|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Bactoblis deneyen var mı? | |
Yazar | Mesaj |
Ümit90
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Konu: Bactoblis deneyen var mı? Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2022 Saat 08:22 |
Kokuyu 1 haftalık kullanımda 3 ay azalttığı söyleniyor ,Murat Hocam agiz probiyotigiymis bu mümkün mü?
|
|
Melina
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2022 Saat 10:56 |
Ben denedim ilk günler azaldı sonra şiddetli geri geldi geçmedi bilginiz olsun
|
|
Ümit90
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2022 Saat 11:39 |
Yorumlarda insanlar geçti yazmışlar bir ümitlenmistim,teşekkürler.
|
|
Lavi
Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2022 Saat 13:10 |
Ben o probiyotiği araştırdığımda yaklaşık 6 ay gibi vir düzenli kullanılması gerektiğini okumuştum birde bu influencerlar falan sürekli probiyotiğk kullanıyor onlarda yada normal insanlar da neden ters tepki yapmıyor da bizde yapıyor bir araştırmak lazım (ben kullanmadım yaşadığım şehirde bulamamıştım)
|
|
Ümit90
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2022 Saat 14:26 |
İnternette satılıyor denemek isterseniz .Antibiyotik ile kullanmayın demişler, tedavim bitince deneyeceğim yine de deneyimlerini yazarım.
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 392 |
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2022 Saat 19:32 |
Çünkü onlar para alıyor o ürünün reklamı için. Tabii ki övecekler, işe yarıyor diyecekler. Seda Sayan Omomatik reklamına çıkıp övünce, tüm lekeleri çıkarıyor diyince bunu kullandı da mı dedi, yooo. Onlar da aynı hesap. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|