|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mete06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2021 Saat 01:14 |
merhaba arkadaslar daha öncede yazmistim.kötü vucüt kokusu için endoskopi ve geçenlerde kolonoskopi yaptirdim ama temiz çikti ne yapabilirim 3 gün aç kaldim,bir sey yiyip içmedim ama kokuda degisen bir sey olmadi.fikir veya öneri ama bu TER KOKUSU DEGIL BOTOKS YAPTIRDIM ÇOK PAHALI PARFÜMLER KULLANDIM KOLTUK ALTINDAN GELIYOR YAZ AYLARI BENIM IÇIN IZDIRAP ÇILDIRICAM...
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Ayni sorun bende de var. Vücutta toksin çok olunca ter yoluyla atiyor bunu. Hazir paket gida, sekerli seyler, abur cubur tuketmeyin. Dusta lif ile vücudu iyice keseleyin. Dustan çikar çikmaz nisasta (markette satiliyor) ve karbonat karistirip koltuk altina sürün. Her gün bu sekilde koltuk altinizi temizleyip sürün. Pamuk atlet ve tisört giymeye çalisin. Naylon kiyafetler de kötü kokuya sebep oluyor. Bol su icin. Karbonatli su için günlük. Bir de instagramda seymanindogalurunleri diye bi sayfa var ter kokusu için dogal deodoranti çok talep görüyor. Benim harçligim çok yetmedigi için denemedim fiyatini da soramadim ama kullanan herkes memnun. Bir de limonlu su bol için.
|
|
![]() |
|
mete06
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba tesekkür ediyorum cevap için sizde de mi,ayni sorun var vücut kokusu sizinki de mi odayi kapliyor acaba?
|
|
![]() |
|
Sifa ariyorum
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayis-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Evet cok agir bi vücut kokusu oluyor. Ben böyle hafifletmeye çalisiyorum.
Kimyasal içerikli deodorantlar daha beter yapiyor ve bana egzama yaptilar. Dediklerimi deneyin lütfen. Bir de dustan çikarken sirkeli su ile yikanip çikin. Bi siseye yari yariya sirke ve su koyup Bunu da deniyorum. Ama dedigim gibi beslenme de çok etkiliyor. Lütfen deneyin bunlarin yan etkisi yok bana bir kazanci da yok. Sizde bakalim ne olucak . |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Buraya bakiniz: http://ter.kokusu.org/ |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |