|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Amalgam dolgu | |
Yazar | Mesaj |
Lavi
Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Konu: Amalgam dolgu Gönderim Zamanı: 11-Ağustos-2022 Saat 13:30 |
Arkadaşlar bu amalgam dolgu konusu nedir tam olarak..
Ben burda okuduklarıödan dolayı birde ara ara sızı olmasından dolayı amalgam dolgumu yenilemek için doktora gittim sanırım o dolgunun bir çıkartma yenileme prosedürü oluyormuş hiç bişey yapmadan oya oya çıkardı dolguyu üstüne üstlük birde tekrar amalgam dolgu ile doldurmuş doktor istemediğimi söylemiştim ayrıca dolgu ilk yapıldığıbda kanal tedavisi de yapıldı şimdi çok bir ağrısı yok ama bilmiyorum en sonunda bu dişi gidip çektircem galiba |
|
Lavi
Üye Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 11-Ağustos-2022 Saat 13:33 |
Eklemek istiyorum benim sürekli aldığım koku açlık ağız kokusu gibi yemekten hemen sonra hohlasamda tok olsamda tepki alıyorum yani yeöeği yiyim yaklaşık 10 dk sonra konuşmaya başlıyım karşımdakiler burnunu kapatıyor
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 14-Ağustos-2022 Saat 09:54 |
Amalgam dolgular abartıldığı gibi zehirli değildir.
Üstelik gümüş içerdiği için ağız kokusunu engelliyor olması çok mümkündür |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|