|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Sinüs | |
Yazar | Mesaj |
Mars
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Sinüs Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2020 Saat 01:28 |
Hocam merhabalar. Bir soru sormak istiyorum. Üst yirmilik dişlerin sinüslerle bağlantısını biliyorum. Aynı bağlantı alt dişlerde de mevcut mu? Alt sol yirmilik dişim ucu pirinç tanesi büyüklüğünde çıkmış vaziyette. Üstünü fırçalarken bir anda genizden ufak bir hava akışı nane kokusu gibi bir şey oluyor. Tam tanımlayamadım aslında ama demek istediğimi anlamışsınızdır umarım hocam. Aslında özetle alt dişlerinde sinüslerle bağlantısı var mı?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2020 Saat 09:42 |
Alt dişler ile paransal sinüslar arasında ne komşuluk, ne sinirsel, ne damarsal, ne limfatik bir bağlantı bulunmaz.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|