|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Marcus21
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2018 Saat 00:44 |
Degerli Murat hocam abilerim ve kardeslerim.
Bugün hastaligimi nasil tedavi oldugumu birbir anlatacam,yazi uzun diye okumamazlik etmeyin.Insaallah yardimi dokunur.Yasim 25 benim hatriladigim kadariyla 6-7 yil öncesini hatirlamiyorum agiz kokusu çekiyordum hemde öyle böyle degil çürük yumurta kokusu gibiydi illet.Yedigim yemegin bile kokusu çirkinlesiyordu,sabahlari koku çok oluyordu.Bundan 2 yil önce tedavi olma fikri geldi aklima çünkü artik dayanamiyordum.Ah keske suanki aklim olsaydi da daha önce doktora gitseydim.Hastaliklar üzerinden ne kadar zaman geçerse kroniklesiyor çünkü velhasil.Ben yemeklerden sonra özellikle gögüs yanmasi sikayetiyle gastrolojiye gittim.O kadar çaresizdim ki doktora herseyi tek tek anlattim utanmadan sagolsun doktorda anlayisli biriydi.DIrekt endoskopiye gönderdi beni.Mideme bakildi,örnek alindi,kan verdim falan.Yanlis hatirlamiyorsam üçgün sonra örnek sonucum geldi çok sükür temiz çikti ama mide asidim fazlaydi.Doktor bana p... isimli ilaci verdi ve bana nasil beslenmem gerektigini dediklerini yapmazsam bir fayda göremeyecegimi söyledi,bende tamam deyip çiktim.1 ay boyunca kullandim ilaci ama çok bir faydasini görmedim çünkü beslenmem ayniydi.Tekrardan doktora gittim bana beslenmene en azindan birkaç ay dikkat et ki miden toparlansin dedi bu sefer dediginizi yapacam deyip çiktim.Beslenme aliskanligim söyleydi;gazli içecekler özelllikle kola benim vazgeçilmezimdi kola olmazsa yasayamam derdim kendime(demek ki yasanabiliyormus) günün her saati içerdim gece gündüz farketmez,istedigim saatte istedigim yemegi yerdim,yediklerime kesinlikle dikkat etmezdim,hazir meyve sulari,cipsler falan filan.Inanmak size kalmis ama bütün bu aliskanliklarimi terkettim.Çok nadir arada götürmüyor degilim insaniz nefsi doyurmamak olmaz ![]() |
|
"Sabah kalktiginda hayatta olmanin nasil bir ayricalik oldugunu düsün - nefes almanin, düsünmenin, zevk almanin, sevmenin..." M.A.
|
|
![]() |
|
m-emin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Çok sevindim. Insallah bi daha Size veya bi baskasina bu hastalik ugramaz. Ben de mide asidi için ilaçlardan kullaniyorum. Gaz yogunlugu asiri demisti doktorum bagirsaklardaki. Su anda biraz daha iyi ama koku ayni sayilir. Bilmiyorum insallah bi gün biz de kurtuluruz bu dertten
|
|
![]() |
|
Marcus21
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada arkadaslar agiz kokusu için bademciklerimi bile aldirdim.Aldirdiktan sonra bende fark etti baya çünkü benim bademciklerim delik delikti boyutlarida biraz büyüktü.Arada küçük pirinç tanesinden biraz daha büyük yabanci cisimler agzima geliyordu ve çook kötü kokuyordu.Sözde çok iyi dedikleri ve özel olan bi doktora gitmeme ragmen doktor görememisti.Bende arada aynadan bakardim,doktorun bakipta göremedigini aksam farkettim ertesi gün yine gittim hocam bakin küçük hafif beyazimsi o sey yine var dedim doktorda bana seninkisi psikolojik dedi hiçbirseyin yok gibisinden tavirlar.Bende sinirlendim ya hocam orda iste görünüyor demistim kendisi yine hayir birsey yok gördügün tükürük diyordu.Ucunda kamera ve isik olan birseyle bakiyordu görüntüde benim karsimdaki televizyona veriliyordu.Neyse en son yine bakti ve tepkisi söyle oldu '' aa varmis,dogru''
![]() |
|
"Sabah kalktiginda hayatta olmanin nasil bir ayricalik oldugunu düsün - nefes almanin, düsünmenin, zevk almanin, sevmenin..." M.A.
|
|
![]() |
|
Marcus21
![]() ![]() ![]() |
Çok tesekkür ederim,insaallah en kisa zamanda sizde sifa bulursunuz.Bazi hastaliklar vardir maalesef sadece ilaçlarla iyilesme mümkün olmayabiliyor bu tür durumlarda sizin kendinize iyi bakmaniz gerekiyor.Mide asidi olayida beslenmeyi degistirerek %98 gibi yüksek bir yüzdeyle iyilesme saglanabiliyor.Çok uzun bir süre acisini çekmeme ragmen suan çok sükür iyiyim.Agiz kokusu konusunda da.Dis hekimine gidilir çürük,dolgu,20'lik dis ve dis iltihaplari var mi yok mu genel bir check up yaptirilir.Sonrasinda mide ve sindirim sistemi için birkaç bakin tek bir doktor degil en az iki doktor olmak sartiyla gidilir mideye bakilir endoskopi gerekirse kolonoskopi bile olunur, gaita testi kan tahlilleri yapilir.Mantar testleride yapilir.Yine en az 2 doktor olmak üzere kbb uzmanina gidip burun,bogaz ve dile baktirilir.Genel olarak vitamin iste demir eksikligi falandir bunlara bakilir.Bu illet öyle birsey ki insanin psikolojisini bozar.Sizin yapacaginiz koku yapacak faktörleri ortadan bir bir elemek benim yaptigim gibi.Inanin suan bu dertten muzdarip olan herkesi çok iyi anliyorum.Pes etmeyin sizinde o güzel haberinizi bekliyoruz.Saglikli günler
|
|
|
|
![]() |
|
m-emin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2017 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
Bi de beslemeyi degistirerek derken nelere dikkat ettiniz ayrintili yazar misiniz.
|
|
![]() |
|
Salim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2018 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Marcus
Seninde dilinde sari pas varmiydi? Bu arada sifa bulmana çok sevindim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |