Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Dis tasi dis eti problemleri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Holmes
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 57
Alıntı Holmes Cevaplabullet Konu: Dis tasi dis eti problemleri
    Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2021 Saat 15:44
Merhabalar sorum hocama ve forum üyelerine. Bir çürük disim, bir kirik dolgum var asiri degil ama genelde dis tasinin görüldügü dislerde dis taslarim mevcut. Dilimde sürekli pas var. Murat hocam sizin önerdiginiz dis fircasiyla ve florürlü bir dis macunuyla yukardan asagi hareketlerle dislerimi düzenli olarak firçaliyorum ayni sekilde dilimide. Hocam sorum su asagidan yukari dogru dislerimi bu firçayla biraz sert sekilde firçalamaya basladigimdan beri dis etlerimde asiri kanama olmaya basladi. Acaba agiz kokusunun sebebi bu çürük kirik dolgu dis taslari ve dis eti rahatsizligi olabilir mi ? Sinavlarimdan sonra bu iki disimdeli sorunu halledip dis taslarimi temizleticem bu bahsettigim seyler dildeki pasa beya bakteri yüküme sebep oluyor olabilir mi? Ayrica arkadaslar böyle sorunu olupta forumda kurtulan arkadas var mi? Tesekkürler.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2021 Saat 20:28
Holmes kardesim firçalayinca kanama birkaç günden fazla meydana geliyorse bir dis hekimine ugrayip dis tasi temziligi yaptirmaniz gerekir.
Ayni gün birden bire sikayetiniz kaybolacaktir

Söyledigim firça ve yöntem ile devam ederseniz bir daha ortaya çikmasi beklenmez.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2021 Saat 22:42
Sevgili hocam dis cepleri mi deniyor oraya tam bilmiyorum tam dis etlerimle dislerin bulustugu noktalar apse yapmis gibi oldu firçalarkende aciyor. Ve çok kaniyor. Acaba benim sorunum dis tasindan degilde zorlamis olabilir miyim Hocam yani fazla sert davranmis olabilir miyim firçalarken? Eger sebep buysa dilimdeki pas agzimdaki o ne yersem kötü tat bundan mi kaynaklaniyor eger böyleyse çok mutlu olurum hocam. Tesekkür ederim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2021 Saat 10:15
Orjinalini yazan: Holmes

Sevgili hocam dis cepleri mi deniyor oraya tam bilmiyorum tam dis etlerimle dislerin bulustugu noktalar apse yapmis gibi oldu firçalarkende aciyor. Ve çok kaniyor. Acaba benim sorunum dis .....

Dis hekimine gidip dis temizligi yaptirirsaniz iyilesirsiniz.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2021 Saat 11:45
Hocam çok tesekkür ediyorum bir sorum daha olacak. Hocam dis tasi olan dislerin mi kanamis olmasi gerekiyor bu durumda. Çünkü dis tasi olan disim degil baska dislerim kaniyor ve tahris oldu.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2021 Saat 19:12

Hocam çok tesekkür ediyorum bir sorum daha olacak. Hocam dis tasi olan dislerin mi kanamis olmasi gerekiyor bu durumda. Çünkü dis tasi olan disim degil baska dislerim kaniyor ve tahris oldu.

Farketmez.
Agzinizda bir noktada dis tasi varsa, her yerde dis eti infeksiyonu var kabul edilir. Her yerde plak temizligi yapilir
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2021 Saat 21:02
Hocam bilgileriniz için çok tesekkür ediyorum umuyorum ki bundan kaynaklidir ve bir an önce kurtulurum umuyorum ki bu kanamalar infeksiyon sebeplidir benim sert firçalamamdan degil.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 17:27
Hocam tekrardan merhabalar. yukardaki sorularimda dis ve dis etimdeki sorunlardan bahsetmistim. Size bir sorum daha olacak. Hocam uzun süredir dis ve dilimi firçaliyorum dis plagimi temizletirsem kurtulabilecegimi söylemistiniz. Hocam dis ve dilimi bu uzun süren firçalamanin ardindan 2 gün aksattim asiri derecede güçlenerek geliyor sanki. Sorum su dis eti sorunlari dis tasi dilde bu kadar ciddi bir bakteri faaliyetine sebep olabilir mi? Yani asiri bir dis tasim asiri bi kanamam yok bu kadar dil üzerinde pas olusturabilir mi sevgili hocam? Agzimin tadi degisiyor resmen dilin arka tarafi yogun sekilde sirtin orta kisimlarinda özellikle yogunlasiyor. Tesekkürler iyi aksamlar.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 17:28
Birde hocam bazi sitelerde dis tasi temizligiyle birlikte bazi kliniklerde bu islem sirasinda temizlendigini duydum yogun bakteri olusumu varsa acaba bunu her dis tasi isleminde yapiyorlar mi? Faydasi var mi? Tesekkür ederim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 18:08

Birde hocam bazi sitelerde dis tasi temizligiyle birlikte bazi kliniklerde bu islem sirasinda temizlendigini duydum yogun bakteri olusumu varsa acaba bunu her dis tasi isleminde yapiyorlar mi? Faydasi var mi? Tesekkür ederim

Soruyu anlamadim.
Aslinda cümle oldukça sikintili.
Neden dislerinizi temizletmeyi erteliyorsunuz?
Size görev veriyorum. Bu hafta bu temizlik bitsin.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 19:35
Hocam ertelememin sebebi bir adet kirilmis dolgum var bir tane çürük disim var randevu aldim dis hekimimden. Bu çürük dis ve kirik dolgumu hallettirdikten sonra temizletmek istiyorum böylece daha net bir sonuç alacagima inaniyorum sanirim suan üniversitede zor bi bölüm okumaktayim final haftam sorun tamamen bu sevgili hocam.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 19:44
Hocam ikinci sorum suydu bir sitede okudum bir klinikte dis plagi temizlenirken dil üzerindeki yogun plaginda temizligimi yapiyorlarmis. Böyle bir uygulama var mi diye sormustum aslinda sormamim sebebide sanki bi dis tasi temizligiyle bu dilimdeki pasin gidecegine inanmamam.

IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 19:46

IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2021 Saat 23:36
Hocam size bi sorum var.ben arka dislerimin yan tarafinda sari-lahve rengi bi tabaka var.ama fircalinca hic gitmez ve hep disdoktorda dislerimi temizletirirsemde yinede gitmiyo yani distasi degil.gecen dis doktor bana kendisi söylediki:,, siz kücükken böyle 15 sene önce disinizi iyi fircalamdiniz diye orda bi tabaka olustu ve öyle kaldi ve o normal temizletirirseniz o gitmez.ama istersenez bidakine ben o tabakayi bi sekilde temizlerim.ama arka disler oldu icin görünmedi icin yapmayada gerekmez dedi.bende agiz koku olduna hic bahsedmedim. Hocam Sizce o disdeki tabaka agiz koku yapabilirmi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2021 Saat 07:40
Orjinalini yazan: Efeefe

....Hocam Sizce o disdeki tabaka agiz koku yapabilirmi?

Net çekilmis birkaç Fotograf görebilir miyim?
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2021 Saat 12:36
https://imgyukle.com/i/aACaNj
https://imgyukle.com/i/aACIln
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2021 Saat 16:30
Hocam çok tekrara düsüyorum belki ama gerçekten çok merak ediyorum bir çürük hafif dis tasi biraz dis eti problemi bu kadar yogun dilde bakteri faaliyetine yol acabilir mii dilde bukadar pasa neden olabilir mi
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2021 Saat 10:01
Orjinalini yazan: aydinmur

Hocam sizce bu agiz koku yaparmi ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2021 Saat 20:25

Görme imkanim olursa fikrimi söylemek isterim
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2021 Saat 20:59
Hocam link olmadi galiba, bidaha gönderiyorum
https://imgyukle.com/i/HkjKvR

https://imgyukle.com/i/HkjUCN
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2021 Saat 21:39
Hocam resim görünmüyomu?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2021 Saat 12:58

Görme imkanim olursa fikrimi söylemek isterim

Yolladiginiz linklerden disinizdeki lekeleri gördüm. 47 numarali disin yanak yüzünde demineralize olmus alanlar var. Bunlar çürüge dönüsür. Hatta çürüge dönüsmüs sayilir. Bu agiz kokusu yapmaz.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2021 Saat 13:33
Tamam tesekür ederim bilgiler icin
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 13:21

Hocam çok tekrara düsüyorum belki ama gerçekten çok merak ediyorum bir çürük hafif dis tasi biraz dis eti problemi bu kadar yogun dilde bakteri faaliyetine yol acabilir mii dilde bukadar pasa neden olabilir mi
hocam cevaplandirabilir misiniz
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 15:33
dil firçasiyla dil kökünü temizlediginde yapiskan bir sivi geliyor mu eger varsa geniz akintindan dolayi dil sirtinda bademciginde mikrop birikimi oluyor
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 15:51
Kardesim benim 10 yasindayken geçirmis oldugum bir kaza neticesinde burnum kirildi. Sonrasinda yamuk kaynama problemim oldu. Geniz akintisi ve franjit sorunlarim yillardir var ama bunlar sadece sabahki agiz kokusunda artis yapiyodu dilimde hiç bir sorun yoktu yani genzim önceden de akiyodu simdi ne olduda birden hizlica bu denli bi sorun çikti ortaya? Dilimi istedigim kadar fircaliyim o pas tamamen kalkmiyor. Umarim dis tasi dis eti problemlerimi halletmemle geçer. Hocamin dedigi gibi.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 15:53
Ayrica yakinim yillardir kronik sinüzit rahatsizligi çekiyor sürekli genzi akiyor sadece onunla ilgili olamaz diye düsünüyorum
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 16:06
forumu ilk kesfettigim zamanlar dis etlerim cok iltihapliydi murat hocanin önerdigi banat compact orta sert fircayla dis etlerimi baya sert fircaladim 1 2 gun baya kanama oldu lavabo full bildiginiz kip kirmizi sonraki gunler bidaha kanamadi dis eti iltihabi icin dis doktorlari 1 hafta andorex gargara oneriyor 1 haftadan fazla kullaninca disler sarariyor agiz mukozasina kalici zarar veriyo alkol icerdigi icin murat hoca onermiyor 1 hafta max kullanilabilir ben hic kullanmadim florayi bozar diye, dis eti iltihabi icin tibbi adacayi oneriyolar video linki birakicam ilk bunu dene 15 gun boyunca gunde 2 kere kadin stevia felan koymus ona gerek yok

https://www.youtube.com/watch?v=wf27CvMyUu4
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 16:12
benim ve forumdaki kokulu geniz akintisi cekenlerin cogunda sinüzit yok sinus tomogrofisi temiz cikiyor sinuzitte genze akan mukus iltihapli sari yesil olur bizde beyaz yapiskan enfeksiyon belirtisi gostermiyor alerji belirtisi bu alerjisi olan arkadaslarimda var onlarda kokulu akinti yok burunda olan bi bakteriden kaynakli oldugunu dusunuyorum yada anotomik bir bozukluk var benim arkadasimda yuzme biliyor kucukken ögrenmis dil pasi benim gibi   sari yesil. Cocuklugundan beridir kayalik tarzi yerlede denizde derinlere   girer dalar diside curuk agiz kokusu yok onda denizle cok hasir nesir oldugu icin geniz akintisi problemini cozdugunu dusunuyorum
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 16:53
birden ortaya ciktiysa sindirim olasiligini yuksek tut sekeri azalt ogun sayisini arttir 4 ogun uygun her 3 4 saate bir ye yatmadan 4 saat once yemeyi kes sivi serbest porsiyonlari kucult ara ogunlerde 10 15 ceviz badem vs ye bu yontemle sindirimi hizlandiriyorsun mide bagirsaklarda sorun varsa besinler midede veya bagirsakta curuyor olabilir
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 18:55
Orjinalini yazan: Murat880

birden ortaya ciktiysa sindirim olasiligini yuksek tut sekeri azalt ogun sayisini arttir 4 ogun uygun her 3 4 saate bir ye yatmadan 4 saat once yemeyi kes sivi serbest porsiyonlari kucult ara ogunlerde 10 15 ceviz badem vs ye bu yontemle sindirimi hizlandiriyorsun mide bagirsaklarda sorun varsa besinler midede veya bagirsakta curuyor olabilir
sindirim kaynakli sorunlarim var evet mide kaynaklida var fakat benimki tip 1 cünkü çinkolu gargara ise yariyor.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 18:57
Hocam iyi diyorsun hos diyorsun evet alerjik rinit rahatsizligim var sinüzit gibi burnumdan kokuda gelmiyor bos geniz akintisi yalniz sunu anlatamiyorum bu geniz akintim yeni bir durum degil 1 sene öncede vardi 2 hatta 5 sene öncede
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2021 Saat 20:19
Yari çikmis 20 ilk disin var mi cep olusmus olabilir
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2021 Saat 12:21
Orjinalini yazan: Murat880

dil firçasiyla dil kökünü temizlediginde yapiskan bir sivi geliyor mu eger varsa geniz akintindan dolayi dil sirtinda bademciginde mikrop birikimi oluyor

Aslinda dil sirtindan sivi gelmiyor. Dil papillerinin yüzeyini sivazladiginiz zaman papiller arasinda biriken sivi ve gida birikintilerini çikarmis oluyorsunuz. Yikanmis çamasiri sikar gibi düsünün. Çamasiri sikistirdikça, ellerinizin arasinda islak çamasira kuvvet uyguladikça nasil ki kumasin içindeki suyu disari çikartiyorsunuz, aynen böyle düsünün. Sivazladikça papil arasindaki sivi ve birikintileri çikarmis oluyorsunuz.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2021 Saat 14:55

hocam 2. Alintilayisim sanirim ya siz görmüyorsunuz yada cevaplandirilmasi gereksiz bir soru olarak gördünüz. Biraz kizdirabilirim sizi sanki affiniza siginarak tekrar sormak istiyorum :) tesekkürler.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2021 Saat 08:53

hocam 2. Alintilayisim sanirim ya siz görmüyorsunuz yada cevaplandirilmasi gereksiz bir soru olarak gördünüz. Biraz kizdirabilirim sizi sanki affiniza siginarak tekrar sormak istiyorum :) tesekkürler.

Ben görmüyorum abicim
Moderatörlügü kapattiktan sonra kayis koptu :)
Forumu takip edemez oldum. Zaten eski bir software idi simdi iyice destabilize oldu.
Yeni mesaj bazen en üstte bazen en altta görünmeye basladi. Okudugum mesajlar yeni mesaj olarak gelmeye basladi. Bindik bir alamete gidiyor bi yerlere :)

Çürük dis biraz dis eti problemi siddetli dediginiz miktarda dil kaplamasi yapar mi? diye sordunuz.
Mutlaka belirli oranda dil kaplamasinin kalinligi ve olusma sikligi üzerine etkisi olur. Ancak hangi oranda dil kaplamasi yaratacagini önceden kestirmek pek mümkün degildir. Bilmek zordur. Fakat etkisi oldugu (dil kaplamanizi artirdigi) kesindir. Yüzde olarak bir netlik kazandirmam kehanet olur.

Bu gezegende hiç bir dis çürügü kendi kendine iyilesmedi. Madem agzinizda dis çürügü görüyorsunuz ne bekliyorsunuz? Nasil olsa bir gün mecburen gidip dolgusunu yaptiracaginiz kesindir. Hemen dis hekimine gidiniz.

IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2021 Saat 13:18
Sevgili hocam sinavlarim bitmek üzere bir çürük disim var bir kirik dolgum çekilecek birde dis taslarinin etikisi oldugunu belirttiniz o temizlenecek. Insallah geçer temennim bu yönde. Bir sorumda su hocam 23 yasindayim yarim cikmis 20 lik disim var onun koku yapip yapmadigini nasil anlayabilirim? Tesekkürler
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2021 Saat 13:20
Birde hocam merak ettigim husus su; dis tasi geçen yilda vardi ama dil kaplamasi ve koku yoktu daha önce sebep olmazken suan oluyor olabilir mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 08:10

23 yasindayim yarim cikmis 20 lik disim var onun koku yapip yapmadigini nasil anlayabilirim?

yarim çikmis 20 yai disleri genellikle infeksiyon kaynagidir tip 1 gaiz kokusu sebebi olabilir. Agziniza buz veya halitosil alinca koku geçiyorsa tip 1 olabilir.

dis tasi geçen yilda vardi ama dil kaplamasi ve koku yoktu daha önce sebep olmazken suan oluyor olabilir mi?

Evet olabilir.
Belkide farkindaliginiz degisti. Konuya odaklanmaya basladiginiz için zaten bulunan kokuyu simdi algilamaya basladiniz. Bilinmez.
IP
Holmes
Üye
Üye
Simge

Alıntı Holmes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ocak-2021 Saat 11:00

23 yasindayim yarim cikmis 20 lik disim var onun koku yapip yapmadigini nasil anlayabilirim?

yarim çikmis 20 yai disleri genellikle infeksiyon kaynagidir tip 1 gaiz kokusu sebebi olabilir. Agziniza buz veya halitosil alinca koku geçiyorsa tip 1 olabilir. Hocam tip 1 olduguna eminim zaten. Halitosil alinca geçiyor. Hocam bu 20 lik disin tamamen cikma ihtimali yok mu bekleyebilir miyim bunun için yoksa sorunun kaynaginin net ondan oldugunu anlamadan çektirmek zorunda miyim?

dis tasi geçen yilda vardi ama dil kaplamasi ve koku yoktu daha önce sebep olmazken suan oluyor olabilir mi?

Evet olabilir.
Belkide farkindaliginiz degisti. Konuya odaklanmaya basladiginiz için zaten bulunan kokuyu simdi algilamaya basladiniz. Bilinmez.
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu