|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bahtsizbedevi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2019 Saat 12:15 |
Bu forumun eski üyelerindenim üyeligimi unuttum yeni üyelik açtim murat hocanin lafi aklima geldi iyilesen kaçip gidiyor demisti ben yazmak için geri geldim.
Iyilesmem biraz ilahi güç gibi oldu sanki çünkü iyilesecegime hiç inanmiyordum belki de farkinda olmadan bir sey yaptim o iyi geldi ve geliyor. Söyle ki ben ilkokuldan beri yasim 26 bu arada bu kokuyu çekiyorum. Kokuyu ben hissetmiyorum ve agzim lagimla ayni kokuyordu anneme sordugum da öyle diyordu. Bir çok sey denedim çogunuzun ki gibi antibiyotik geçici olarak geçiriyordu. Daha sonra gastrolojiye gidip endoskopi yaptirdim ve helikobakteri bulundu helipak tedavisi gördüm haliyle koku azalmisti o zamandan sonra ben brokoli kürü yapmaya baslamistim düzenli olarak ardindan ingiliz karbonatini suya karistirip miktarini hatirlamiyorum içiyordum düzenli olarak ve bunlardan sonra da 3-4 sise kadar kullandim kudret nari yiyordum sabahlari hep o saatten sonra ünlü bir sakiz firmasinin karbonatli sakizlarindan çignedigim de sekersiz bu arada koku hiç olmuyordu.. Sonra azicik yediklerime de dikkat ettim karnimi tika basa hiç doldurmadim az ve sik yemeye özen gösterdim ve dilimde hafif pas vardi en son lis... ile baslayan plak ve agiz kokusu giderici gargarasini aldim (bu ise yaradi mi emin degilim belki baska bir sey ise yaradi) dilimde pas olmuyor artik.. Ve suna dikkat ettim gaz çikarmam normallesti yani eskiden bu kadar sik gegiremiyordum sikistiriyordu.. Söylemem o ki bu islemleri yaptim ve yine anneme soruyorum ya hiç yok diyor ya da çok çok az derinden geliyor diyor ki lagim kokusundan buraya gelmek beni asiri mutlu etti ve yetti de.. Bu arada gargaradan sonra sormuyorum kokuyor mu diye gargara kullanmadan önce soruyorum ve ya disari çikiyorum çay sigara falan sonra eve geliyorum 3-4 saat sonra denettiriyorum hiç yok diyor sigara kokuyor agzin diyor.. Umarim herkes iyilesir |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Sifresini unuttugunuz hesabinizi açarken bir eposta adresi girdiyseniz size sifrenizi degistirmenizi saglayacak bir eposta kilit açma linki yollayabilirim.
Eski hesabinizin ismini [email protected] adresine bildiriniz bir bakalim -M |
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
bahtsizbedevi 23 yasindayim 15 yasindan beri halitosis hastasi oldugumun farkindayim. Geçmiyor kardesim ne yaparsam yapayim geçmiyor. Kendimi gayet vasifli bir birey olarak görmeme ragmen bu hastalik yüzünden asiri özgüvensizlik olustu bende. Haliyle maddi bir kazançta saglayamiyorum ki gidip tedavi olmaya çalisayim. Yok mu bir ilahi güç bize dokunsun?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
helipak varsa zaten, koku oluyor. senin sorunun reflü asitine bagli kokudur büyük ihtimal. karbonat + su protopn pompasi gibi is görür hemde kimyasal çekmezsin. kudret narida iyi diyorlar denemedim. ayrica bol bol su iç, yavas ye az ye.
|
|
![]() |
|
mrve
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mayis-2019 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() |
Annemde de helico olmasina ragmen koku yok. Daha önce de varmis ve ilaç kullanmis. Bunca yildir bu sorunla yasamasina ragmen koku falan yok kendisinde. O yüzden kendi adima helico konusunda süpheliyim. |
|
![]() |
|
bahtsizbedevi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Ekleyeceklerim var arkadaslar... Bunlara ek olarak son 2 aydir falan gastrit diyetine girdim internette arastirarak ve yillarin verdigi tecrübe ile zarar veren yiyecekleri hayatimdan çikardim fasulye patates kizartmalari kahveler kolalar çekirdek dondurma vs vs... mide dostu seyler yemeye özen gösterdim ve asla midemi tamamen doldurmadim tam doymadan kalktim sofradan ve devaminda sik yemeye özen gösterdim mesela aksam yemegi yediniz 1-2 saat sonra elma vs yiyerek geçistirdim.. Bir abimin lafi vardi tüm hastaliklar bagirsaktan geçer diye yediklerinden hasta olursun derdi her hastalik için.. Aklima geldi denedim bunlarida yapmistim zamanin da gerçekten koku yok hala içim rahat etmiyor gerçi var midir acba diye ama ne zaman sorsam anneme koku var mi diye hiç yok diyor eskiden lagim kokusu alirdi sonra azaldi orta seviyeye simdi ise hiç duymuyor ama iste o psikolojiyi üzerimden atamiyorum ya kokuyorsa hala diye.. Sanirim uzun zaman alacak bu duruma alismam.. Hepinize acil sifalar diliyorum.. Son olarak su anda koku olmamasina ragmen bos durmuyorum gastriti tedavi amaçli ve pylori virüsünden kurtulmak amaçli çörek otu yagi kullaniyorum sabahlari aksamlari da papatya çayi tüketiyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |