|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mine
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ocak-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Subat-2023 Saat 03:15 |
13 yildir çektigim agiz kokusundan dogru dil temizligiyle çok sükür kurtuldum.
Bugüne kadar neler denedigimi anlatsam gerçekten roman olur, oysa ki tek yapmam gereken çinkolu bir dil macunuyla dilimin üzerindeki pas geçene kadar dilimi firçalamakmis. Dil temizligime hep dikkat ederdim ama benim dil temizliginden anladigim dis firçasinin arka kismiyla dilimi firçalayip sonra dil kaziyiciyla dilimi kazimakti maalesef, bu da çok kisa süreligine rahatlatiyordu. Simdi sadece kahve içtigim zaman biraz sikinti yasiyorum içer içmez hemen dilimde pas olusuyor çünkü, onun disinda oruçluylen bile çok rahatim çok sükür. Umarim hepiniz iyilesirsiniz. |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
Mine hanim çinkolu "dil macunu" dediginizin tam olarak marka modeli nedir acaba?
|
|
![]() |
|
Mine
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Ocak-2017 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Tung marka
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim, simdi baktim da çinkoluymus. Murat hocanin hep dedigi gibi çinko kokuyu aslinda nötr hale getiriyor. Anladigimökadariyla bu macuna normalden daha fazla çinko koymuslar ki dili firçalayinca tüm kokuyu etkisiz hale getirsin. Gratis magazalarinda satiliyormus. |
|
![]() |
|
Mine
![]() ![]() ![]() |
Rica ederim ben internet üzerinden aldim, bu bittikten sonra bir de halitosili deneyecegim daha uygun fiyatli oldugu için
|
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Dr Aytuga gittigim süreçte banada vermisti. Kullandigim sürede iyiydi gerçekten aama içerik ve sürekli kullanim nedeniyle biraktim ben
|
|
![]() |
|
Mine
![]() ![]() ![]() |
Içerigiyle hiç ilgilenmedim açikcasi, sabah aksam bununla dilimi temizleyip bir de halitosil gargara kullaninca bütün gün rahat ediyorum.
|
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Sizin adiniza çok sevindim. Tamamen geçmesi dilegiyle😊
|
|
![]() |
|
Mine
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim bilmukabele:)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |