|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2403 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2023 Saat 21:00 |
2022 yil sonu itibariyla agiz kokusu sikayeti ile bana müracaat eden hastalarin verilerine göz attim.
hastalarin önemli kismi tip 1 olarak baslamis. tedavi edilmeden uzun yillar beklemis. eger beklemeseydi sifir problem ile iyileseceklerdi. fakat maalesef tedavi edilmeden oyalanmislar. ya okus pokus -biyorezonans, fitoterapi, kandida, karaciger detoksu- ile vakit kaybetmis veya sarlatanlarin eline düserek hacamat sülük hindistan yagi probiyotik ile vakit kaybetmis. hastalik uzun sürdügü için psikolojisi bozulmus. psikiyatrik hastaliklar baslamis. çok basit bir tip 1 vaka sonuç olarakl tip1+5 e dönüsmüs. hele bir tane hastanin kayitlari örnek teskil edecek kadar çarpiciydi. size de anlatayim: bu hasta, 11 tane dis hekimi 8 tane kbb hekimi 4 gastro hekimi gezmis. 3 defa endoskopi olmus, 2 defa helicobacter pylori tedavisi görmüs, eline metal prob verilerek alerjisinin oldugu besinlerin belirlenmesi gibi bilim disi uygulamalardan tutunuz, karaciger detoksu, kupa çekilmesi, çesitli otlar bitkiler kullandirilmis. bademcikleri alinmis. nide ilaçlari kullanmis, 1.55 sene antihistaminik içmis sprey kullanmis. günlerce su içmis aç birakilmis. bu hastaya bir tane allahin kulu çikip dilini firçala dememis. bana geldiginde olfaktör obsesyon yerlesmisti. tip 1 tedavi olsa bile psikiyatrist müdahale etmezse iyilesmeyecegini anlattim. yazik bu çocuga. 2022 de b ana büyük oranda tip 1 ve ikinci sirada tip 1+5 vaka müracaat etmis. Hiç agiuz kokusu olmayip tek basina tip5 olarak gelen de olmus. 6 tane tip 2, ayrica 2 tane tip 4 gelmis. hiç tip 3 yok geçen sene de tip 3 gelmemisti. Kitabimin birinci bölümününde bizim donanimsiz olarak yetistigimizi yazdim. hurafeleri, okuspokusculari sarlatanlari ve bunlarin nelerden ebslendiklerini masaya yatirip inceledim. Ücretsiz indirip okuyun https://kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/bolum-1.pdf |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |