|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj | |
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2021 Saat 22:42 |
|
Dostlar, tip2 agiz kokum var
yesilimtirak balgam atan alerjisi olan burunu surekli tikali olan bircok tanidigim var ama agizlari kokmuyor çok ilginç olay aslinda tamamen bakteriler ile alakali bir durum biz tip2 ler bagisiklik sistemimizden kaynakli koktuguna inaniyorum çareyi propoliste aradim ama nafile Türkiye de urun bulmak bi o kadar zor bende ithal ürünlere yöneldim soyle bir ürün buldum https://blis.co.nz/products/freshbreath-kit-with-blis-k12-probiotics su sekilde bakterilere yonelen bir ürün ama dolar kuru 14 ilen almak bir o kadar zor yani denemek isterim fakat ise yaramaz sa sikinti durumu çok iyi olan varsa bir ara deneyip bizi haberlendirirse mutluluk duyariz. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
|
https://eksisozluk.com/oral-probiyotik--5786784 surda bahsedilen blis 18 ayni ürün mü acaba?
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
|
Olabilir ama yine ithal 30$ kargo vs. 40 50$ nerden baksan 700 lira ise yarayip yaramadigi belli degil |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
|
Tip2 teshisi kim tarafindam konuldu |
||
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
||
![]() |
||
Isimsizdunya
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
![]() ![]() ![]() |
|
Kendim koydum tip2
|
||
![]() |
||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |