyebilirim, ilk basta baya mutlu olmustum yalniz sanirim aç karnina içtigim için gastrit imi fena tetikledi bir lokma bisey yiyemez oldum derhal solugu doktorda aldim su an hala mide ilaçlarimi kullaniyorum.
Deneyin ama aç karnina yemeyin derim. Ilaçlar bitince kontrollü biçimde bir süre daha devam edecegim. Herkese sifa olsun ins |
|
Biktim
|
|
![]() |
|
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Üzerinde günde 3 defa yemeklerden sonra diyor sanirim emin degilim
|
|
![]() |
|
Reisbey
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Kardesim senin koku tamamen gectimi bizlere de yardimci olsan
|
|
29494929'
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |