Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: bagirsak florasi testi sonucu (sfs) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Konu: bagirsak florasi testi sonucu (sfs)
    Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2022 Saat 23:12
dosyayi buraya atamadigim icin rastegele bir google drive hesabi kurdum girip inceleyebilirsiniz sayfanin en altinda turkce tercumesi var.

[email protected]
sifre: sfssfs880

Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2022 Saat 23:14
zararli bakteriler cok fazla ve faydali bakteriler pek az cikti
IP
Tükendimmm
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Tükendimmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2022 Saat 14:11
Gmail hesabiniz varmi bilgi ve tecrubelerinizden dolayi sizinle konusmak isterim lutfen
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2022 Saat 20:42
nerde oldun testi
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2022 Saat 05:48
Synova labarotuvari Türkiye'de subaleri var 3 tür test vardi detayli olanlar pahali bu tik ben en ucuzunu oldum suan yaptirdigim 2080 TL fiyati
Yasam,bize bütün kitaplarin ögrettiginden daha çogunu ögretir; çünkü yasam bize karsi direnir. Insan, ancak engellerle karsilasip onlari asmaya çalistikça, kendini taniyabilir.         
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2022 Saat 06:35
arkadaslar benim gibi ameliyat olsun zamaninda gecirdigim hastaliklar olsun bir cok ilac ve antibiyotik kullanmak zorunda kalmis birinde bile ise yarayan seyleri buraya genel yazicam ki herkes faydalansin.

vitaminler.comdan b complex magnezyum sitrat ve cinko

soguk sikim corek otu yagi internetten alin aktarlardakiler karisim oluyor ve dandik ucuza getirmek istiyosaniz amazondan aldim 250ml 80 tl olani gormustum ac karna sabah aksam yemekten 30 dk once 1 tatli kasigi mutlaka soguk sikim. etkisi ilk ayda baslar 2 3 ayda maximum duzeye gelir

sindirimi hizlandirmak icin karni yarik otu yemeke beraber yada yemekten 30 dk once sonra fark etmez yemekle birlesmesi lazimki yemegi duzgun bi sekilde sindirim kanallari boyunca tasiyabilsin. bunu bir bardak suya ekliyosunuz 1 tatli kasigi akdar karistirip bekletmeden icin cok su ceker ve sindirimi hizlandirir kabilizigi ve ishali engeller floraniz bozuk degilse yumurta et sut urunleri yemekten cekinmeyin ama abartmayin ve ekmek mumkunse tabi sizin icin ben uzun suredir mecburen yiyemiyorum yiyince geniz akintisi cok artiyor ve saydigim diger seyleri tabiki.

* aguline gaz surubu yediginiz yemekleri daha iyi sindirip sindirimi hizlandirir bunu yemekten hemen once icebilrisiniz unutursaniz sonrada veya yemek aninda icin bisi olmaz 2.5ml demis yemege oturmadan once icin 1 cay kasigi yeterli olacaktir gunde kac ogun yiyorsaniz her yemek oncesi suan ben toz olani kullaniyoum kapsul seklinde o pahali bunu alirsaniz daha iyi olur.

gunluk olarak sinus kit kullanin .once cok az bir kaynar suya 1 cay kasigi iyotsuz tuzu koyun eritirin iyice sonra uzerine normal su koyup sinus kit sisesine aktarin sise erimesin isine yariycak en iyi seylerden birisibu burnunuz cok akiyorsa sinus kitteki su sinuslerinize ulasamaz tikaniklik nedeniyle genzinide dolasip asagiya akar burnunuz acik olmali sindiriminz duzgun olmali en onemlisi de yedikleriniz duzgun olmali

" tung dil fircasi alin dili fircalamak onemli bunla ugrasmak istemiyorsaniz bitkisel bir gargara bulun. kullandiginiz dis macunu ekstra naneli olsun sinuslerinizdeki akintiyi seyreltip atsin dilinizi o macunla fircaladiginizda bogaza akmaya baslar.
IP
Tükendimmm
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Alıntı Tükendimmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2022 Saat 14:13
Siz kurtuldunuzmu murat880
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2022 Saat 14:16
bagirsak floram duzeltebilirsem tam olarak iyilesebilirim suan sadece gunu kurtarmaya calisiyoruz bu bozuk florayla iyilesmem ztn imkansiz yukardaki saydiklarim kokuyu ciddi sekilde azaltiyor onlar olmasa koku cok siddetli oluyor
IP
Lavi
Üye
Üye

Gönderilenler: 53
Alıntı Lavi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2022 Saat 17:24
Florani tam olarak nasil düzeltmeyi düsünüyorsun burda da paylasirsan sevinirim
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2024 Saat 14:40
arkadaslar aranizda kolonhidroterapi yaptiran var mi bagirsaklarin temizlenmesi islemi. Dr mustafa eraslanin videolarina denk geldim. boru yardimiyla bagirsaktaki bakteri parazit kil kurdu taslasmis gaitarlarin boru ve su yardimiyla vücuttan atilmasini sagliyor. agiz kokusu hakkinda bir videosu da var bu yöntemi öneriyor yaptiran ya da duyan var mi acaba
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2024 Saat 20:58
Orjinalini yazan: anonim93

arkadaslar aranizda kolonhidroterapi yaptiran var mi bagirsaklarin temizlenmesi islemi. Dr mustafa eraslanin videolarina denk geldim. boru yardimiyla bagirsaktaki bakteri parazit kil kurdu taslasmis gaitarlarin boru ve su yardimiyla vücuttan atilmasini sagliyor. agiz kokusu hakkinda bir videosu da var bu yöntemi öneriyor yaptiran ya da duyan var mi acaba

bunun çözüm veya yardimci olucagini düsünüyorsan sakin yaptirma ama illa deniyeceksen yapabilirsin bizzat yaptirdim bi ise yaramadigini söyleyebilirim nedense insanda orayi temizlersem bisi kalmaz düzelir gibi bi düsünce oluyor fakat anladigim kadariyla bu kötü bakteriler oraya yapisip kalan birsey ve orayi temizlemek geneli temizlesede anlik olarak sonradan çogalip eski haline devam ediyor anladigim kadariyla çünkü bende anlik bile kokuda etki yaratmadi
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu