Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Arkadaslar yeni kesfettigim ürünler- Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Haohao
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 5
Alıntı Haohao Cevaplabullet Konu: Arkadaslar yeni kesfettigim ürünler-
    Gönderim Zamanı: 13-Subat-2017 Saat 02:47
Arkadaslar basliktada dedigim gibi yeni kesfettigim ürünleri sizinle paylasmak istedim tabiki daha bilgili arkadaslar ve Murat hocam yorum yaparsa çok sevinirim belki isinize yarar bugün tüm avmlerde bulunan genel kozmetik ve bakim ürünleri satan bir dükkanda dis sagligi bölümünde su ürüne rastladim TungGel dil macunu arkasinda ise

Dil Macunu

Bakterilere ve agiz kokusuna karsi Klinik arastirmalar kötü nefesin 1 numarali nedeninin dil üzerinde bulunup, kötü koku yayan bakteriler oldugunu göstermektedir.

Tung Dil Macunu ve Tung Dil Firçasi kullanarak bu bakterilerden kurtulabilirsiniz.

Tung Dil Macunu dildeki çikartilmasi zor plaklari söker.

Içerigindeki çinko dildeki bakterilerin neden oldugu kötü nefesi etkisiz hale getirir.

Dilinizi dis macunlarindan daha iyi temizler.

Essiz, harika tadi dilinizi heyacanlandirir ve ferahlatir.
yaziyor ve önünde de advanced formula with zinc to help cure bad breath diyor. Yani içinde çinko var sanirim bu kesinlikle aradigimiz seydi.
kullandiktan sonra gerçekten güzel ferah bir his vardi ama maskeleme olabilir kisa süreli.
ikinci üründe

watsons 10 in 1 agiz gargarasi buda alcohol free fakat içinde çinko yok arkasinda da özellikle alkol içermeyen çok etkili formul diye belirtiliyor.Içinde ise aqua.glycersn.polysorbate 20.sorbitol.poloxamer 407.flavour.citric acid.sodium benzoate.sodium citrate.cetylpyridinium chloride.menthol.sodium saccharin.sodium fluoride.CI 16035.CI42090.CI17200
tabi içinde sanirim sakkarin oldugu için çok optimum olarak aradigimiz bir gargara degil evet arkadaslar birde ayni yerde bir sprey var kisa süreli hizli çözüm için ama zaten spreyleri herkes bulabilir saniyorum.Daha önce yazildimi bilmiyorum umarim herkesin isine yarar.
IP
BezginBetül
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 122
Alıntı BezginBetül Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Subat-2017 Saat 20:57
Emek verip yazmissin arkadasim, tesekkürler.
Ama sanirim sorunumuz hijyen konusunun cok ötesinde. Agiz sulari, gargaralarla olacak is degil gibi. Yani benim icin durum böyle. Icten gelen bir sorun. Bagirsak, mide, karaciger, böbrekler, akciger..Bazilarimizda mutlaka burun bogazdan da kaynaklidir. Bademcik, tükürük bezlerinin iltihabi, derinlerde bir kist vs..Ama hijyen ve agiz bakimi ile alakali olduguna nedense hemen hemem hicbirimizde ihtimal vermiyorum.
Yani mutlaka hepimiz günde 5 defa dislerimizi, dilimizi, bilemedin taaa bogazimizi fircaladigimiz evrelerden gecmisizdir.
Sahsen ben gectim ve sonuc alamadim.
Konu yeni yeni agiz gargaralari, 3 dk boyunca maskeleyebilecek ürünlerde degil bence.
Olsaydi, bende coktan gecmisti.
A'dan Z'ye her ürünü denedim. Alakasi olmadi.
Seni demotive etmek icin yazmadim,bumarim yanlis anlamazsin..ama artik yillarin verdigi deneyimlerle diyebilirim ki, bu sadece vakit kaybidir.
Metabolizma, sindirim, hormonlar, otoimün reaksiyonlar, vitamin eksiklikleri...Bunlara yogunlasmakta fayda var.

Yanlis anlama sakin lütfen..
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Subat-2017 Saat 17:20
bu söylediklerin geçici. ayrica paradontax ferahlik alin hem dis eti için hemde diger dis macunlarindan kaliteli içerik olarak. hemde fiyat olarak uygun.
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Subat-2017 Saat 17:12
BezginBetül hanfendi sizin bademcikleriniz duruyormu? 2) problem yaratiyorlarmi yani problemden kastim tas çikiyormu ve beyazimsiz hafif görüntü varmi? ne durumda bu konu üzerine hiç gittinizmi
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2017 Saat 11:41
BETÜLÜN DE DEDIGI GIBI BUNLAR ÇOK GEÇICI HATTA HIÇ GEÇICI ETKI BILE SUNMAYAN ÜRÜNLER. EN AZINDAN BIZ KRONIK HASTALAR IÇIN.. TIP 1 OLANLARINDA ÇOK BURADA GEZECEGINI SANMAM DISLERINE DILINE IYI BAKSIN ZATEN SORUN YOK. BIZIM HIJYENLE ZERRE KADAR ALAKAMIZ YOK MAALESEF OLSAYDI SIMDIYE KADAR KURTULMUS OLURDUK ZATEN. AMA TAKVIYE EDICI BIR ÖNERI DE BULUNABILIRIM SONUÇTA ILLA KI DISLERIMIZI FIRÇALIYORUZ.. AMA ASLA KOKU FALAN GITMEZ ÖYLE BIR SEY YOK INANMIYORUM ARTIK BU GARGARA DIS FIRCASI YOK DIL FIRÇASI ISLERINE.. SADECE SAGLIKLI OLMASI AÇISINDAN ASLA PAKET DIS MACUNU ALMAYIN. BULABILIRSENIZ PROBIYOTIK DIS MACUNU ÖZEL YAPILIYOR, BIR DE BENTONIT KILLI DIS MACUNU KULLANIN HIÇ BIRINI BULAMIYORSANIZ MISVAK.. ZAMANINDA OXYFRESH ÜRÜNLERINE DE ÇOK PARA VERDIM EN UFAK BIR KATKISINI GÖRMEDIM. BU TAVSIYE ETTIKLERIM DE SIZI KOKUDAN KURTARMAZ SADECE VÜCUDUNUZA DAHA FAZLA KATKI MADDESI, TOKSIN ALMAMIS OLURSUNUZ.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Mart-2017 Saat 11:48
BADEMCIK TASLARI IÇIN DE.. BADEMCIKLERINIZI ALDIRMADAN ÖNCE KOKUNUN GERÇEKTEN ORADAN GELDIGINE EMIN OLMANIZ LAZIM.. AMA DOKTORLARIMIZ KASAP OLDUGU IÇIN BUNUNLA ILGILENMEZLER EVET EVET KURTULURSUN DERLER.. DIKKAT EDIN.. BEN BESIKTAS TA KI DENTISTANBULA GITMISTIM GÜYA AGIZ KOKUSU ILE ÖZEL OLARAK ILGILENILIYOR BURADA.. AMA ÖNCE HIÇBIR ARASTIRMA OLMADAN DIS TATARI TEMIZLIGI KALDI KI BEN DE KOKU YAPACAK TARTAR YOK. DOKTORA SÖYLEDIGIM DE OLSUN BIZ YINE DE YAPALIM.. NEYSE BÜTÜN DIS TETKIKLERINI YAPACAKTI BANA HEPSI DE PARA TUZAGI SONRA DA BIR DAHA GITMEDIM IYI KI DE GITMEDIM.. YANI BADEMCIKLERINI ALDIRIPTA 6 AY SONRA KOKU GELENI DE VAR.. DONANIMHABER DE BU KONUDA BIR POS VAR OKURSANIZ ORADA ÇOK DENEYIMLI KISILER VAR HEPSININ TEK TEK OKUMUSTUM. BIR OPERASYON YAPMADAN ÖNCE ÇOK YÖNLÜ DÜSÜNÜN.. NEYIN SIZDE KOKUYU AZALTTIGINDAN YOLA ÇIKIP ASIL TEDAVI SEKLINIZI BULABILIRSINIZ.. MESELA SINDIRIMINIZ DÜZGÜN MÜ? HER GIDAYI SINDIREBILIYOR MUSUNUZ? SISKINLIGINIZ VAR MI? KRONIK KABIZLIK YA DA ISHALINIZ VAR MI? YEDIGINIZ GIDALAR SIZ DE GAZ YAPIYOR MU? EGER BUNLARA CEVABINIZ EVET ISE SIZIN SORUNUNUZ MIDE VE BAGIRSAKTA HIÇ BOSUNA KBB ILE UGRASMAYIN..
IP
Haohao
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Haohao Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Mart-2017 Saat 13:16
Arkadaslar sizin için kurtulma hikayemi yazacagim lütfen orayida okuyun.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu