|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2017 Saat 10:10 |
%1.5 Oksijenli su içeren agiz gargarasi piyasada varmis haberimiz olmamis.
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam yorumunuz nedir?Kukkanikabilinirmi? Nerden temin ettiniz?
|
|
![]() |
|
m-emin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam bu %1.5 oran olarak yeterli mi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Içeriginin tamamini göremiyorum, kutunun üzerini okuyamiyorum. Ancak alkol ve benzeri diger organik bakteri yakitlari içermiyorsa bu ürün 2 amaçla kullanilabilir:
1- Uzun vadede (aylar sonra) dis beyazlatir 2- Kisa vadede (saatler için) agiz kokusu engeller. Isin garip tarafi bu üstün özelliklerinden firmanin da haberi yok :-) Dün kolgeyt'e bir mektup yazip haber verdim. Bu ürünü öne çikarirlarsa iyi olur. -M |
|
![]() |
|
Amazon
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Colgate'in sitesine baktim bundan yok hocam Türkiyede bulunmuyor heralde.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Ne faydali ise ya piyasadan çekiliyor veya hiç bulunmuyor
|
|
![]() |
|
m-emin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam oksijenli su, pharmol zn fayda etmiyor. Ama dilimi firçalayinca kokum 1 saatlik de olsa geçiyor. Dilimi fîrçalayinca geçiyorsa pharmol zn veya oksijenli suyun da fayda etmesi gerekmez mi. Bu normal midir
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Dilinizi kaplayan sümüksü bakteri ve epitel tabakasi (dil kaplamasi) yerinden kaldirilirsa agiz kokusu gargaralari daha etkili olur
Dil kaplamasi yerinde kaldigi için gargaradaki kimyasal maddeler dile ulasamiyor olabilir. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
hocam bu dil de bakteri üremesini türemesini bana bilimsel olarak izah edebilirmisiniz?
yani bu nasil bir istir örnegin bizim dillerimiz beyazimsi ise bunun sebebi doktorlar klasik dil üzerine yerlesen bakteri diyor peki bu bakteri neden diger tüm insanlarada yerlesmiyor o halde bu bir hastalik olmuyormu? ama tavsiye olarakta dili firçalama öneriliyor ama bu dil firçalama isini yapmiyan milyonlarca ve dili saglikli temiz insan mevcut ozaman sorularim sunlar ; 1) Dil üzeri beyazlik ve kuruluk bir hastalikmidir? 2) Bu hastaliga insanlar nasil kapilir? 3) Bu problemi ilaçlar neden çözemez ? |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Muhtelif vesileler ile anlatmistim.
Burnumuzdaki sümük bir hastalik midir? Bazilarinin burnunda daha sik bazilarinin burnunda daha seyrek olarak sümük olusabilir. Sümük varsa, temizlenir gider. Kulak kiri bir hastalik midir? Bazilari kulagini hiç temizlemez kir olusmaz. Bazilari sik sik kulak çöpüyle temizler ama kir olusur. Eger kulakta kir varsa temizlenriz geçer. hangi siklikla kir olusursa biz de o siklikla temizleriz. Dil dirtinda epitel ve bakteri hücreleri yapiskan salya sayesinde dil girintilerine tutunup tabaka yapiyorsa dil firçasiyla temizlenir geçer. Aynen kulak çöpüyle kulak kirini temizler gibi. Bazi insanlarda hizli bazi insanlarda yavas olarak bu tabaka olusabilir. Temizlenince geçer Bilmem iplerin uçlari birlesti mi? -M |
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam dil pasi hakkindaki düsüncelerinize katilmiyorum benim kardesim disini bile dogru dürüst firçalamaz dilini firçaliyo musun diye soruyorum abi saçmalama dil mi firçalanir diyor :)
Dili normal renkte pembe Yani dil pasiyla kulak kiri sümük gibi seyler karsilastirilamaz Bence dil pasi bir seyler yanlis gittigi için olusuyor Saglikli insanlarda dil pasi olusmuyor Dil pasiyla alakali tüm yazilarinizi okudum ve çevremdeki insanlari gözlemledim kendimce yanildiginizi düsünüyorum |
|
![]() |
|
Burazin
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Agustos-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam yukaridaki yaziyi yazdiktan sonra kafamda soru isaretleri olustu
Siz agiz kokusu konusunda saglikli bir bireysiniz Acaba sizin dilinizde durum nasil Dil kaplamaniz her gün olusuyor mu? Olusuyorsa arka bölgede mi yoksa tamaminda mi? Ayrica fil firçalama sikliginizi ögrenebilir miyiz? Bu sorularin cevaplarini verebilirseniz benim gibi düsünen insanlari da dogru sekilde bilgilendirmis olursunuz Tesekkürler |
|
![]() |
|
m-emin
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam %3 lük oksijenli sudan 1 çorba kasigi ve 3 çorba kasigi suyu karistirip gargara yapinca ilginç olarak 5 6 gün geçiriyor agiz kokumu. Forumdan bi arkadas 15 gün geçirdigini yazmisti. Siz kansere yol açabilir falan yazmistiniz. Belirttigim oranda haftada 1 uygulasam kanser tehlikesi olusturur mu.
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Doz ve uygulama süreniz çok makul, uygundur. -M |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Burda da oksijenli su örnegi var
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |