|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
şabanordu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Mayıs-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: ağız kokusu Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2021 Saat 22:35 |
selam efendim benimde ağızda kaplama var ağızda koku var fark etmeye başladım bu nasil çözerim ist avrupa yakasında otoruyorum bana önereceğiniz bir dış hekimi varmi efendim ist beylikdüzü artık bir an once yaptırmak istiyorum
|
|
şaban yilmaz
|
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2021 Saat 22:44 |
Herhangi bi diş hekimine gitmeyi denediniz mi. Öneriye gerek yok bence kaplama varsa fiş hekimi direkt fark eder zaten koku yapıp yapmadığını
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|