Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Fast food tarzi yiyecekler Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Nemm
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
Alıntı Nemm Cevaplabullet Konu: Fast food tarzi yiyecekler
    Gönderim Zamanı: 19-Subat-2022 Saat 23:48
Tip 1 agiz kokum var ve fast food tipi yiyecekleri çok yersem agiz kokumda bi artis oluyor. Ayrica çok beyaz ekmek tüketirsem de ayni sekilde koku artiyor. Sebebi ne olabilir?
IP
Agizkokusu1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 26
Alıntı Agizkokusu1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2022 Saat 11:56
Aslinda artmiyor sen yemek yedikten sonra yemek kokusu ile agiz kokun degisik bi hale dönüsüyor sende bunu kokuda artis olarak düsünüyosun aynisini ben düsünüyodum birini sorarak test ettirdim.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 394
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2022 Saat 12:25
Ben bu konuda farkli düsünüyorum. Çayi sekersiz içmeye baslarsaniz dilinizdeki beyazligin da azaldigini fark edeceksiniz.

Fast food dedigimiz hamburger, pizza, tavuk yemeklerinin yaninda verilen soslardaki mayonez, ketçap, barbekü sosu vs de glukoz denen seker bol miktarda kullaniliyor.
E ayrica beyaz ekmekte de zaten bolca gluten var.

Glukoz sekeri Tip1 agiz kokusu olan dil sirtindaki bakterileri costurup halay çektiriyor, 41 pare top atisiyla kutluyorlar bunu, Allah'ini seven defansa gelsin mantigiyla sayilari 1.000 iken 1 milyona çikiyor dolayisiyla dil sirtinda üretilen sülfür, sülfat, amonyak, çamasir suyu, kezzap, ceset, çöp kutusu kokulari tavan yapiyor.

Özellikle taze beyaz ekmek yedin mi agiz, mide ve bagirsaktaki bakteriler, mantarlar, mayalar bayram ediyor. Kola içince de aynisi oluyor.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2022 Saat 12:29
Nemm, tip1 agiz kokusu oldugunu nerden biliyorsun?
IP
Nemm
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 9
Alıntı Nemm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2022 Saat 21:34
Orjinalini yazan: Kelime

Nemm, tip1 agiz kokusu oldugunu nerden biliyorsun?

Dislerimi ve dilimi firçalarsam koku gidiyor. Bir süre sonra geri dönüyor tabi.
IP
squid
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı squid Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2022 Saat 15:31
Bactoblis kullananlarin tecrübelerini bizle paylasabilirler mi? Geniz akintisi, alerjik sorunlari olanlar
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2022 Saat 00:02
Merhaba 13 gündür kullaniyorum dr Murat hocanin gargara ve dil macunu ile birlikte kullanmaya basladim. Bogaza ve farenjite iyi geliyor diye kullanmaya basladim. Bu bir iki gündür hiç olmadigi kadar koku yok oldu ancak ben bunu biraz ayvaya bagliyorum. Bu ayva konusunuda siteye yazacagim mükemmel bi etkisi oldu diye düsünüyorum ayvanin bactoblis ise evet agiz ve bogaz için faydali bir probiyotik kullanismasinda fayda vardir illaki. Yeni bir durum olursa editlerim.
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2022 Saat 00:27
Merhaba arkadaslar uzun süredir bu kadar iyi hissetmemistim çok rahat konusuyor ve sosyallesiyorum sebebi ise su ayva evet gerçekten bende sasirdim ancak bu meyvenin alerji, enfeksiyon, mide-bagirsak ve antioksidan oldugu sebebiyle agiz kokusunu da ortadan kaldirdigini okudum. Özel olarak ben de hissettigim farklilik çok iyi bir bagirsak temizleyicisi oldugu. Evet birçok seye iyi geliyor yukarida saydiklarim gibi ancak ben mide-bagirsak'a özel olarak iyi geldigini ve benim agiz kokumun ortadan kalkmasinin bu oldugunu düsünüyorum. Kimseyi yaniltmak istemem ama bir deneyin derim ayva tükettikten sonra gün içerisinde agiz kokunuz yok oluyorsa ve wcde etkisini gözlemliyorsaniz. Büyük ihtimalle uzun süredir bu problemi yasayip ama bagirsak konusu ile ilgili hiç birsey yapmamis olanlar benim gibi bagirsak konusuna egilebilir. Sunu da belitmeliyim dr Murat hocamin önerdigi halitosil, dil macununu da yaklasik 20 gündür kullandigimi ve 13 gündür de bactoblisi kullanmaya basladigimi ve uzun süredirde alerji sebebiyle dr yazdigi spreyleri kullandigimi belitmeliyim. Ancak bu ilaçlarin ve halitosilin bu büyük degisime sebep olmadigini asil sifanin ayvada oldugunu düsünüyorum Dr. Murat hocam da lütfen bu konu ile ilgili birseyler söyler ve arkdaslar da hem yorumlarini hem de deneyenler tecrübe ettiklerini yazarsa sevinirim.
IP
Agizkokusu1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 26
Alıntı Agizkokusu1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 13:22
Murat hoca hangi teshisi koymustu ?
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 13:36
Ayvayi kaç gündür ve ne siklikta miktarda kullaniyorsunuz? Kaç gündür kokunuz yok? Paylasabilir misiniz rica etsem?
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 14:08
Murat hocaya muayene olmamistim onun için bu konuda söyleyeceklerim sadece gittigim dr larin teshisleri olacaktir. Alerji, deviasyon problemim hala devam etmekte ancak bagirsak problemine dair hiçbir dr'a görünmedim. Geçen hafta 10 martta denyimledim ilk günde 1 tane normal boyutta bir ayva yemek belirgin sekilde kokuyu giderdigini düsünüyorum. Denemenizi öneririm.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 14:17
Günde bir ayva diyosunuz yani. Peki kaç gündür 10 marttan beri koku yokmu
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 14:54
Evet günde bir tane yiyorum suan bir de söyle ayvanin olgunlasmamis körpe olani yani henüz tatlilasmamis olanini diyorum. Evet 10 martta ilk denedim ve bugüne kadar sadece birgün çok yorulmustum bi koku sezdim ancak tamamen normal bir susuzluk ya da yorgunluk kokusuydu. Tabi yine de söylüyorum agiz hijyenine de bu siralar önem gösteriyorum bilhassa dil macunu hijyen konusunda çok iyi. Yani lütfen bir deneyin ayva sonuçta sizlerde ayni etkiyi göstermese de bizimle deneyimlerinizi paylasin bu bizi bi adim daha öne götürecektir. Sonrasina ise birlikte bakariz.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 15:18
Bende aldim eve ayva denicem mutlaka. Birde seyi sormak istiyorum sizde agiz kurulugu ve yapis yapis olma durumu varmiydi kokuyla birlikte. Konunun sanki koku bogazdan geliyormus gibi bir his varmiydi?
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 16:23
Evet kendi deneyimlerime göre bogazdan geliyor koku hatta agiz kurulugu bogazda balgam hissi de eslik ediyor. Bol sivi almaya dikkat ediyorum ancak bu durumu yasayanlarbilir sivi alimini da arttirsan çok bi çözüm olmuyor kokuya. Çok merak ediyorum sizin tecrübenizi umarim sizde de farklilik yaratir. Ben de yeni gelismeleri düzenli olarak yazacagim buraya.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2022 Saat 17:26
Benim sikayetlerim sizle birebir mutlaka deneyip paylasicam deneyeimlerimi
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2022 Saat 15:43
Orjinalini yazan: I feel it comin

Evet kendi deneyimlerime göre bogazdan geliyor koku hatta agiz kurulugu bogazda balgam hissi de eslik ediyor. Bol sivi almaya dikkat ediyorum ancak bu durumu yasayanlarbilir sivi alimini da arttirsan çok bi çözüm olmuyor kokuya. Çok merak ediyorum sizin tecrübenizi umarim sizde de farklilik yaratir. Ben de yeni gelismeleri düzenli olarak yazacagim buraya.

dogal elma sirkesi yemekten sonra yada yatmadan önce, 1 su bardagina,1 tatli kasigi katip içmek te yarar saglayabilir.

https://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=744
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2022 Saat 23:45
Denerim siz yapiyor musunuz bu uygulamayi ve kokuya etkisi nasil oldu. Ne zamandir yapiyorsunuz bu arada bende hala koku olusmuyor. Acaba diyorum bütün yaptiklarim bir sonucu mu yani yukarda yazmistim biliyorsunuz. Iyi gidiyor ancak ayvayi her mevsimde temin edemeyecegim bu yüzden tozu veya yapragini çay olarak kullanabilirim ya da kürünü falan yapabilirim evde diye düsünüyorum. Dogal elma sirkesi sanirim farenjite iyi geliyor diye duydum ama hiç denemedim bilmiyorum sirke biraz sert sanki bogazi daha da kötü yapacak gibi geliyor bana. Ama siz faydali ve kokuyu kesin kesiyor diyorsaniz elbette denenir.
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2022 Saat 23:37
Orjinalini yazan: Melina

Benim sikayetlerim sizle birebir mutlaka deneyip paylasicam deneyeimlerimi

Melina denedin mi ayvayi bir degisiklik farkettin mi sen de
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2022 Saat 23:43
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

dogal elma sirkesi yemekten sonra yada yatmadan önce, 1 su bardagina,1 tatli kasigi katip içmek te yarar saglayabilir.

https://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=744

Sizin farenjit ya da bogazda takilma hissi gibi sikayetleriniz var mi ?
Dogal sirkeyi bulamadim bir link paylasirsaniz sevinirim

IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mart-2022 Saat 23:45
Bu arada Ayva'nin hala kokuyu giderme etkisi devam ediyor
Yemedigim günlerde koku'nun az'da olsa ortaya çiktigini gözlemliyorum. Amacim aslinda Ayva'nin böyle bir etkisi var ise belki bize bir ipucu olabilir kokunun kaynagina götürebilir ve bizde böylece bu kaynagi tespit edip ve müdahele için modern tip'a yöneliriz. Murat hocanin da bu yüzden fikrini merak ediyorum. Kalin saglicakla.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2022 Saat 00:51

Bu arada Ayva'nin hala kokuyu giderme etkisi devam ediyor
Yemedigim günlerde koku'nun az'da olsa ortaya çiktigini gözlemliyorum. Amacim aslinda Ayva'nin böyle bir etkisi var ise belki bize bir ipucu olabilir kokunun kaynagina götürebilir ve bizde böylece bu kaynagi tespit edip ve müdahele için modern tip'a yöneliriz. Murat hocanin da bu yüzden fikrini merak ediyorum. Kalin saglicakla.

AYVA

Ayva C vitamini bakimindan oldukça zengindir. 100 gram ayvada günlük ihtiyacin yüzde 25'ini karsilayacak kadar C vitamini bulunur. C vitamini açisindan zengin meyveler ve sebzeler vücudumuzdaki zararli serbest radikalleri azaltmaya yardimcidir ve strese karsi koruyarak vücudumuzun zayif düsmesini önler.

Ayva hangi hastaliklara iyi gelir?
Hazimsizligi giderir.
Mideyi ve bagirsagi kuvvetlendirir.
Ince bagirsak iltihabini giderir.
Ayva kabugu veya ayva çekirdegi kaynatilip içilirse, idrar yolu iltihaplarina iyi gelir.
Ayva grip ve soguk alginligini giderir.
Ayva suyu böbrek ve idrar torbasi iltihaplarina iyi gelir.

Internetteki basit bir arastirmayla bu sonuçlar çikiyor,
Dikkati çeken 2 sey var.
Günlük ihtiyacimizin dörtte biri kadar C vitamini içermesi ve mide bagirsak, ince bagirsak iltihaplarina iyi gelmesi.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2022 Saat 06:06
Ben denedim ama aldigim ayva çok kötüydü taze degildi çok yiyemedim dün pazardan tazesini aldim tekrardan bu aksam denemeye baslicam sonuçlari yazarim bir kaç gün denedikten sonra
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2022 Saat 08:45
Ben de söyle bir bilgi paylasmak isterim;

Ayva hangi hastaliklari iyi gelir?
Meyvenin etli kisminda katesin epikatesin denilen ayvaya buruk tadini veren tanenler bulunur. Bu bilesenler kolonda(Kalin Bagirsak) yer alan toksinleri ve kimyasallari baglayarak ve mukozayi korur. Böylelikle bagirsak hastaliklarina karsi koruyucu rol oynar. Ayva ishal, mide agrilari ve bulantilarinda da olumlu etkilere sahiptir. Ayva suyunun gastrik ülserlerde yardimci oldugu ve gastrointestinal sistemi rahatlattigi da bilinmektedir. Ayva kötü kolesterol olarak bilinen LDL kolesterolünü ve damar tikanikligi gibi koroner kalp hastaliklarina karsi da korur.

Bence iyi bir okuma yapmaliyiz ayva üzerine. Deneyen ve buraya tecrübesini yazan ne kadar çok kisi olursa o kadar net bir sonuç çikarabiliriz deneyip olumlu sonuçlanmayanlar da yazabilir.

link;https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/ayvanin-faydalari-nelerdir#ayva-hangi-hastaliklari-iyi-gelir
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2022 Saat 11:47
I feel it comin koku gitti diyorsun ya mesela gün içinde agzini unutacak kadarmi en ufak bir koku dahi almiyormusun birde agiz kurulugu ve bogaz kurulugu varsa eger onlarda duzeldimi
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2022 Saat 12:05

I feel it comin koku gitti diyorsun ya mesela gün içinde agzini unutacak kadarmi en ufak bir koku dahi almiyormusun birde agiz kurulugu ve bogaz kurulugu varsa eger onlarda duzeldimi

Agiz kurulugu olmaya devam ediyor ancak bogazimda hiç birsey hissetmiyorum herhangi bir takilma, kuruluk ve akinti da olmuyor. Yani bogazim daha nemli saglikli bir hal aliyor gibime geliyor bilemiyorum bununda sebebi de tospik'in yukarda yazdigi gibi bol miktarda c vitamni içermesi de olabilir.
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2022 Saat 17:14

Agiz kurulugu olmaya devam ediyor ancak bogazimda hiç birsey hissetmiyorum herhangi bir takilma, kuruluk ve akinti da olmuyor. Yani bogazim daha nemli saglikli bir hal aliyor gibime geliyor bilemiyorum bununda sebebi de tospik'in yukarda yazdigi gibi bol miktarda c vitamni içermesi de olabilir.

ayvanin kendi agiz kokusu giderici özelligi var. faydalari arasinda. c vitamini kaynakli düsünüyorsan, takviye al c vitamini, deneyebilirsin takviye suda çözülen yada hap seklinde olandan.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2022 Saat 07:47
Ben ayvayi iki gündür her aksam bir orta boy olacak sekilde tükettim bende herhangi bir olumlu etkisini gözlemlemedim suana kadar
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2022 Saat 10:16

Ben ayvayi iki gündür her aksam bir orta boy olacak sekilde tükettim bende herhangi bir olumlu etkisini gözlemlemedim suana kadar

Anladim çok tesekkür ederim denedigin için. :)
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2022 Saat 10:21
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

ayvanin kendi agiz kokusu giderici özelligi var. faydalari arasinda. c vitamini kaynakli düsünüyorsan, takviye al c vitamini, deneyebilirsin takviye suda çözülen yada hap seklinde olandan.

Evet olabilir aslinda benim de aklima takilan iki sey var biri bagirsak'a olan etkisi digeri de antioksidan olusu agiz ve bogaz hijyenine etkisi.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2022 Saat 14:11
Yav arkadas bu ne menem bir sey ki kimisi ayvayi yiyince kimisi et yemeyi kesince kimisi acili lahmacun yiyince kimisi flagyl içince kimisi limonata içince kimisi sarimsak yiyince kimisi de futbol maçi izleyince koku geçiyor?

Koku çesitleri fizyolojik olarak 4 tipe ayrilmisken ve hatta Tip2 olan 5 farkli kiside nasil olur da birinde ayva ise yararken digerinde yaramaz, birinde falan ilaci içtigi sürece koku kesilirken digerinde en ufak degisklik bile olmaz? Inanilir gibi degil.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2022 Saat 16:35
Bende anlamadim? Benim için isin kötüsü hiç uzun süreli bir iyilesmem dahi olmadi uzun süreli den kastim 10 gün filan:) 3 gün azaldiysa veya gittiyse 4. Gün mutlaka geri geldi o yüzden ben artik umutsuz bakayim:) Allah yardimcimiz olsun
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2022 Saat 00:05

Bende anlamadim? Benim için isin kötüsü hiç uzun süreli bir iyilesmem dahi olmadi uzun süreli den kastim 10 gün filan:) 3 gün azaldiysa veya gittiyse 4. Gün mutlaka geri geldi o yüzden ben artik umutsuz bakayim:) Allah yardimcimiz olsun

Melina umutsuz vaka falan degilsin toplumun büyük bir çogunlugu bu sorunu yasiyor buna emin olabilirsin :)
Bu arada ayvayi bi süredir yemiyorum, bactoblis ve burun alerji ilacim da bitmisti bu süreçte bogazda yine takilma,sik sik bogaz temizleme ihtiyaci ve buna bagli bogaz agrisi olustu tabi koku da ortaya çikmakla kalmadi baya gün içerisinde neredeyse herzaman aliyordum kokuyu. Ben açik filtre kahve içerek biraz baskilayabiliyorum kokuyu. Evet bu sürecin sonunda anlatmak istedigim ve benim deneyimledigim su bogazimiz her an kötü olmaya hazir ve bu kötü olma durumu çok büyük bi ihtimalle bogazin hassas yani alerjik olmasindan kaynaklaniyor tabi bu hassasiyete sebep olan burun yapisal problemi midir, sik sik sisen burun etleri mi, agzi açik uymak mi, alerji mi bilmiyorum ama ben de teshis edilmis olasi tetikleyiciler bunlar diye düsünüyorum. Benim ayva yemem sonucunda bogazim iyice nemleniyor ve temizleniyor belki de ve en azindan bu meyve bogazima iyi geliyor diye düsünüyorum. Ancak kokunun ortadan kalkmasinin sadece bu meyveyi yiyerek ulasabilecegim birsey oldugunu sanmiyorum mesela ben bu süreçte agiz ve dil hijyenine de dikkat ettim, bactoblis bitirdim bi kutu (30gün), burnum sik sik tikaniyor diye reçetesiz alerjene karsi koruma saglayan sprey kullandim ve yine burun içindeki ödemi alip iyice temizleyen rinoclenil kullandim, sik sik ve az yemek yedim. Yani tüm bunlarin sonucunda ulasabilecegim birsey olduguna inaniyorum ve sadece ayva tüketmenin böyle birsey yapabilecegini düsünmüyor ve siz arkadaslarima da sahte hayaller satmak istemiyorum. Sagliniza dikkat edin en azindan benim gibi belirtileri olan arkadaslarim bogazinizi iyi tutmak için arastirmalar yapin ve iyi olmasi için biraz süre verin kendinize. Kalin saglicakla :)
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2022 Saat 08:54
Eveeet, ayvayi da eledik o vakit, kaldi 9.998 meyve. Bu hizla gidersek çözümü 2128 yili Nisan ayinda bulacagiz. Enseyi karartmayin. 😁
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2022 Saat 15:50
Orjinalini yazan: Tospik

Eveeet, ayvayi da eledik o vakit, kaldi 9.998 meyve. Bu hizla gidersek çözümü 2128 yili Nisan ayinda bulacagiz. Enseyi karartmayin. 😁

Deli konusuyor susun arkadaslar buyur deli konus
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2022 Saat 20:27
I feel it comin aslinda hep umutla sabrettim sürekli birseyler denedim sürekli arastiriyorum benim bir iki yil olan birsey degil suan 27 yasimdayim kendimi bildim bileli koku var ne yaptimsa olmadi artik ömrümu saklanarak geçirmekten yoruldum senin düsündügün gibi kokunun bogazdan geldigini biliyorum bunun için doktor doktor gezdim bogazimi iyilestirmek için dogal seylerde denedim ama 3 gün gidiyor en fazla sonra tekrar geri geliyor inancimi kaybetmemeye çalisiyorum ama iste malesef durum bu iste arada siz yazinca bakiyorum denediginiz seyleri denemeye çalisiyorum ondan da yoruldum psikolojim çok kötü buraya yazipta kimseyi sikmak ve motivasyon düsürmek istemiyorum ama çok kötü durumdayim ramazan ayi geliyor mesela isin ibadet boyutunu manevi güzelligini düsünemiyorum aklim sadece oruçluyken kokuyu nasil maskelicem de napicagomi bilmiyorum artik
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2022 Saat 20:29
Burun için sadece rinocneil sprey mi kullandin?
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2022 Saat 20:44

I feel it comin aslinda hep umutla sabrettim sürekli birseyler denedim sürekli arastiriyorum benim bir iki yil olan birsey degil suan 27 yasimdayim kendimi bildim bileli koku var ne yaptimsa olmadi artik ömrümu saklanarak geçirmekten yoruldum senin düsündügün gibi kokunun bogazdan geldigini biliyorum bunun için doktor doktor gezdim bogazimi iyilestirmek için dogal seylerde denedim ama 3 gün gidiyor en fazla sonra tekrar geri geliyor inancimi kaybetmemeye çalisiyorum ama iste malesef durum bu iste arada siz yazinca bakiyorum denediginiz seyleri denemeye çalisiyorum ondan da yoruldum psikolojim çok kötü buraya yazipta kimseyi sikmak ve motivasyon düsürmek istemiyorum ama çok kötü durumdayim ramazan ayi geliyor mesela isin ibadet boyutunu manevi güzelligini düsünemiyorum aklim sadece oruçluyken kokuyu nasil maskelicem de napicagomi bilmiyorum artik

Elbette çok zor birsey ama hayatin tamami bundan ibaret degil evet birçok seyden mahrum kaliyoruz keyifli sohbetler, arkadasliklar vb. ama bizden daha kötü durumda olanlar da var önemli olan bu problemle mücadele ederken kendini hirpalamamak yani ben öyle düsünüyorum.
Burun için rinoclenil ve alerjiye karsi korumali bir burun sprey adini hatirlamiyamiyorum.
Iyi olmaya devam.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2022 Saat 20:54
Öyle tabiki zaten çok zor durumda olan insanlari görüp sukretmesem imtihan oldugunun bilincinde olmasam daha farkli olabilirdi. Banada bir burun spreyi yazildi nazoster diye bende onu kullanmaya baslicaktim bende alerjik et büyümesi var onun için verdi doktor bakalim fayda edicekmk
IP
mutluhüzün
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 14
Alıntı mutluhüzün Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Ocak-2025 Saat 10:57
Bende de aynı şekilde özellikle ekmek yediğimde kokuda artış oluyor. Ve yediğim şey boğazımda takılı kalıyor gibi bir his var bende. Karbonhidrat ağırlıklı yediğimde daha da artıyor. Dişlerimi fırçalarken bile koku oluyor bende. Sabah uyandığımda ağız kokusu çok yoğun. Dilimde çok yoğun acılık oluyor. Nasıl kurtulacağım bilemiyorum çok yoruldum. On beş yıldır bu derdi çekiyorum. Benim gibi olanlar iyileşenler buraya nasıl iyileştiğinizi yazın lütfen.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu