|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: YEMEK YEMEYE RAĞMEN GEÇMİYORSA | |
Yazar | Mesaj |
ali1111
Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Konu: YEMEK YEMEYE RAĞMEN GEÇMİYORSA Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2021 Saat 18:24 |
Arkadaşlar madem yemek yememize rağmen bu ağzımızdan koku gitmiyorsa o zaman bunun mide veya bağırsakla ilgisi yoktur çünkü ben tıka basa yiyorum ne reflü var ne bir şey hiç rahatsız etmez hatta demek ki üst yolunum yolları ile alakalı yanlış mı düşünüyorum lütfen fikirlerinizi yazın tartışalım
|
|
ali1111
Üye Kayıt Tarihi: 10-Haziran-2021 Konum: Bartın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2021 Saat 18:25 |
Burnum eğri farenjit var balgam var geniz akıntısı da var sanırım
|
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 21-Haziran-2021 Saat 19:13 |
Evet iste bisürü sebep var Baska bişey aramana gerek yok
|
|
Ethic1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Şubat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
Gönderim Zamanı: 26-Haziran-2021 Saat 00:01 |
Tip 2 sin muhtemelen ve burun, sinüs floran bozulmuş olabilir bu da tabi geniz akıntısı ile enfeksiyonu boğaz bölgesine taşıyor. İmkanın varsa boğazdan ve burnundan kültür aldırabilirsin.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|