|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Ugur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2021 Saat 23:35 |
Dostlar aranizda kronik farenjit tanisi konan ve tedaviyle iyilesebilen var mi?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Bana murat hoca bu taniyi koydu ama kesin bi ilaç tedavisi yokmus sebep olan etkenleri ortadan kaldirmak lazimmis. Kbb doktorlari baktiginda bu herkeste oluyor ilaç kullanmani gerektiren bi durum ya da koku yapacak bi sebep yok dediler
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Benim de en son faranjit tanisi kondu. Benim bogazimda tahris olmus gibi kirmizi görüntü var, yemek yiyince falan sesim kisiliyor. Mide rahatsizligi vardi bogaza kaçan asit sebep oldu sanirim. Bir de asiri stres. Bogaz enfeksiyonlari da tekrar ettikçe iyilesmiyor. Hem mide hem bogaz enfeksiyonlari birlikte tedavi gerekiyor yani benim Tedavi basladim ama inan ne yaptigimi bende bilmiyorum deniyorum sürekli |
|
![]() |
|
Ugur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2021 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Bana da murat hoca bu taniyi koydu ama kesin bi çözümü yok bu hastaligin ne yapacagim hiç bilmiyorum |
|
![]() |
|
Ugur
![]() ![]() ![]() |
Madem ki doktorlar koku yapmaz demis peki neden murat hoca bize bu taniyi koydu ki? |
|
![]() |
|
I feel it comin
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Bana da bu tani kondu gittigim birçok dr tarafindan uzun süredir arastiriyorum bu hastaligi ve birkaç seyin sebep oldugunu okudum; 1- alerjik bir farenks (yutak), 2- burun problemleri sebebi ile bogaza akinti gibi sebepleri oldugunu hem okudum hem de kendimden biliyorum. Bogazi ekstra iyi tutmak gerek ancak benim pek yapmayi basardigim bisi degil. Alerjim oldugu için deloday, burun tikanikligim içinse otrivine ve burundaki ödemi, iltihabi aldigi içinde rinoclenil kullaniyorum faydasini da görüyorum. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |