|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: hepsi var bende napcam? | |
Yazar | Mesaj |
kyy123
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Mart-2021 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: hepsi var bende napcam? Gönderim Zamanı: 28-Mart-2021 Saat 11:04 |
24 yaşındayım bende reflü gastrit var, kbb bademciklerimin çok büyük olduğunu bunun yapabileceğni saöyledi, ufak bir sinüzit ve geniz akıntım da var ayrıca 20lik dişim yarı gömülü ve kronik hastalığımdan dolayı ağzım aft dolu. Şimdi ben nerden başlayacağım?
|
|
Murat880
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 28-Mart-2021 Saat 13:09 |
tung dil fırçası al diş macunu sur dılını fırcala + Oral B Diş İpi Essential Floss diş ipi al dıs aralarına rahat gırıyor.banat orta sert compact fırca al dıs fırcasını hafıf egımlı tut dıs etlerıne dogru oyle fırcala sonra mıgroslardan sirke analı fersan sirke analı elma sırkesı var onu al sadece bogazına gargara yapcan bunla hem faranjıt bademcık genız akıntısı ıcın.sirke analı sirke yazıcak ustune dıkkat et dıger sirkeler yarardan cok zarar verır.ama sirke aftlara zarar verebilir aftlar ıyıleştıkten sonra sırke kullan.
2)marketten ıyotlu kaya yada denız tuzu al sofra tuzu degıl bak dıkkat et denız yada kaya tuzu yarım su bardagı ısıtılmış suya 1 cay kasıgı tuzu at ustuen 1 cay kasıgı sırke koy sonra bunları sınus kite koy(ınternetten yada eczaneden alabılırsın) sonra ustune su koy su ılık olcak burnuna cek sınus kıtın nasıl kullanılacgını youtubeden detaylı bakabılırsın. 3)burun bogaz agzı halletık. reflu ve kabızlık ıcın zırıd 50 mg denen bır ılac var bunu yemekten 10 dk once ıc sonra yemek ye bu nefes kokun varsa keser reflu ıcın zeytın yaglı kudret narı bır numara ben oyle mıdemı ıyılestırmıstım.aksu vıtal marka harıc her marka ıs gorur.et ve sut urunlerıne ara ver 1 hafta bakalım durumlar ne sende |
|
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.
|
|
Murat880
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
Gönderim Zamanı: 28-Mart-2021 Saat 13:11 |
aftlar için elma sırkesını suyla seyrelt canın acırsa karanfıllerı kaynat sogut gargara yap
|
|
Yaşam,bize bütün kitapların öğrettiğinden daha çoğunu öğretir; çünkü yaşam bize karşı direnir. İnsan, ancak engellerle karşılaşıp onları aşmaya çalıştıkça, kendini tanıyabilir.
|
|
Murat880
Gönderim Zamanı: 28-Mart-2021 Saat 13:15 |
ılacı 1 aydan fazla kullanma ve tung fırcayı bogazdan nefes verırken taaa en arkaya kadar gıderek arkadan once dogru fırcala ılk zamanlar ben dıl kokunu fırcalaıdıgmı zannedıyordum yanlıs yapıyormusum ortayı fırcalıyormusum meger en arkadan one dogru orta sertlıkte fırcala
|
|
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|