|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Balgam renkleri ve anlamlari | |
Yazar | Mesaj |
hasta31
Üye Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2017 Konum: Siirt Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Konu: Balgam renkleri ve anlamlari Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2017 Saat 22:37 |
Hocam aklıma gelmişken şu balgam denen pis şey çok ve sureklice oluşuyor. Hiç cikaramiyorum bi kere cikardim onda da sapsari renkliydi.
Bu renklerin bi anlami var mi? Genel olarak balgamı ve kokuyu tetikleyen şey ne olabilir? Bunlar birbirleriyle bağlantılı olabilir mi? |
|
Ya iyileşemezsem ?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2017 Saat 09:00 |
Balgamın rengine bakarak ağız kokusunun sebebi hakkında yorum yapacak her hangi bir bilgi edinmek mümkün değildir.
Balgam alerji veya mikrop istilasına cevaptır. Ağız kokusunun oluşmasını tetikleyen ise bakteri varlığı ve kokabilen materyalin bulunuyor olmasıdır. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|