|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11-Mayis-2021 Saat 14:12 |
Arkadaslar bilek ve parmak yalamak yanilticidir evet bunu biliyoruz ama. Ben dilimin ön tarafiyla yaladigimda bilegim kokmuyor, ya da parmagimi dilimin ön tarafina sürdügümde koku yok. Ama dilimin arkasi yla bilegimi yaladigimda daha kurumadan yalar yalamaz eksii keskin bir koku oluyor cok yogun bir koku. Normal agiz kokusu gibi degil eksi eksi çok garip bir koku. Beklemis çöpler çürür de kokar ya ayni öyle. Bu durumu yasayanlar var mi veya fikri ya da önerisi olan. Yanitlarsaniz cok sevinirim
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
Eevet bendede oluo dil kökünde koku sanirim sorunumuz tam olarak orda
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Selen merhaba. Ortak sorunum olan insanlari görünce tek olmadigimi düsünüp umutlaniyorum. Geniz akintin var mi, bogazinda sürekli balgam hissediyor musun. Bende bu tür sikayetler de var. Bir de benim bademciklerim delik delik. Anasayfada murat hocaya soru kismina faranjit miyim diye bi fotograf yüklemistim orda görebilirsin bademcigimdeki delikleri. Ve bademcik tasi olusuyor. Koku bu iki sebepten birinden kaynakli diye düsünüyorum. Ya bademcik, ya geniz akintisi. Sen de durumunu biraz detayli açiklarsan ortak noktalar bulabiliriz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |