|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Uykusuzluk ve ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
Emel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16-Eylül-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Uykusuzluk ve ağız kokusu Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2017 Saat 18:24 |
Herkese selamlar,
Bu soruyu sormak istiyorum : Uykusuzluk ve ağız kokusu ile her hangi bir bağlantı var mı? Çok yatmazsam sabahları bende ağız kokusu oluşuyor. Ne yesem o koku gitmiyor. Ama yeterince yatarsam o koku yemek yeyince kayboluyor. Bu yüzden eminim ki bir bağlantı vardı. Ve bu koku neden oluşuyor ? Teşekkürler |
|
bas belasi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Haziran-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 27-Kasım-2017 Saat 00:03 |
selam.
aynı şeyi ben de gözlemledim. zaten sürekli ağız kokusu var bende; ama uykusuz kaldığımda bir noktadan sonra kendim bile hissediyorum. |
|
donniebrasco
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Aralık-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2019 Saat 10:50 |
1 gün önce 5 saat uykuluydum sabah kalktugımda cok agırdı koku smdi 7 8 saatlık uykudan kalktım cok hafif bir sebebi olmalı
|
|
Belki birgün
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|