|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Pandemide diş doktoruna giden var mı | |
Yazar | Mesaj |
Cchfz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30-Aralık-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Konu: Pandemide diş doktoruna giden var mı Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2021 Saat 12:57 |
Merhaba, dişlerimde 5 aydır sıkıntılar var. Dolgusu deforme olan var, kenarı kırılan var... Ciddi koku yapıyorlar ve sağlıklı sağlıksız azı dişlerimde sanki içten gelen bir beyazımsı sarı renk değişimi oluşmaya başladı. Bir süredir idare ettim doktora gitmeden pandemi nedeniyle. Ancak bu sorunlu dişler sağlıklı diğer dişlerimi de olumsuzca etkilemeye başladı. Doktorada gitmeye korkuyorum anksiyetem var, bu dönemde diş doktoruna giden ve sıkıntı yaşamayan var mı? Öneri ile rahatlamaya ihtiyacım var bu yüzden buraya yazıyorum.
|
|
sincaramistico
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2021 Saat 17:46 |
Ben gittim, diş taşlarını temizlettim, her hangi bir sıkıntı olmadı.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|