|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Mayis-2021 Saat 17:06 |
Agiz kokusuna srbep olan seyin bademcik tasi oldugunu dusunuorm bademcik ameliyati olsak bilr gecmio çünkü vucut kndi biriktirio ve bademcik taslarida genetik oluo bnce annede varsa çocuktada çikabilio bogazindan koku hisseden varsa buna yönelmeli
|
|
![]() |
|
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Biriktirdigi mekan neresi
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Benim bademcik tasim var. Koku bogazimdan geliyor, taslari çikarsam da gitmiyor cünkü eminim göremedigim yerlerde hala var. Arka kisimlarda asagi kisimlarda oldugunu düsünüyorum çünkü agiz kokumla bademcik kokum ayni. Ama genetik degil ailemde kimsede yok tek bende var. Ben aldiracagim bademciklerimi iyi bir doktor ariyorum düzgün alinmazsa tekrarlayabiliyormus. Peki vücut bunu neden üretiyor ters giden sey ne Baska insanlarda neden yok anlamiyorum. Bogazimda kötü bir tat sürekli mevcut ve balgam oluyor. SELEN SENDE BADEMCIK TASI GAR MI, VARSA AYNI ZAMANDA BALGAM DA OLUYOR MU BU BILGI ÇOK ÖNEMLI BENIM IÇIN
|
|
![]() |
|
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusu genetik olamaz ki Murat hocanin yazdiklarinda da var. Aldirinca sonucu merak ettim paylasir misiniz
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Ameliyattan sonra durumumu sik sik paylasacagim burda. Umarim geçer tek umudum o
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusuna genetik demedm bademcik tasi genetik dedm
|
|
![]() |
|
Sebeps
![]() ![]() ![]() |
Kusura bakma yanlis anlamisim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
BADEMCIK TASI OLANINIZ VARSA EGER AGZINIZDA BOGAZINIZA DOGRU EKSI BIR TAT OLUYOR MU
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Evet oluyor
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Sizde var mi bademcik tasi, alirdiniz mi bademciklerinizi
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Bademcik tasi olusuyor. Hayir aldirmadim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Benim dilimin arkasinda bogazimda bir elsilik var. Bazi günler daha cok artiyor bazen azaliyor. Ve üst damagimda da kötü bi tat hissediyorum bogazimda da kötü bi tat var. Dilim kötü kokuyor. Bu sikayetler sizde de var mi
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
![]() ![]() ![]() |
Evet var ayni sikayetler
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Umarim kurtuluruz. Ben ameliyat olacagim fakat doktorumu bekliyorum. Vaka sayilari 5bin 3bin altina inmeden ameliyat yapamam dedi
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
![]() ![]() ![]() |
Hangi il hangi hastane hangi doktor kesin teshis o mu.
Bademcik ve geniz akintisi için udihindi yagi kullanan çok var. Denemekten zarar gelmez. Burna 3er damla damlatip sabah aksam 20 dk bekliyoruz kafamiz geriye dogru Hakiki olan güzel olan olmaliymis. Ayni zamanda içilmesi gerekiyor günde 1 2 tatli kasigi |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Nereye kadar çözüm bu yaglar. Ben çok sey denedim ve hiçbir sey ise yaramadi. Kesin sebep bademcik tasi mi bilmiyorum. Ama midemde bu kadar koku yapacak bir problem yok. Bazen hafif reflüm oluyor ama ne mide yanmam var ne bulantim var ne gegirme var. Zaten asitli seyler vs hiç tüketmiyorum. Geniz akintim da var ama neden oluyor, Burnundaki egrilik çok hafif dedi doktorum. Bagirsaklarimda problem yok kabizlik vs yok. Tek düsündügüm bademcik tasi suan. Bademciklerim delik delik. Ve taslari çikarsam da o delikler kokuyor. Çünkü salgi birikiyor içlerinde ve kokuyor. Ve her aksam 3 4 parça tas çikariyorum. Tas dedigime bakmayin peynirimsi bir sey. Ve bazen inanir misiniz büyük abdestimle ayni kokuyor. Ya berbat kokuyor. Ve agzimda hissettigim tat ile agzimdaki koku ile bademcik tasimin kokusu ayni.. Belki tek sebep bu degildir ama bu büyük bir sebep bence koku için. En azindan deneyecegim tek umudum bu ameliyat suan. Ameliyatin agrilarina katlanmak kokuya katlanmaktan daha baskin suan benim için
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |