|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2022 Saat 15:19 |
Arkadaslar bu probiyotikige baslamayi düsünüyorum susuz toz halinde aldim kullanan oldumu ne kadar süre kullandiniz yorumlariniz nedir
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Bence proviyotikleri kafaniza göre kullanmayin derim mutlaka bir doktora danisin çünkü eger kokunun sebebi bagirsaklarsa bu probiyotikler kötü bakterileri besleyebiliyormus bile ben kullandim probiyotik kullandigim dönemlerde daha rahatsiz ve kokuda artis olurdu tavsiye etmem
|
|
![]() |
|
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
Anladim ama doktorlarin bazi test yapip öyle kullan yada kullanöa demesi gerek bundan da acizler
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Kullanmayin bence durumunuz daha beter olabilir ben kaç marka denedim kaç ay kullandim para kismini söylemiyorum bile ama hiçbirinden fayda gormedim
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Melina bak, yutupda ana sayfama düstü Murat hocanin 6 yil önceki videosu. Sindirim sistemi, sibo, huzursuz bagirsak sendromundaki gazlarin agiz kokusuna yol açmasindan bahsetmis zaten ta o zaman. tikla |
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Tospik izledim videoyu ben suan mide ve bagirsaga yöneldim zaten birkaç uygulama yapiyorum deniyorum birseyler olumlu sonuçlanirsa paylasicam suan biz düzelme yok ama bakicam denemelere devam
|
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten yoruluyorum melina herseye bir umut yaklasiyorum denemeyecegim haklisin daha kötü sonuçlar çikabilir
|
|
![]() |
|
Melina
![]() ![]() ![]() |
Lavi çogumuz ayni durumdayiz zaten takma kafana ama her önüne gelen seyi deneyen biri olarak aslinda vucudumuzu onemsememiz gerektigini düsünüyorum artik sirf bu hastalik için saçma sapan istemedigimiz seyler kullandik belki diger organlara zarar verdik bilemiyoruz malesef
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 397 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslat öncelikle herkese güzel, mutlu bir pazar günü dilerim.
Simdi herkes bir seyler deniyor ama olmuyor. Kokunun sebebini bulamiyoruz veya buluyoruz da anlayamiyoruz ama elimizde kesin olan bilimsel bir gerçeklik var. O da agiz kokusunun sebebinin %90 oraninda agiz içi kaynakli oldugu. Yani çürük disleri dolgu yaptirip, dis eti hastaligi varsa tedavi ettirdikten sonra Murat hocanin dedigi gibi en az 3 dakika olmak üzere güzelce firçalayip (sert firçayla) sonra da gidebildigimiz kadar arkadan öne dogru kanatmadan günde en az 2 defa dilimizi firçaladigimizda koku falan kalmayacaktir. Tüm bunlari yaptiktan sonra %90 istatistiki oranla siz de ben de kokudan kurtulucagiz. Bakin bilek yalama olayini instada falan gördüm, millete yaptiriyorlar herkes kendi bilegini koklayinca öggggg igggg igrenç diyip yüzünü eksitiyor. Dikkat edin bunlzr agzi kokmayan insanlar, çevrelerinden hiç kötü tepki almamis insanlar. Demek ki dünyanin en temiz, agzi hijyenik insani da olsan, Brad Pitt de olsan, Monica Bellucci de olsan parmagini dilinin arkasina, bademciKlerine dogru sürüp koklarsan elbette bir takim istenmeyen kokular burnuna gelir. Ancak o kokular orda kalir, konustukça diger insanlara gitmez çünkü tükürük içinde hapsolur. Simdi eger tüm bunlari dogru sekilde yapmamiza ragmen ve aslinda diger insanlar tarafindan kokuyor diye uyarilmadiysak ve psikolojik olarak kokuyor zannetmiyorsak %90 agiz içi kaynaklidan geriye kalan %10'luk dilim içindeyiz demektir. Bu %10'un da bir kismi sindirim kaynakli (özellikle sürekli kabiz ve ishalimsi diskilama yapanlarda) ki bu da ince bagirsakta bakteri üremesi sibo, ibs gibi hastaliklar, seker diyabet hastaligi (bunda nefeste aseton kokusu olurmus) çesitli akciger hastaliklari, bademciklerin kronik iltihabi vs bir takim hastaliklar var. Uzun lafin kisasi önce agiz içini kesin olarak bi halledelim sonra diger azinlik %10 luk kisma geliriz. Bu forumda yillardir sifa arayanlar ya yeteri kadar agiz bakimini yap(a)miyor ya da geriye kalan %10 azinlik kaynakli agiz kokusu sebebiyle olusan kötü kokuya sahipler. Eleme yöntemiyle bunlari teker teker çözebilmemiz lazim aslinda. Iyilestim basligina yazanlari okuyorsun bademcigimi aldirdim geçti diyor ama aldirdigi halde geçmeyenler var. Burun kemigi egrilim vardi ameliyat oldum koku gitti diyen var ama ayni ameliyati oldugu halde geçmeyen var. Herkesin durumu aslinda hem genel hem özel. Genel içinde özel yani. Bir kaç olusumun ayni anda olmasiyla koku olusuyordur belki yani hem burun kemigin egridir hem de sinizütün vardir hem de bagirsakta sorun vardir gibi gibi. Simdi yakininda koku testi yapabilecegi es, dost arkadasi bulunanlardan ricam en az 3 dakika güzelce ve dogru sekilde dislerini firçalayip dillerini arkadan geriye kanatmadan, kazimadan firçalayip 20 dakika bekleyip koku testi yaptirmalari o kisiye. Bakalim yine komu olacak mi? |
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Iyi pazarlar topik öncelikle tesekkür ederim yazin için haklisin agiz içi kaynaklar birinci planda ben kendi özelim için konusuyorum agiz içi hiç bir problemim yok bir tane dolgum vardi amalgam bu süreçten sonra onu degistirdim normal dolgu vir sikinti olmadigini söylediler sik sik tas temizligi yaptiriyorum geçen ay gittim doktor senin disinde tas yokki hatta bugün gelen en problemsiz disler seninki dedi birde söyle bir durum var firçalama esnasinda herkesin kokusu geçtigini düsünüyorum fakat belirli bir süre 10 15 dk gibi ikincisi sindirim konusunda da hem fikiriz oldum olasi düzenli bir tuvalet düzenim yok ya kabizim yada ishal ishal durumuda kabizlik için çesitli denemelerden dolayi daha sonra eski haline dönüyor seker hastaligi hakkinda da normal kan degerinde normal fakat ayrintili bir seker testi insülin direnci baktirmak gerekiyormus bu da aklimda devlet hastanelerinde sira gelirse sayet son olarak birkaç bölüme gitmeyi düsünüyorum onlar da çözüm çikmazsa (temennim tabiki bir hastalik çikmamasi) dolgulu disimi çektirip probiyotik vitaminler ve güzel bir diyete baslamak olacak ( zayif olmama ragmen) su hastaliktan kurtulan birilerine ulasabilsek keske sifirdan anlatsa tecrübelerini..
|
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayin klavyeden dolayi bazi kelimeler eksik ve yanlis olmus
|
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Melina tesekkür ederim burdaki insalarin varligi güç veriyor Allah büyük elimzden geleni yapip tevekkül ediyoruz zaman neyi gösterir bakalim
|
|
![]() |
|
Lavi
![]() ![]() ![]() |
Ben dayanamadim kullandim bir umut dedim...
Elimde iki kullanimlik enterogermina kirmizi susuz formül olandan vardi 6 milyar faydali bakteri içerenden etkileriniz yaziyorum.. Sürekli agzimin arkasinda hissettigim damak ve arka dislerde dahil aci tat ve sicaklik kayboldu agiz kurulugum gitti sabahta kokum olmadi ilginç sanki tepki de almadim sürekli kullanmak lazim en yakin zamanda faha fazla alip kullanmaya basliyorum denemenizi tavsiye ederim eminim antibiyotiklerden daha az zarar verir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |