|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2021 Saat 22:23 |
Arkadaslar bu burundan koku ne için olur biri söylesin yahu agiz kokar anladik da burundan koku çikiyorsa bariz bir sey vardir yok mu bilen
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Sinüslerin dolmus bi iltihapli olabilir. Burun içi kurulustur. Kronik sinüzit olabilir. Geniz akintisi, burun egriligin varsa olabilir. Bademcik tasi da burun kokusuna sebep olabilir. Aslinda birçok sebebi var dogru olani bulmak lazim
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Benim de 2 gündür burnumdan koku gelmeye basladi normalde hissetmiyorum ama kiyafetimi burnuma dogru tutup bikaç kez nefes verince koku siniyor
|
|
![]() |
|
ali1111
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Ben kendim koku hissetmiyorum disaridan tepki aliyorum tipki kötü agiz kokusu gibi insanlari rahatsiz ediyor hem agzim hem burnum kokuyor insanlara
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Size söylediler mi kokunun burnunuzdan geldigine dair bir sey
|
|
![]() |
|
ali1111
![]() ![]() ![]() |
Söylediler tabi söylemeseler böyle dert eder miyim 2 farkli arkadasim uyardi
|
|
![]() |
|
ali1111
![]() ![]() ![]() |
Özellikle yemek yerken artiyor yemek masasindaydik o an farketmis arkadasim tabs sonradan söyledi nazikce, sonra aileme de sordum onlar da ayni seyi söyledi
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Allah Allah. Yemek yerken artiyorsa sindirim sisteminde bi sikinti olabilir intolerans tarzi bir sey.
|
|
![]() |
|
Bitsin artik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
Bu sorun bende de var. Yemek yedigim esnada özellikle bazi besinleri yerken (protein içerikli) burnumdan acayip kötü koku yayiliyor. Digerlerinde bu kadar olmuyor da neden protein içerikli besinleri yerken oluyor neyle iliskisi olabilir anlayamadim henüz
|
|
![]() |
|
ali1111
![]() ![]() ![]() |
Sen uyari aldin mi veya biri mi söyledi kötü kokuyor diye yoksa kendin mi öyle hissediyorsun
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Ben uyari hiç sözlü olarak almadim ama bulundugum ortamda herkes elini agzina götürmeye basliyor ve anliyorum
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Tip 2 iseniz Düzenli olarak sinus rinse kit kullanin içine birazda tuz atin daha etkili olur.Mutlaka kbb uzmanina görünün. Geniz akintisida varsa bence baska sebep aramaya gerek yok agiz kokusu için.Ilk önce agiz ve bogazdan baslayin %90 dan fazlasi buradan basliyor.
|
|
![]() |
|
Bitsin artik
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() |
Bir kac sene önce arkadaslarimla ayni masada yemek yerken otamda kötü bir koku oldugunu söylemislerdi. Benden geldigini ya anlayamadilar ya da beni kirmamak adina bir sey demediler. Onun disinda uyari almadim. Çünkü hassas Bi insanim zaten alsalar bile bana direkt söylemezler bundan ötürü. Fakat kokunun olduguna eminim. Bazi zamanlar yok denecek kadar azalirken bazi zamanlar dayanilmayacak hal aliyor. Geniz akintim var zaten sürekli sinüs rinse kit kullaniyorum iyi geliyor aslinda ama tamamen geçmiyor. Tip4 mü yoksa tip2 mi çözemedim
|
|
![]() |
|
Bitsin artik
![]() ![]() ![]() |
Peki sizde benim bahsettigim gibi bir durum var mi? yani bazi besinleri yerken burundan çikan kokunun artmasi gibi.
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Geniz akintiniz varsa burnunuz tikaliysa burun egriliginiz var demektir
|
|
![]() |
|
Inception
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 110 |
![]() ![]() ![]() |
Tip 4 oldugunu düsünmüyorum geniz akintisi tip 2 için yeterli bi sebep ve tip 2 de burundan da koku gelebilir kiminde az kiminde fazla bazilarinda hiç olmayabilir kisiden kisiye degisir.Ben kendimde söyle bi durum farkettim agiz kokum çok arttiginda burundan da çikiyor ama sinus rinse kiti kullanip dis ile dilimide firçaladiktan sonra burundan gelmiyor.Sinus rinse kiti uzun süreli kullanmak lazim uzun vadede burun kanallarini açiyor tabi ben içine tuz da atiyorum.
Geniz akintisi farkli sebeplerden olabilir genellike allerjik sebeplerden oluyor. Ben dr göründüm egrilik az ameliyata gerek yok dedi burun etleri de sinüs rinse kit kullanmaya basladiktan sonra açildi burundan nefes almaya basladim ancak geniz akintisi geçmedi doktora tekrar görünücem allerji için. |
|
![]() |
|
Bitsin artik
![]() ![]() ![]() |
Bende de hafif egrilik var. Sinüs rinse kit kullanali 5 ay falan olmustur ama bazi zamanlar biraktim her gün kullanamadim. Bir arkadas egrilik için pembe Bi ürün önermisti onu kullanmayi düsünüyorum bakalim
|
|
![]() |
|
Inception
![]() ![]() ![]() |
Kbb doktoruna görün sikayetlerini anlat geniz akintisini özellikle söyle dr daha iyi bilir degisik ürünlere yönelicegine bu isin uzmanlarina doktorlara görün.
|
|
![]() |
|
Bitsin artik
![]() ![]() ![]() |
Kaç kez gittim KBB ye. Hepsi ilaç yazip baslarindan savdi. Haliyle bende kendim çözüm üretmeye yöneldim artik
|
|
![]() |
|
ali1111
![]() ![]() ![]() |
Çogu doktorumuz önemsemiyor çok yazik gerçekten beni de çok geçistiren oldu
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Bana da bütün kbb ler sprey yazip yolladi. Özel hastaneye gidip zorla ben ameliyat istiyorum dedim. Doktorum da kabul etti. Haftaya ameliyat olacagim
|
|
![]() |
|
Bitsin artik
![]() ![]() ![]() |
Insallah faydasini görürsünüz ameliyatin
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Insallah. Önce bademcik, iyilestikten sonra deviasyon ameliyati olacagim. Insallah sizlere de umut olurum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |