|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: hipokloröz asit gargara | |
Yazar | Mesaj |
şorti
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Konu: hipokloröz asit gargara Gönderim Zamanı: 24-Şubat-2019 Saat 16:10 |
murat bey piyasadaki bu yeni etken maddeli(hipokloröz asit) gargaralar için ne düşünüyorsunuz. Diş eti sorunları yaşayanlar için klorheksidin yerine önerir misiniz. kullanım yeri ve süreleri nedir. uzun süreli kullanım için uygun mudur. denene bilir mi.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 25-Şubat-2019 Saat 08:13 |
Güzel soru Bu linkten ağız kokusu kitabını indirip 189 uncu sayfada Anolit (süper oksit su) Uygulaması başlığını okuyunuz. Oradaki anolit denilen su sizin bahsettiğiniz sıvı ve onun bileşenlerinden ibarettir. http://www.kitabin.org/ Özet olarak söylemek gerekirse: taze hazırlanmadıysa dakikalar içerisinde bozulan (geçici) faydalı bir sıvıdır fakat şişelenmesi en iyi ihtimal ile haftalarca rafta bekletilmesi durumunda fevkalade etkisizleşir. mekanizmasını size verdiğim kitap bölümünde okuyacaksınız -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|