|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Ağız kokusu-sarı dişler? | |
Yazar | Mesaj |
lulupi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Mart-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Konu: Ağız kokusu-sarı dişler? Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2020 Saat 21:15 |
Sorum Murat hocama;
Hocam kbb ile sonuç alamayınca birkaç ay önce bir diş hekimine göründüm. Diş taşım yoktu,yazın temizletmiştim ve diş ipi ile oluşumunu engelliyordum. Yalnız malum konuyu açınca doktor bunun nedeni belli değil,sarı dişler bile koku yapabilir dedi. Dişlerim küçüklüğümden beri sarı ve ben günde 2 kez diş fırçalıyorum. Daha önce epey dert edip tonla para harcadım(diş macunları,pahalı gargaralar) sonuç aynı.Demek yapısı bu. Doktorun yaklaşımı kafamı karıştırdı,alanında uzman biri diyerek karşı çıkmadım ama saçma geldi bana! Sorumu yanıtlarsanız sevinirim. |
|
tonsillektomi /check
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2020 Saat 11:42 |
Doğuştan koyu renk olan dişler ağız kokusu yapmaz.
Bakımsızlıktan, temizlenmediği için kirlenerek sararmış olan dişler (temizleninceye kadar) belki koku sebebi olabilir -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|