Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Kurtulma hikayem Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Konu: Kurtulma hikayem
    Gönderim Zamanı: 14-Agustos-2019 Saat 11:14
Beni taniyanlariniz vardir eskilerden. Karbonat, sinus rinse gibi gecici etkilerden sonra 2018 eylul ayinda tamamen kurtuldum. Ozel mesajlarda soruyorlar ve sik girmedigimden dolayi buraya da ozelden yazdigimi yazip vedalasayim.

"Once sinus rinse ile tuzlu su tedavisi uuguladim 1 gun kokuyu kesiyordu. Sinuslerime ve genzime sikiyordum. Sonra denize gidip uzun uzun daldim ayni sekilde genzimi ve sinuslerimi temizledim. Denizde 3 düz takla 3 ters takla attim. Iyice temizlenmesi önemli sinuslerin. Neyse yaklasik 2 sene olacak hala koku yok. Demek ki geniz akintisi mikroplu bakterili olan sinusleri, bogazimiza ve dil sirtina tasiyormus bu da araliksiz (7-24) agiz kokusuna neden oluyormus. 14 sene cektim. InsaAllah faydam olur birilerine"

Agiz kokusu turum: tip2
Koku seyri: araliksiz
Gecici ise yarayan tedaviler: oksijenli su gargarasi, karbonatli su gargarasi, tuzlu su ile geniz ve sinus yikamak (sinus rinse), metronidazol antibiyotik.
Denenen diger basarisiz tedaviler: burun ameliyatindan tut da... neyse bosverin :)

Oncelikle sunu bilmenizi isterim, eger ki sirkeli su gargarasiyla falan geciyorsa ve geniz temizlemesi icin oksurdugunuzde geri yavas yavas geliyorsa bu tip 2 kokudur. Dilin arka kismina bakteriler tekrar yerlesiyor demektir. Hedef organ sinuzitlerdir. Oradaki ekolojinin bozulmasi, aneorop bakterilerin yasam alani olmasini sagliyor. Dikkat edin bu sebeple agiz kokusu cekenler cok agladiklarinda koku azalmasi deneyimleywbilirler. Sinuslerin rontgen tomografide falan temiz cikmasi bir mana ifade etmez. Klimali ortam bile sinuslerin durumunu bozabilir. 2 yildir falan kokusuz yasamama ragmen, burnum ve genzim asiri kurudugunda hafiften bir koku geldigi oluyor( eskisi gibi degil ve kisa sureli) senede 2 3 kez denize girmenizi tavsiye edebilirim. Girdiginiz zamanda takla atarak( suyun icinde bildiginiz takla atacaksiniz ters ve duz) sinuslerinizi temizleyin. InsaAllah faydali olabilirim icinizden birilerine.
IP
mahoni
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012
Konum: Istanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2019 Saat 21:26
Eyvallah kardesim var ol.
Sanirim takla atmak degil seni kurtaran?
Aksi halde ben denize girerim ama yüzme bilmiyorum!
Bu arada, evet agladigimda daha da azaliyor koku.
Birde gicik olurya insan; iste ozaman temizlemeye çalistigimda bögürerek, koku siddetleniyor.
Umarim denizde geniz ve sinüz temizligi yeterli olur taklasiz.
Tekrar tesekkür ederim kendi adima. Iyiki iyilestin.
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye


Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Subat-2020 Saat 22:58
Ben biliyorum sizi gruptan baya ugrasmistiniz. Bu belirtiler bende de ayni, bademcik deviasyon, karbonatli su vs ben de sizle denedim. Hatta gittim denize 3 taklalari da attim ama sonuç alamadim azaldi mi evet ama hiç geçmedi.
IP
lulupi
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 14-Mart-2018
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 27
Alıntı lulupi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mart-2020 Saat 18:37
Arkadaslar benim problemim ayni sizlerle, sinüsler devamli temiz çikiyor. Deviasyon ve konka büyüklügü tutturdu simdi de doktor. Geniz akintim ve geniz eti parçalari var, bogazim surekli agriyor. Kokumu alamiyorum ama kahve vs. Ictigimde hafiften hissediyorum kokuyu. Sizde bu bogaz agrisi mevcut muydu, sanki devamli bogazim sis.
tonsillektomi /check
IP
sincaramistico
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021
Konum: Yozgat
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 27
Alıntı sincaramistico Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mart-2021 Saat 22:22
Reis bunun takla atmakla alakasi yok basinç farkini kullanarak sinüslerini patlatmissin. Bu konunun en üste tasinmasi gerekiyor.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu