|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Sercan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2021 Saat 20:51 |
Yaz Kis geçmeyen bir agiz kokum var deviasyon ameliyati oldum(burunda kemik egriligi vardi geniz akintisi yaptigindan süphe ediyordum 18 yasina bastigimda ameliyati bu sene oldum ) agiz kokusu ile 5 senedir mücadele ediyorum belki daha çok fakat dinmeyen bir geniz akintim olabilir mi yaz kis demeden 18 e bastik ameliyati eylülde oldm ameliyati yeni oldugum için geniz akintim hat safadaydi simdi ameliat olali 2 ayi geçti bogazda balgam varmis gibi hissediyorum (doktor alerjik bir burnun omur boyu gecmiyeceginden bahsediyor) balgamida atamiyorum agzim surekli tukuruk ile doluyor doktorum balgamdan kaynaklandigini soyluyor havalar sogudukca sakak bolgesinde geçmeyen bas agrisi ×2agiz kokusu olusuyor. Gerçekten geniz akintisi 7/24 agiz kokusu yapabilecek potansiyele sahip midir + olarak bir süre sonra midem de yanmaya basliyor .
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Sogukta kokunun artmasi, havalarin sogumasiyla sinüzit farenjit gibi hastaliklarin siddetlenmesi ile alâkali olabilir. Bu kadar siddetli bir akinti ilk defa duydum. Bir süre sonra azalabilir veya antialerjik ilaçlarla rahatlayabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Sercan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
inanin bende anlamakta güçlük çekiyorum her 30dk bir burnumu rinse kit veya peçete ile temizlemek zorunda kaliyorum ben temizledikce burnum geri doluyor doktorum akintinin genetik oldugundan bahsetti birden baslayip birden durabilecegini 5 sene önce birden basladi birden durmasini bekliyorum ve alerji tedavisine baslayacagim ama agiz kokumun sebebi bumudur bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |