Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Mekana göre ağız kokusu olur mu? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   4 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Konu: Mekana göre ağız kokusu olur mu?
    Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 05:14
Psikolojim bitik durumda bu sabah hüngür şakır ağladım. İnsanlar benimle konuşurken burnunu tutuyor aralıklarla anlık da olsa kafalarını çeviriyorlar ama evde sorduğumda yok diyolar ben ikna olamıyorum.
Mekana göre ağız kokusu artıp azalır mı?
Mesela bi cafede otururken ağızın orada bulunulan süre boyunca kokması eve gelince kokunun geçmesi? Yani stresli olunan süre boyunca kokması?
Artık böyle olduğunu düşünmeye başladım ya da insanlar benimle psikolojik oyun oynuyor hep birlikte sözleşmiş gibi.
Çok mutsuzum...
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 10:47
Diloy bendede aynı durum var dışarıda aşırı koktuğunu hissediyorum eve kaçmak istiyorum hemen ve eve geldiğimde kardeşimle dip dibe konusabiliyorum koku filan yok diyo ben anlamadım ya çözemedim bu durumu napicam şaşırdım
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 12:10
Bu bizim yaşadığımız psikolojik mi yoksa gerçekten bulunulan ortama göre koku olması diye bi durum var mı? Murat hocam yardımcı olabilir misiniz bu soruya?
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 114
Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 16:53
Aynı şeyi bende yaşıyorum.
Dışarda kokuyu hem hissediyorum hem tepki alıyorum.
Ama evde yok diyorlar.
Ya kokuya alışkın ev halkı ya da dışarıda açık alanda veya farklı ortamda koku streste eklenince etrafa yayılıyor.
Hani insan kendi evinin kokusunu alamaz ama bı yere gidince başka ev farklı kokar ya onun gibi. Ortam çok etkili.
Hele bir de ortamda yakın mesafe oturuliyorsa.
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 18:16
Diloy bu arada senin kokun geçmemiş miydi hissediyormusun hala
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 19:10
Sanırım geri geldi 2 gündür ağzımda bi yoğunluk var insanların da hareketkeri değişmiş gib kafa çevirmeler burun tutmalar vs. Dün anneme sordum yok dedi ama o pek koku alamaz belki de beni kırmamak için yok dedi o bu sorunla nasıl kafayı yediğimi bilmiyor. Sürekli de soramıyorum annem de olsa utanıyorum. Antibiyotik biteli 2 hafta oldu heralde geri geldi. Sabahları o iğrenç tat da geri geldi. Balgam çıkarırken o balgamın iğrenç tadını hissettim. Yarın sabah ameliyat olduğum doktora gidicem yine.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 19:11
Orjinalini yazan: SİFAARIYORUM

Aynı şeyi bende yaşıyorum.
Dışarda kokuyu hem hissediyorum hem tepki alıyorum.
Ama evde yok diyorlar.
Ya kokuya alışkın ev halkı ya da dışarıda açık alanda veya farklı ortamda koku streste eklenince etrafa yayılıyor.
Hani insan kendi evinin kokusunu alamaz ama bı yere gidince başka ev farklı kokar ya onun gibi. Ortam çok etkili.
Hele bir de ortamda yakın mesafe oturuliyorsa.

Dışarıda sorunca var diyolar evde sorunca yok diyolar öyle mi?
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 19:38
Aynen öyle
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 20:32
Aklıma geldi yine üzüldüm yaa.
Annem kaza yaptı.
Allah korusun uzak etsin herkesin sevdiğinden.
Hastanede yattığınin haberi geldi. Ağzım kokuyor nasıl gidicem ne yapicam orda acil durumda bile ne yapacağını şaşırıyor insan.
Cenazen oluyor,sevdiğini kaybediyorsun agzini acamadigin için ağlayamiyorun offf
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 20:40
Çok geçmiş olsun. Çok kötü bi durum acın varken bile kendini sakınmak zorunda kalmak.

İnsanlarla konuşurken genizdende hava veriyoruz evde test etmek için üflediğimizde sadece nefes veriyoruz aslında bizim nefesimiz kokmuyor ağzımızın içi kokuyor konuşurken yakından çevremizden tepki alıyoruz. Teori kastım şuan aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bir de demin farkettim dilimin arkasında beyaz parçalar var tırnağımla kazıgınca geldi çok şaşırdım. Bu nedir bilen var mı? Kokuyor mu o beyazlıklar bilmiyorum çünkü ben kendi kokumu alamıyorum :(
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 20:58
Benim geniz akıntısı ve mide kaynaklı ağız ve nefes kokusu var. Bu dilde pas yapıyor. Dil kokusu var
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 21:00
Bende yağlarla acmazsam ve havasız yerde kalırsam burnum tıkalı oluyor ve koku almıyorum. Ama ağı tadı zaten kötü oluyor
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 21:33
Evet ağzım bu aralar yoğunlaştı tat olarak. Böyle dilimin arkasında yemek artığı gibi dil pası mı oluyor bu? Çok detaylı bakamadım arkaya belki arkaya derine doğru çok daha fazla vardır. Ben deviasyon konka ameliyatı olmuştum 4ünde o zamandam beri 2 kere burun temizliğine gittim burun iyileşme sürecinde içinde büyük büyük parçalar oluşuyor sümkürmeyle çıkmıyor dünden beri sağ taraf yine parça varmış gibi hava geçişi az yarın görüncem bakalım belki temizleyince geçer.
Bir de yarın forumdan bi arkadaşla buluşma kararı aldık bakalım sonuçlar ne çıkacak test edicez birbirimizi.
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:01
Çok güzel düşünmüşsünuz.
Ama sürekli temizleme ihtiyacı doğuyorsa buna sebep bir durum var.
Allah acil şifalar versin.
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:01
Diloy bende 10 gün önce deviasyon ve konka ameliyati oldum ama benim burnum daha acilmadii cünkü vr amilyatan sonra iyilesme süresi 2 haftayla 6 haftaya kadar süre bilirmis cünkü konkalar daha şiş oluyomuş.doktor dedi bu böyle 2 hafta olur sonra acilir.umarim öyledirr.cünkü ben normlade otriven burun sprayi kullaninca burnu komple aciliyo ve rahat befes alabiliyorum ve agiz ve burun kokusi gidiyo.senin burnun daha tikalimi rahat nefes alabiliyormusun?
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:20
Ben cumartesi ameliyat oldum pazartesi tamponlar çıktı tamponları çıkardı 1 saat falan açıktı sonra tıkandı. Haftaya pazartesi kontrole gittim burun temizliği yaptı burnumdan koca koca pıhtılı kanlı boğum parçalar çıkardı sağ tarafta beyazlaşmış büyük parça vardı. O an yeniden doğdum açıldı komple. 3-4 gün sonra sağ taraf yüzde 50 tıkandı tekrar temizliğe gittim beyaz büyük bi parça çıkardı yine açıldı çok iyi. Dünden beri de sağ tarafta yine bi tıkanıklık var yarın gidicem yine. Sol taraf ilk temizlikten beri yüzde yüz açık. Yani ameliyattan 9 gün sonrası oluyor. Sağ taraf neden böyle bilmiyorum.
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:28
Daha tikanik var diye senin agiz kokun gitmemistir bendeki gibi.ara sirada aciliyofu dedin acaba ozamanmi agiz kokun gitmlstir hic test ettinmi?[U][/U][U][/U]
IP
Efeefe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:30
Sen sinus rinse kit kulaniyomusun? Ben kulanndimda tek bi kac saniye burnum aciliyo sonra yine doluyo
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:37
Bilmiyorum tıkandığı için mi tekrar koku geldi. Dün anneme sordum yok dedi. Ama gün içinde insanların tavırlarından anladım ki var ben de gelmiş gibi hissediyorum zaten tat olarak. Sabahları da eskisi gibi iğrenç bi tatla uyanıyorum yani bu tat eşittir koku bende.
Şifaarıyorum adlı arkadaşin da dışarıdayken koku varmış evde yokmuş benimde öyle sanırım. Bunun bilimsel nasıl bi açıklaması olabilir ki? Şuan hiçbir fikrim yok kokuyor muyum kokmuyor muyum
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:40
Kullanıyorum ara ara. Burun temizliği yaptırman lazım kitle mümkün değil çıkmaz o parçalar. İlk temizlik günü doktora dedim sinüs kit kullanıyorum açılmıyor burnum dedi kesinlikle kullanma burun fizyolojisini bozuyor onlar. O günden beri ara ara kullanıyorum. Tıkalıyken kullandığımda tamamen boşaltamıyordum burun içini o parçaları doktor çıkarması lazım.
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:47
Bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama dışarda maskede özellikle hissediyorum ki koku var. Evde ağız tadı kötü tabi, tıkanıkta uyaniyorsam anlıyorum.ama yine de tıkalı olduğu zaman koku almıyorum evde
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 22:58
Senin hislerinden ziyade insanların yorumları neler? Dışarıda soruyorsun bir arkadaşına var kokun diyor eve gelince ailenden birine soruyorsun yok diyor. Çok garip yaa. Stres anlık kokuyu etkiliyor o zaman başka ne olabilir ki? Benim de Dışarda fiziki tepki almam eve gelince annemin yok demesi aynı aşağı yukarı. Acaba sorunlarımızda benzer mi?
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:00
Yani psikolojik koku desem değil. Farklı yaşlarda farklı insanlardan farklı tepkiler alınca kokuyu görmezden gelemiyorsun..8.sinifta dişçiye gitmiştim.Kadin bana acımıştı bu yaşta bu ne diye ama hiçbir şey de yapılmamisti diş temizliğinden başka
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:03
Psikolojik olduğunu ben de düşünmüyorum stres altında koku oluşuyor bizim böyle bi fobimiz olduğu için diye fikir yürüttüm.
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:22
Merhaba arkadaşlar bende dışarıda kokuyu yoğun şekilde hissediyorum konuşurken sürekli ağzıma bakıyorlarmış gibi hissediyorum koku yüzünden ama evde sorduğumda kokunun olmadığını söylüyorlar. Bi de dediğinize katılıyorum dışarda stres altında ikem koku daha çok yoğunlaşıyor evdeyken ben kokuyu o kadar yoğun hissetmiyorum. Diloy bende geçen gün dilimin arkasını elimle temizledim tırnaklarımın içleri senin dediğin gibi beyaz beyaz oldu oysa bende hep dilimi temizliyorum böyle olunca baya şaşırdım bende ama o şekilde temizleyince dilimdeki beyazlıklar azaldı.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2021 Saat 23:36
Psikolojik tedavi görmemiz lazım sanırım. Burada bir konuda okumuştum antidepresan kullandığı sürece kokusu olmuyormuş azaltsa ya da bıraksa geri geliyormuş kesinlikle psikolojik ağız kokusu değil benimki diyordu var olan koku antidepresanla geçiyormuş. Çok ilginç gelmişti. Sanırım bizimki de böyle.

1 hafta önce falan psikiyatriste gittim depresyon ve takıntı teşhisi koydu bu ağız kokusunu da anlattım tabii. 2 antidepresan verdi 3 gün kullandım bıraktım çok çarpıntı yaptı bende. Sanırım düzenli ve yan etkilerine rağmen kullanmam gerekecek.
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 00:43
Bir yerden kurtulmaya çalışirken ömür boyu başka sıkıntılar çekmeye değer mi.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalim.
İlaçlar evet etki eder stres için çünkü mutluluk hormonu salgılar yapay olarak.
Ama şunu unutmayalım ki mutluluk hormonu yüksek oranda bağırsakta salgılanır.
Yani dönüp dolaşıp sindirim sistemi ve bağırsaga geliyor yolumuz.
Elbette ki gerekirse doktor ne verirse kullanmaliyiz tedavi için ama kendimizi ağır bir yükün altına da koymamaliyiz diye düşünüyorum.
Çünkü herkeste her ilaç aynı etkiyi göstermiyor.. Aynı ameliyatı yapan kişilerden nadiren iyileşenler olduğu gibi
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 00:44
Bana da psikolojik demişti ilaç yazmıştı bir dr ama ellerde uyuşma yaptığı gibi bir etkisi de olmamıştı. Bırakmıştım
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 08:10
Antidepresan kullanma konusunda iyi düşün derim. Bende şimdi günlük sakızından sipariş verdim onu deneceğim sonra da bactoblis deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 08:55
Bactoblis kullandım bu süreçte kokunun geri gelmesine engel olmadı.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 10:22
Dra gittim bugün sağ taraf tıkalı dedim gitti soldaki iyileşmemiş yara kabuğunu kaldırdı mahvetti beni canım çok yandı. Kanamayı önlemek içinde çubukla bişiler yaptı ne yaptı anlamadım uyuşturucu sprey sıktığına göre acılı bir şey herhalde. En baştan ameliyat olmuş gibiyim 1 hafta sola sprey vs dokunma dedi. Kokuyu anlattım temizlik yapınca geçecek dedi bilmiyorum ne kadar doğru. Cefaks antibiyotiğe başladım bugün.
Dr burnumla uğraşırken bi yandan kendimi sıkıyorum acıdan bi yandan içimden allahım neden bu dert bende diye isyan ettim.
Niye ben? niye biz? niye böyle bi hastalık var? :(
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2021 Saat 13:01
Diloy öyle düşünme.
Kanser, ibs,ms, sma gibi birçok çaresiz ve acı çektiren hastalıklar ve sıkıntılar da var. Evet bazen bende üzülüyorum ama bu bir yol.. Yolun sonunda kazanan biz oluruz inşaallah
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 06:07
Ben bugün şoktayım..
Forumdan arkadaşla buluştuk. Ben bursadan o sakaryadan geldi istanbulda görüştük ikimizin de burada işi vardı. 3 saat falan vakit geçirdik önce bi kafede çay içtik çaktırmadan defalarca test ettik birbirimizi onda hiç koku yoktu inanamadı baştan o da bende olmadığını söyledi ben de inanamadım. Sonra dedik daha rahat bir yere geçelim sahil kenarında sote bi yerde oturduk farklı şekillerde üfledik höhledik onda yine yoktu sadece hohlayınca gelen nötr bi ağız kokusu asla rahatsız etmiyor. O da bende de aynı şekilde olduğunu söyledi yalnız benim ki ondan bi tık fazlaydı çünkü o 1.83 cm ben 1.55 yan yana yürürken bi kaç kere geldiğini söyledi kokunun ama rahatsız edecek bi koku değil dedi ama inanmak çok zordu ağızımın tadı inanılmaz bozuktu sabah doktor burnumla çok uğraştı kanattı burnumun içi dişlerime kadar ağrıyordu ağzımda hasta olmuşum gibi çok kötü bi tat vardı. Hatta baştan dedim ben üflemek istemiyorum koktuğuna eminim sen kokmuyorsun o yüzden moralim bozulacak diye ama üfleyince rahatsız edici bi koku yok diyince şoka girdim. Dedik yediğimizden içtiğimizden etkileniyor mu acaba kokumuz gittik kola ve meyve suyu aldık içip test ettik, onda hatta o nötr koku bile gitti alttan kola veya meyve suyu aroması alınıyordu güzel bile diyebilirdim. Daha sonra yemek yedik hamburger yanına çeşitli soslarla (acılı, hardal, ketçap, mayonez) patates normalde dışarıda böyle bir yemek yememiştim uzun zamandır ağzım kokacak diye yine test ettik onda yine koku sıfırdı sadece her imsanda olan normal ağız kokusu o da üfleyince geliyor asla rahatsız etmiyor bir şey yiyip içince hatta o bile gelmiyordu. Çok zor ikna oldu ben de çok zor ikna oldum hala acaba mı diyorum. Uzun uzun konuştuk anlattık hikayelerimizi acaba bu koku bize normal geliyor başkalarına mı kötü geliyor gibi teoriler ürettik :) ya da stres altındayken mi artıyor koku diye. Eve geldim öyle bi kafam rahat uyudum ki.. Tabii hala yüzde yüz ikna olmuş değilim en azından düşündüğüm kadar yani ameliyat öncesi olan o ağır koku yokmuş. İyi ki görüşmüşüz. Aynı durumu yaşayan iki insan birbirine çok iyi geliyor bence bu forumdan aynı şehirde olanlar buluşup test etmeli eminimki çoğunda durum bizimki gibi olacak.
Şöyle de bi detay var o da aklımı karıştırıyor sabah cefaks antibiyotiğe başlamıştım yani bu testi yaparken sadece 1 tane içmiş bulunuyordum acaba o mu etkiledi?
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 13:15
Çokkk sevindim :) o antibiyotikle alakalı değil emin ol. 1 tane ilaç içmekle koku o gün boyunca kesilmez. Bence sende koku yok. Dışarıdaki insanlar inadına gibi biz yanlarındayken ellerini ağzına götürüp başlarını ceviriyorlar ve bu inadına gibi hep bize denk geliyor. İkna olman çok zor biliyorum çünkü ben de seninle aynıyım.

Kbb doktoruma gittim hep gittiğim doktorum. Yine en baştan anlattım. Ağzımı burnumu kulağımı dilimin arkasını kamerayla dakikalarca inceledi. Bir insanda koku yapması için olması gereken hiçbir şey yok sende dedi. Ayrıca 15 dakikadır ağzının dibindeyim ve hiç koku almadım dedi. Nasıl olur hocam ben alıyorum şuan siz nasıl almıyorsunuz dedim. Gerçekten almadım ben sende koku oldugunu düşünmüyorum dedi. Ve benle yarım saat bir psikolog gibi konuştu. İnsanları rahatsız ederim diye kendini yiyip bitirme gençsin güzelsin hayatını yaşa emin ol seni sevenler sende koku bile olsa yanından gitmezler ama gerçekten koku yok dedi. Ve beni psikiyatriye yönlendirdi. Ben kokuyu çok yoğun hissettiğim çok fazla kokum olan bir gün, herkesi rahatsız ettiğimi düşündüğüm bir gün arkadaşım bana dediki, ben senden bugün hiç koku almadım dedi. Yine kokuyu kendim çok yoğun bir hissettiğim an arkadaşımın yüzüne konuştum aramızda 5cm anca varken, ben koku almıyorum dedi. Nasıl olur diye hala ikna olmuyorum. Yurtta oda arkadaşlarım rahatsız olmuyor sadece bazen benle konuşurken elleri ağzına gidiyor yine üzerime alınıyorum ama bilmiyorum yakın arkadaşım yok diyor bana yalan söylemez. Şimdi diloy, ve bizim gibi olanlar, hep beraber psikiyatri randevusu alalım mı. Belki tedavimiz odur
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 14:25
Belki denedikleriniz sonuç vermiştir.
Çünkü benim de dediğim gibi bazen yok diyorlar ama okulda, toplu taşımada korkuyorsun diyenler oldu açık açık.
İnşaallah kesin sonuç olur denedigimiz yöntemler. Çünkü maddi ve manevi sıkıntı çekiyoruz.
Calismayinca hele öyle zorki bir şeyler için mücadele etmek
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 15:08
Bana açık açık kimse kokuyorsun demedi yüzüme karşı. Arkamdan diyorlar mı bilmiyorum. Bugün derste arka sıramda oturan çocuk teneffüste diğer erkek arkadaşlarına bişey söyledi sonra güldüler. Tekrar derse girince de gel oğlum şuraya otur orda oturma dediler cocuk da oturdum artık dedi. Ben bunu üzerime alındım. Hiç ağzımı açmadan ve 2 kat maske varken benim kokumdan rahatsız olmuş olabilir miydi
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 15:27
Bende derse gittim ve önüme oturan sürekli dezenfektan ve kolonya döktü ve bı daha önüme oturmadilar. 2 3 gün farklı kişilerde bu oldu.
Senin maske varsa bir de mesafe yoktur ya ben açmıştım maskeyi neyime guveniyorsam
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 16:21
Ben psikiyatriste gittim 2 antidepresan verdi 3 gün kullandım çarpıntı yaptığı için bıraktım.

Nicksizz4 sanmıyorum senin kokunu alsınlar çift maskeyle o kadar ağır koku olsa maskesiz heran aşırı tepkiler alırdın bu sadece takıntılarımız oyunu bize.

Şifaarıyorum seni gerçekten merak ediyorum uyarı aldığın zaman ve test ettirdiğin zamanlar yok dediklerinde aradaki fark ne acaba? Neyi farklı yapıyorsun? Ve bu fark oluşumu 2-3 saatlik kısa dilimler içinde mi?
IP
nicksizz4
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 18:24
Cidden hayat bizle dalga geçiyo gibi inadına böyle şeyler yaşıyoruz. Benim okulumda psikolog hocam var ondan yardım alıcam. Ama işte gözünden düşmeye korkuyorum sonuçta okuyorum öğrencisiyim genç güzel bi kızım gidip de hocam ağzım kokuyor nasıl dicem bilmiyorum
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2021 Saat 19:28
Benim dediğin gibi bı sure idare ediyor sanırım.
Ama hem üst solunum hem sindirim sistemine yoğunlastim.
Çok zor.
Yiyecek bir şey yok pek ama bakalım ne olucak.
İltihap kurutucu şeyler yemeğe çalışıyorum.
Evdeki stresim de çok fazla..
Bilmiyorum ya yoruldum sadece
IP
Sayfa   4 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu