|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
kyy123
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Mart-2021 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Mart-2021 Saat 11:04 |
24 yasindayim bende reflü gastrit var, kbb bademciklerimin çok büyük oldugunu bunun yapabilecegni saöyledi, ufak bir sinüzit ve geniz akintim da var ayrica 20lik disim yari gömülü ve kronik hastaligimdan dolayi agzim aft dolu. Simdi ben nerden baslayacagim?
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
tung dil firçasi al dis macunu sur dilini fircala + Oral B Dis Ipi Essential Floss dis ipi al dis aralarina rahat giriyor.banat orta sert compact firca al dis fircasini hafif egimli tut dis etlerine dogru oyle fircala sonra migroslardan sirke anali fersan sirke anali elma sirkesi var onu al sadece bogazina gargara yapcan bunla hem faranjit bademcik geniz akintisi icin.sirke anali sirke yazicak ustune dikkat et diger sirkeler yarardan cok zarar verir.ama sirke aftlara zarar verebilir aftlar iyilestikten sonra sirke kullan.
2)marketten iyotlu kaya yada deniz tuzu al sofra tuzu degil bak dikkat et deniz yada kaya tuzu yarim su bardagi isitilmis suya 1 cay kasigi tuzu at ustuen 1 cay kasigi sirke koy sonra bunlari sinus kite koy(internetten yada eczaneden alabilirsin) sonra ustune su koy su ilik olcak burnuna cek sinus kitin nasil kullanilacgini youtubeden detayli bakabilirsin. 3)burun bogaz agzi halletik. reflu ve kabizlik icin zirid 50 mg denen bir ilac var bunu yemekten 10 dk once ic sonra yemek ye bu nefes kokun varsa keser reflu icin zeytin yagli kudret nari bir numara ben oyle midemi iyilestirmistim.aksu vital marka haric her marka is gorur.et ve sut urunlerine ara ver 1 hafta bakalim durumlar ne sende |
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
aftlar için elma sirkesini suyla seyrelt canin acirsa karanfilleri kaynat sogut gargara yap
|
|
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
ilaci 1 aydan fazla kullanma ve tung fircayi bogazdan nefes verirken taaa en arkaya kadar giderek arkadan once dogru fircala ilk zamanlar ben dil kokunu fircalaidigmi zannediyordum yanlis yapiyormusum ortayi fircaliyormusum meger en arkadan one dogru orta sertlikte fircala
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |