|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Subat-2018 Saat 21:59 |
Tip 4 agiz kokusu bulunan bazi bireylerde veya agiz kokusu bulunmayan bazi bsireylerde ten kokusu bulunabilir.
Ter, ten, kasik, ayak, giydigi giysi, yatak örtüsü vs kokabilir. Bu durumda tedaviye yardimci olmasi bakimindan içerisinde klorheksidin bulunan su ürün vücuda sürülebilir ve tedaviye yardimci olabilir. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba
Sanirim ayak mantariyla ilgili güçlü bir ürün vardi'diye hatirliyorum forum da? Ben de tirnak ve parmak arasi mantar var ve Dr nin verdigi krem ve oje gibi bir ilaçi kullaniyorum. Kullanmayi biraktigim da tekrarliyor! Varsa bilgi verirmisiniz lütfen? Saygilar |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bu pek agiz kokusu ile ilgili degil ama bildiklerimi anlatmak isterim
Mantarlar bakterilerden daha gelismis, profesyonel ve organize canlilardir. Kolay ölmezler, öldüklerini düsündügünüz sirada canli kalan 1 tek mantar hücresi bile derhal çogalip hastaligi tekrarlayabilir. Bu sebeple mantar tedavilerinde 2 önlem alinmasi gerekir. Hastalik Geçse bile uzun süre tedaviye devam etmek gerekir. Ayrica mantarin yerlesmesi için geçerli kosullari ortadan kaldirmak gerekir. -M |
|
![]() |
|
Four00
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam soru çok kisisel olacak yalniz bu durumu mutlaka yasayan vardir. Dus aldiktan sonra vücut kokusu yok denecek kadar azaliyor ama yemek yiyince bir saat geçmeden bir vücut kokusu salgilaniyor bunun bir sebebi var mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Yemek ile iliskili oldugunu düsünmüyorum. Aradan geçen zaman ile iliskili olabilir belki.
|
|
![]() |
|
Four00
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Kasim-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
![]() ![]() ![]() |
https://m.n11.com/bepanthol-body-lotion-normal-yagli-200-ml-vucut-losyonu-P137534929
Hocam reklam olsun gibi istemem sizin koydugunuz fotografa uyan krem bu mu? Sormamin sebebi ayni kremin baska yerlerde 3 kati fiyatina satilmasi . Acaba yanlis krem mi diye düsündüm . |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
evet evet bu
Mikrop öldürücü olmasi sebebi ile deri yüzeyindeki bakterileri engelliyor. Böylece ter kokusmuyor -M |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Four00
![]() ![]() ![]() |
Okudum hocam , anlamiyorum bir türlü geçmiyor .
Bepantholu kullandim o da fayda etmedi . Bol bol mu sürmem gerek bilemedim. Bir gün geçmeden giydiklerim kokuyor hele ki kocugum çok fena oluyor . |
|
![]() |
|
Four00
![]() ![]() ![]() |
Önceden yemek yemek ile ilgisi var mi diye soruyordum sizin cevabiniz ise "zamanla ilgili "olduguydu.
Dus aldiktan sonra sanirim 4-5 saate olusuyor hatta gelisimini tamamliyor diyebilirim :) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |