|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
izmirli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ocak-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2017 Saat 19:39 |
Merhaba, Ben 51 yasinda bir kadinim ve 20 senedir agiz kokusu sikayetim vardi.Çalisma hayatim oldu. Sosyal bir insan olarak uzun yillardir agiz kokusu nedeniyle mutsuz olmaktaydim. Hangi doktora gittiysem ciddiye almadi ve bana yardimci olmadi, hastalik olarak görmedi. Benim ne kadar uzun süredir çaresiz ve mutsuz oldugumu anlayip dikkate almadilar. Bu olay benim psikolojimi de olumsuz etkiledi, insanlarla iletisim kurmayi seven biri olarak en çok özledigim sey yakindan ve uzun süre sohbet edebilmekti. Insanlarin konusurken benden uzaklastigini farketmek ve baskalarina benim agzimin koktugunu söylediklerini duymak beni kahreden seyler oldu. Ancak 2016 yilinin Aralik ayinin son haftasinda bir gün internette arastirma yaparken Adana'da dis hekimi olan Dr. Murat AYDIN'i kesfettim. Doktor beyin bu konu üzerinde ciddi çalismalar yaptigini okudum. Telefonunu aldim ve bir gün cesaretlenip kendisini aradim. Çok çekiniyordum.Sekreteri çikar görüstürmez diyordum. Ama telefondaki ses doktor beyin kendisiydi. Beni cani gönülden sonuna kadar dinledi ve bana bir internet adresi verdi ve benden mail adresimi istedi. Mail adresime bir yazi yollayacagini ve yazidakileri eksiksiz yerine getirmemi istedi. Bu sekilde birçok kisinin kurtuldugunu söyledi. O kadar mutlu olmustum ki, yillarin kabusu sona erecekti. Içimden bir ses iyilesecegimi söylüyordu. Sayin Dr. Murat bey, o kadar güven veren bir sesle, cani gönülden hiçbir kâr amaci gütmeksizin bana yardim etmekten mutlu olacagini söyleyerek bana büyük bir güç ve mutluluk verdi, güvendim ve güvenmekte hakli oldugumu 15 günlük tedavi süresi sonunda anladim. Suanda yeniden dünyaya gelmis gibi mutlu ve huzurluyum, temiz ve kokusuz bir nefese kavustum. Yalnizca telefon araciligi ile konusup tanistigim doktor beye sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum. Ona minnettarim. Hayatta her sey gönlünce olsun. Benim gibi bu dertten muzdarip insanlara yardimci olabilecegimi düsünerek sizinle bazi bilgileri Sayin Dr. Murat beyin de izniyle paylasmak istiyorum. En önemlisi de Dr Murat Bey’in hiçbir menfaat düsünmeden, km’lerce uzaktan telefonla bana böyle bir yardim etmesiydi. ( Isteseydi muayeneye gelmeniz gerekiyor derdi. Demedi, gönlü bu kadar güzel bir insan Murat Bey. Söyleyeceklerini uygulayip çözüm bulamazsam elbette muayene bekledigini de ekledi.) Yillardir bu sikayetle ilgili çok doktora gittim ancak baska hiçbir yerde böyle menfaati düsünmeden yaklasan doktora rastlamadim. Tekrar tekrar tesekkür ederim Dr. Murat Bey. Iyi ki sizi tesadüfen de olsa tanimisim sükürler olsun ki bana yardim edecek doktorun karsima çikmasi dualarim kabul oldu. Simdi sizinle Dr. Murat Bey’in bana mail yoluyla ilettigi internet adreslerini paylasacagim. Bu adreslerdeki bilgileri birebir ve hiç eksiksiz yapin ve umarim siz de bu dertten kurtulun. Sevgiler, saygilar. Herkese acil sifalar. http://murataydin.org/dis-nasil-fircalanir.html http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusunda-ilk-ne-yapilir.html |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
lütfen daha detayli bir anlatim sikayetleriniz, doktorlarla olan süreçleriniz, tahlilleriniz-sonuçlari ve murat bey ile olan görüsmeniz-tavsiyeleri
eminim su anda benim gibi bir çok kisi size bunu soruyordur ortak noktalarimiz olsa da herkesin kendine ait bir hikayesi var. kisa ama detayli bir sekilde bizimle paylasirsaniz hepimiz fayda görebiliriz. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Nasil iyilestiginizi anlayamadik açikcasi.
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Sn izmirli nick li abla siz kendinize iyilesdimmi diyorsunuz?Hayatinizin sonuna kadar bir gargara baqli yasamak iyilesmekmidir?Gargara yaptiniz yarim saat yemek icmek yok .Hele bide et yemeqi yerseniz etkisi cabuk bitecek gargaranin.Etki suresi kisa yaninizda siseyle gezmek durumundasiniz ve macunla.Zamanla etkisinide yitiricek.Kusura bakmayin ama bu iyilesmek deqil .Ani kurtarmak.Iyilesmek kronik bir rahatsizlik icin soylenemez.
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
hanfendi attiginiz linkte dis firçalama dogrulugu ve gargara çinkolu sakiz vesaire var tip1 için siz bunca yil bunlari hiç denemediniz ve simdi deneyince olumlu sonuç aldiysaniz tebrik ederim fakat biz bunlari çoktaaan biliyorduk zaten zaten bunlarda bize çare olmadigi için burada bitmis haldeyiz
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bazenhissediyor a katiliyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |