|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
xxstarxx
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Aralik-2020 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Aralik-2020 Saat 18:56 |
Yillardir bu forumlarda dolasip çare arayan bu büyük sorundan kurtulmus biri olarak son kez bu siteye giriyorum ve yaziyorum. Utanmayin çekinmeyin gidin dislerden baslayip daha sonra kbb tedavinizi olun çözüm bulunmazsa diger bölümlere de basvurabilirsiniz.
Nasil kurtuldugum gelecek olursam yillardir kendi basima bir çözüm arayisindaydim sürekli forum forum gezip yeni seyler deniyordum fakat hiçbiri kalici olarak bir ise yaramis degildi. Yas 21 e dayandi artik çekilecek gibi degildi dislerime baktirdim herhangi bir çürük vs yoktu. Aylar sonra devlet hastanesinde bir kbb uzmanina gördündüm sikayetimi tam olarak söyleyemedim kronik farenjit tanisi koydu burunda egrilik oldugunu söyledi.Sorun hale devam ediyordu dilde özellikle arka kisimda fazla olmakla birlikte beyaz bir tabaka vardi kesinlikle ondan kaynakli bir kokuydu temizledigimde neredeyse tamamen geçiyordu ama bir gün temizlemeyeyim tekrar eski haline dönüyordu. Ayni zamanda bogazda bisey varmis hissi yanma kuruma sikayetlerimde vardi. Yine üstünden aylar haftalar geçti bir gün özel bir hastanede bir kbb uzmanina göründüm (yine sikayetimi söyleyemedim:/) burun içini incelemesi sonucu kendisi de kemik egriligi oldugunu söyledi ancak bunun yaninda alerjik rinit oldugumu ve öncelikle bunun tedavisini yapmamiz gerektigini söyledi antibiyotik tedavisine basladik hayatim degisti diyebilirim (farkinda olmadigim) bas agrilarim geniz akintim dil de beyazlik bogaz da yanma kuruma vs tüm sikayetlerimden kurtuldum çok sükür sabahlari dinç uyaniyorum gün içinde sürkeli yorgunluk halim artik yok. hayat kaliten 1den10a çikti desem yeridir birseye odaklanmam egitim hayatimda basarim artti. BU SORUN SIZDE DE KRONIKLESMISSE MUHAKKAK ALTINDA YATAN SEYI BULUP TEDAVI OLUN BU HAYAT BÖYLE YASANMAZ HEPINIZI ANLIYORUM ÖZELDEN SORULARINIZ OLURSA YAZIN ÇOK NADIR DE OLSA BURALARA UGRARIM HERKESE ÇOK GEÇMIS OLSUN |
|
![]() |
|
yeldasoylem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Aralik-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar oncelikle gecmis olsun. Banada alerjik rinit tanisi kondu ama antibiyotik tedavisi yapilmadi ayni sekilde bende de deviasyon var siz sadece antibiyotik tedavisi ilemi iyilestiniz devaiasyon ameliyati oldunuzmu peki
|
|
![]() |
|
afaff
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
![]() ![]() ![]() |
Iyilesmene sevindim ancak sunu merak ediyorum antibiyotigi birakali ne kadar oldu ve hala koku yok? Çünkü biliyorsun antibiyotik kullandigi esnada kokudan kurtulan ve sonra ilaci birakinca 1 hafta sonra felan tekrar kokunun döndügü çok arkadas var. Yani merak ediyorum sen ilaci birakali birkaç ay oldu ve koku hala yok diye biliyor musun mesela?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() |
Hayir özelden yazismayin Ne biliyorsaniz burdan yazisin herkes okusun Bu grup bunun için var |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Evet size katiliyorum hocam. Genele hitap edilen bir konuysa, yine genele cevap verilmelidir.
Bu arada evet, antibiyotigi keseli kaç gün, ay, yil oldu? Lütfen güncelleyin tarihleri 🙏🏾 |
|
![]() |
|
BlackSea58
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sevindim iyilestiginize, yazdiginiz hersey bende de var nefes alamiyorum agzim hep kuru, burnum egik vs vs. antibiyotign adi nedir bende kullanmak istiyorum da
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
buyuk ihtimal augmintin mor kutulu antibiyotik yazmistir koku 1 ay civari gider sonra tekrarlar genelde. forumdan okudugum arkadaslarin tecrubelerine dayanarak yaziyorum
|
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Murat880, eger antibiyotik kokuya sebep olan hastaligi iyilestirmisse koku neden tekrar gelsin. Ayrica kronik farenjit antibiyotik kullanmadan iyilesicek bir hastalik degil. Kronik farenjit hastaligi, antibiyotik kullanip geçmisse, tekrar kronik farenjit olusmadigi taktirde koku geri gelmez.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Konuyu baslatan arkadas alerjik rinit demis kronik farenjit dememis. |
|
![]() |
|
Agizkokusu1
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
![]() ![]() ![]() |
Tekrar oku istersen antibiyotik kullandiktan sonra bogazda ki sikayetleride geçmis ayrica kronik farenjit tanisida koyulmus.
|
|
![]() |
|
serengil
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Nisan-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Aktif misin:/
|
|
![]() |
|
Brt16
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Mrb knk hangi antibiyotik leri kullanfn ve hangi hastaneye gittin bende bursa dym cevap verirsen sevinirim
|
|
![]() |
|
Brt16
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2023 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Brt16
![]() ![]() ![]() |
Knk bende Bursa'da ym hangi hastaneye gittin hangi antibiyotik leri kullandin cvp verirsen sevinirim
|
|
![]() |
|
sifa_95
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Mart-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Augmentin kokunu geçiriyorsa evet sorun üst solunum yollarinda olabilir. Ben daha önce dis ile ilgili bir sebepten bu antibiyotigi kullandim. Kokunun geçmesini birakin daha da artti. Dilimin rengi koyulasti, agzimda pamukçuk olustu.
Her antibiyotikte herkesin kokusuna iyi gelmiyor çünkü sorunlar baska yerlerde. Ben de mesela bagirsak enfeksiyonlari ile ilgili antibiyotikler kokuyu sifirliyor. Hangisi olursa olsun. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Engin Aslan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Bu adamin gerçekten iyilestigini düsünmüyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |