Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Eksi tat ve koku Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
savas
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı savas Cevaplabullet Konu: Eksi tat ve koku
    Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2014 Saat 21:02
Iyi geceler arkadaslar ben 18 yasindayim ve yaksalik 5 6 yildir agiz kokum var ya da vardi. Son birkaç aydir bu koku yok sanki evde ya da disarda ailemden birine sordugumda hayir koku yok cevabini aliyorum önceden sabah kalktigim zaman ve gün içinde oluyordu hatta yemekten sonra bile özel bi temizlik seyi yapmadim normal olarak firçaladim dislerimi falan son aylarda yok diyorlar fakat soguk havalarda ortaya çiktigini biliyorum çünkü birkaç defa soguk havada yolda giderken arkadasim dayanamayip agzin kokuyo demisti bu çok üzücü bi durum sanki kafam üsüyünce bi sey oluyor ve koku olusuyor bu durum hakkinda bilgisi olan varsa lütfen yazsin umarim hepimiz tam olarak kurtuluruz bu illetten
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 26
Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2014 Saat 18:51
soguk havalarda olmasinin sebebi sinüzitten kaynaklaniyo olabilir
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralik-2021 Saat 16:00
Dostlar Gargaralar yarim saaten fazla hos bir nefes sagliyor ise bu tip1 den ki kaynaklaniyor. Alerjik rinit tanisiyim fakat iltihapsiz bir akinti cok yakin bir dostumunda akintisi var + kardesimde agizlari kokar ama nadirdir . 10 kisiden 7 sinin alerjik riniti vardir ama hepsi kokmuyor. Kaynak agiz mi? Su gargaralarin sagladigi 30dklik nefes ne anlama geliyor tip1 ile iliskili olabilir mi hekimler çürük dis koku yapmaz diyor fircala gecer ama ya öyle degilse. Tecrübeli birileri varsa yardimci olabilir mi?
IP
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 31
Alıntı Melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2021 Saat 21:13
Öncelikle hepinize merhaba bu illetten kurtulamadim tekrar konu açmak istedim yemek yedikten hemen sonra daha agzimdaki lokmayi yutuyorum 10 saniye sonra agzima sanki limon sikmis gibi epeksi oluyor ve eksi kokmaya basliyor sabah uyandigimda biseyler atistirmasam o koku asla geçmiyor ve iki kat daha agir kokuyor aç oldugumda gerçi bisey yiyince de eksi tatla koku geliyor dilimi damagima yapistirip öyle nefes alip verdigimde degisik bi sekilde burnumdan koku gelmiyor ama dilimi damagimdan çektigim an burnumdan da koku gelmeye basliyor ne yapacagimi sasirdim ayni durumda olan var mi?
IP
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2021 Saat 21:14
Bu arada eklemeyi unuttum tükürük kokumda var
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2021 Saat 21:44
Orjinalini yazan: Melike

Öncelikle hepinize merhaba bu illetten kurtulamadim tekrar konu açmak istedim yemek yedikten hemen sonra daha agzimdaki lokmayi yutuyorum 10 saniye sonra agzima sanki limon sikmis gibi epeksi oluyor ve eksi kokmaya basliyor sabah uyandigimda biseyler atistirmasam o koku asla geçmiyor ve iki kat daha agir kokuyor aç oldugumda gerçi bisey yiyince de eksi tatla koku geliyor dilimi damagima yapistirip öyle nefes alip verdigimde degisik bi sekilde burnumdan koku gelmiyor ama dilimi damagimdan çektigim an burnumdan da koku gelmeye basliyor ne yapacagimi sasirdim ayni durumda olan var mi?

Yüksek ihtimalle reflünüz vardir. Mide asisini artiran yiyeceklerden uzak durun 1 hafta diyet yapin. Gecerse hayirli olsun.
IP
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2021 Saat 23:31
Evet reflüm var mide ilaçlari da kullandim ama kokum geçmedi ilaçlar sayesinde sadece eksi tatta azalma oldu malesef koku da hiçbir degiskenlik olmadi :(
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2021 Saat 23:52
Bademcik tasi, bademcik tasi, bademcik tasi...
Lütfen üzerinde durun bunun.
Bende yok gözükmüyor demeyin, bende de gözükmüyordu. Kulak çöpü pamugu veya yumusak biseyle incitmeden dokunun bademciklerinize çikacaktir ortaya. Ilk baslarda mide bulandirici ve ögürtüyor ama alisiyorsunuz bikaç kez deneyince

Bende de vardi bu yogun eksi tat, bademcik ameliyati sonrasi geçti bu. Koku tam geçmese de azaldi. Bademcik tasi tek sebep olmasa da büyük bir sebep
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 00:06
Orjinalini yazan: nicksizz4

Bademcik tasi, bademcik tasi, bademcik tasi...
Lütfen üzerinde durun bunun.
Bende yok gözükmüyor demeyin, bende de gözükmüyordu. Kulak çöpü pamugu veya yumusak biseyle incitmeden dokunun bademciklerinize çikacaktir ortaya. Ilk baslarda mide bulandirici ve ögürtüyor ama alisiyorsunuz bikaç kez deneyince

Bende de vardi bu yogun eksi tat, bademcik ameliyati sonrasi geçti bu. Koku tam geçmese de azaldi. Bademcik tasi tek sebep olmasa da büyük bir sebep

Hocam bu burun endoskopisinde fln gözükmez mi?
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 397
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 04:06
Bademcik tasinda bir çeliski var. Acaba kokuya sebep olan sey bademcik tasi mi yoksa kokuya sebep olan bakterilerin o tasi da sarip onu da kokutmasi mi?

IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 09:09
Bademcik tasi basli basina bi koku kaynagi. Etrafini bakteri sarmasa bile kokar. Ben bademcik tasini elime aldigimda öyle bir kokuyordu ki size anlatamam ben gerçekten agzimda böyle bi seyle mi yasiyorum dedim. Igrenç keskin mide bulandirici bi koku gerçekten büyük abdest bile daha hafif kokuyor ya lanet bi koku hala aklima geldikçe midem bulanir.

Burun endoskopisinde cikmaz. Dedigim gibi öok basit bi yol ile kulak çöpünün pamuk kismini hafifçe bastirinca pit pit çikiyorlar benn de kendimde çikinca asiri sasirmistim çünkü bademcigim çok saglikliydi.

Eksi tat, yutkunurken ekli tat, sürekli aginda diski tadi ve kokusu varsa bundan süphelenmelisin
IP
Isimsizdunya
Üye
Üye

Alıntı Isimsizdunya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 11:35
Orjinalini yazan: nicksizz4

Bademcik tasi basli basina bi koku kaynagi. Etrafini bakteri sarmasa bile kokar. Ben bademcik tasini elime aldigimda öyle bir kokuyordu ki size anlatamam ben gerçekten agzimda böyle bi seyle mi yasiyorum dedim. Igrenç keskin mide bulandirici bi koku gerçekten büyük abdest bile daha hafif kokuyor ya lanet bi koku hala aklima geldikçe midem bulanir.

Burun endoskopisinde cikmaz. Dedigim gibi öok basit bi yol ile kulak çöpünün pamuk kismini hafifçe bastirinca pit pit çikiyorlar benn de kendimde çikinca asiri sasirmistim çünkü bademcigim çok saglikliydi.

Eksi tat, yutkunurken ekli tat, sürekli aginda diski tadi ve kokusu varsa bundan süphelenmelisin

Kulak copunu oraya kadar nasil götürebildin miden bulanmadi mi?
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 15:07
Bulandi baya bikaç kez denemeden sonra alistim
IP
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 15:42
Benim bademcik cebim var ama baya bi degisik yerde kaliyorlar bogazimi ancak kusucak kadar açmam lazim ki göreyim o cebi ve taa en arkada o yüzden hiç bi doktor göremiyor bende aynada incelerken fark ettim :/
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 22:23
Cep varsa tas olasiligi cok yüksek.. Benim bogazima bakinca hiç cep yoktu cok saglikli diyordu doktorlar. Sonra ben internette bademcik tasi gördüm. Ögüre Ögüre midem bulana bulana bastirdim bademciklerime ve görünmeyen cepler varmis içinden lanet kokulu taslar çikiverdi
IP
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 23:10
Birde sunu fark ettim ögürdügümde mesela kokunun bogazimdan geldigini anlayabiliyorum birde dilimi elimle çekip iyice gerdirdigimde dilimin arkasindan geliyormus gibi sanki
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 23:47
Bende de söyle oluyordu:

Bademciklerimi aldirmadan önce, bademcik tasim oldugu zamanlar;
Agzimi açip dilimi sonuna kadar disari çikip burnumdan dilimin üzerine nefes verdigimde, dilimin arkasinda o diski tadini ve kokusunu hissediyordum. Bademciklerimi aldirinca bu his geçti hiç olmadi bidaha
IP
Melike
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Aralik-2021 Saat 23:55
aa evet dilimi sonuna kadar çikarip agzimi kapatiyorum burnumdan nefes alip agzimdan nefes verdigimde bogazimin arkasindan geliyor benimde koku
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2021 Saat 14:16
Evet benim de öyle ve dilimin üzerinde hissediyordum o bademcik tasinin tadini
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu