|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Eylül-2021 Saat 20:46 |
Ben her yemek yedigimde degil ama çok fazla yersem tika basa doyarsam burnum akiyor balgam oluyor bide çok süt içinde oluyor
|
|
![]() |
|
I feel it comin
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba bu kadar kurcaladigina göre bu hastalik seni çok zorluyor sanirim. Yardimci olacagi düsüncesiyle otrivine kullanmani tavsiye ediyorum saglikli nefes alisverisi bu isin büyük bir kismini olusturuyor kendim deneyimledigim kadariyla. Birde alerji bu sorunun oldugunu gördügüm her insanin yüksek alerjik bir vücudu var buna kendim de dahilim. Iyi etkili bir antihistamin ve bogaz için de yine alerji belirtilerini gideren spreyler önerebilirim. Bu platforma yillar önce girmis ve daha sonra uzun bi süre dönmemistim çözümü içi yeni birseyler var mi diye bakmak ve yaptigim yanlislari baskalari da yapmasin diye anlatmak için tekrar geldim.
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
yemek yediginde balgam oluyorsa, reflüsü vardir. reflüye bagli, geniz akintisi olur. alerjik olacagini sanmiyorum. bunu denemek için bir iki gün boyunca reflü disi yiyecekler ye. domates vs salça baharat, kahveden uzak dur ve süt ürünlerinden ve en önemlisi karnini full doldurma,
|
|
![]() |
|
I feel it comin
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim forumu altinda meramimi anlattim oraya bakabilirsiniz. Ben tabi kesin konusmam sen de bu hastalik var sen böyle iyilesirsin diye teshis koyacak yetkinlige sahip hekim falan degilim. Tecrübe ettigim ve bana iyi gelen seyleri yardima muhtaç arkadaslara önerebilirim ve iyilesmeleri için de iyi dileklerimi sunarim. Ama böyle sen busun sen de bu hastalik var demek yanlis zira siz samimi sekilde yaziyor olabilirsiniz ancak yazdiklarinizi okuyunca ya cahillikle açiklanabilir ya da artniyetli diye düsünüyor insan.
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
Dostlar sari dilin tam olarak neye isaret oldugunu bilen var mi? Tahminimce geniz akintisina isaret fakat emin olamiyorum bilgi sahibi olan var mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |