Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Oral Smart chroma ölçüm ve nasil IYIYLESTIMMMMMM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 15:12
Sana bisey sorcam disciye gittiginde disci hekim hani hava basiyorya dislere koku geliyormuydu sende .
Ben gecen gittigim Doktor tedavi etmeye o hava ile basladi

Cürük dise havayi vurunca acayib bir koku geldi Normaldi bu koku sen hic farkettinmi
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 15:13
Normalmi o koku öteki cücük olmayan yere Havarie vurunca gelmedi mesela ama cürük dis felaket koktu ..
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 17:09
Normal tabiki. Ben çok anlamam ama çürük sonuçta oda koku yapar. O nedenle kokmustur. Benim çürük yokki disimde. O nedenle disten almadim öyle bir koku.

Orjinalini yazan: Gececekinsl

Normalmi o koku öteki cücük olmayan yere Havarie vurunca gelmedi mesela ama cürük dis felaket koktu ..
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 17:12
Esine de masallah diyorum. Seni gerçekten seviyo. Koku onda olsa sen bosardin çoktan 😅😅
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 18:44
Jahahahahahaha ja evet seviyor kokumuda seviyormu bilmiyorum Hahaha

Ama dikkatimi ceken bir sey daha var
Cogunuz birden cok sey kullaniyorsunuz antibiotik
Arti mide arti gargara arti probiotik arti su bu

Yani vucutumuzda 1 den fazla Problem varsa hepsini birden cözmeye calisiyorsunuz .. buda ise yaramiyor sanki

Bazilarinda gecmis koku ve geri gelmis aldigi haplar
Fagly agiz spray gargara mide haplari ve probiotik vesayre 2 Antibiotik de Alan olmus okuduguma Göre ..

Bunlardan biri kokuyu gecirmis bir müttet sonra yine gelmis ..

Ama sorunu bulamiyoruz nedenide bence birden fazla yeri
Onarmaya calismak oda olmuyor..

Yara oluyor o yer onariliyor bir zaman sonra tetikleyici seyler yüzünden yine geliyor

Ben adim adim gidiyorum arkadaslar ..

Midemde sorun vardi suan midedeki sorunlar bitti mideden kaynakli olamaz artik bana Göre..

Siboda bitti sayilir 2 günü var
Sonra probiotik lerimi alcam discide 24 ünde randevu dolgu cekilcek oda bitti olcak ..

Son olarak kbb bogaz icin sonra bisey kalmiyor hepsi icinde
Ayri ayri haplar alcam iki tane Antibiotik gargara su bu degil sirayla .. birini bitirmeden ötekine gecerse sonuc lamayiz anlatmak istedigim bu ..
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 18:46
Suan mesela sibo icin hap kullaniyom ..
Gargara su bu baska hic birsey kullanmiyorum vucutum tamamen ona odakli suan bence böyle yaparsaniz daha bir fayda görürsünüz
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 19:13
Tedavi öyleydi iste. Soruna yönelik degil. Tüm tuslara bir anda basmak gibi birsey. Bende bunu yanlis buluyorum. Bence asil neden bulunup tedavi edilmeli zaten. Ama basta insan umut bagliyor ve karsisindaki kaç yil okumuz bir hekim olunca sorgulamiyor. Sonradan dank ediyor

Jahahahahahaha ja evet seviyor kokumuda seviyormu bilmiyorum Hahaha

Ama dikkatimi ceken bir sey daha var
Cogunuz birden cok sey kullaniyorsunuz antibiotik
Arti mide arti gargara arti probiotik arti su bu

Yani vucutumuzda 1 den fazla Problem varsa hepsini birden cözmeye calisiyorsunuz .. buda ise yaramiyor sanki

Bazilarinda gecmis koku ve geri gelmis aldigi haplar
Fagly agiz spray gargara mide haplari ve probiotik vesayre 2 Antibiotik de Alan olmus okuduguma Göre ..

Bunlardan biri kokuyu gecirmis bir müttet sonra yine gelmis ..

Ama sorunu bulamiyoruz nedenide bence birden fazla yeri
Onarmaya calismak oda olmuyor..

Yara oluyor o yer onariliyor bir zaman sonra tetikleyici seyler yüzünden yine geliyor

Ben adim adim gidiyorum arkadaslar ..

Midemde sorun vardi suan midedeki sorunlar bitti mideden kaynakli olamaz artik bana Göre..

Siboda bitti sayilir 2 günü var
Sonra probiotik lerimi alcam discide 24 ünde randevu dolgu cekilcek oda bitti olcak ..

Son olarak kbb bogaz icin sonra bisey kalmiyor hepsi icinde
Ayri ayri haplar alcam iki tane Antibiotik gargara su bu degil sirayla .. birini bitirmeden ötekine gecerse sonuc lamayiz anlatmak istedigim bu ..
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 19:51
Evet size sunu diyebilirim mideden kesinlikle degil

Midemde hic bisey kalmadi sorunlu hersey kalkti koku hafiflesede gecmedi daha yani baska bisey siboda degil 2 gün kaldi haplara degisiklik yok kokuda

Sibonun symptonlari gitti ama

Iste burdada kbb nin söyledigi geliyor aklima
Tetikleyen seyler ortadan kalkarsa kokuda gider diyor

Bakalim son iki randevu

IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 393
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 21:02
Orjinalini yazan: kaderarkadaslar

Esine de masallah diyorum. Seni gerçekten seviyo. Koku onda olsa sen bosardin çoktan 😅😅

Benim sülalemde 2 akrabam var ikisi de dogustan koku özürlü, burunlari koku almiyor. Öyle bir es denk gelmesi lazim koku sorunu olanlara.

Bu arada ben tatile giderken (burda yazmistim) turist ishali denen hastalik için yanima ne olur ne olmaz diye bagirsaklar için antibiyotik almistim. Tatilde içtim ondan sabah aksam, koku moku kalmadi, diskim normale döndü, her sey bir anda düzeldi.

Antibiyotik hadi diyelim ki agizdaki koku yapan mikroorganizmalari da öldürüyor ve ondan dolayi geçici bir süre koku kesiliyor peki neden bagirsaklarim da düzeldi, diski olmasi gereken forma girdi?

Abi ben hâla kokunun asil sebebi çogumuzda bagirsaklar diye düsünüyorum. Sibo ince bagirsak hastaligi zaten biliyorsunuz.

Bu arada bagirsaklarimizi hali gibi açsak toplamda 600 m2 alan kapliyormus bunun 400 m2 si ince bagirsaklarmis.

600 m2 demek 6 tane 100 m2 ev demek yav. Orda yasayan mikroorganizmalarin sayisi inanilmazdir. Zaten toplam agirliklari da yanlis hatirlamiyorsam 5-6 kg kadardi.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 21:27
En son alcam hali gibi çitilicem o zaman akli basina gelcek🤣🤣🤣🤣
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2023 Saat 21:49
HHAHAHAH tosbik doktorumun yazdigi colidimin bende ise yaradi dedigin gibi diski cok fazla gaz siskinlik bunlar gitti ama koku var receteyi yazan Doktor bu hastanesi sonra normale Döner bidaha kolay kolay bozulmaz bagirsaklarin dedi ölü ölüdür diye bir cümle söylemisti ...

Eger dedigin dogruysa ..
Bendeki koku yapan ya dis yara bogaz insl öyledir cok ümitliyim bu defa
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 07:44
Orjinalini yazan: kaderarkadaslar

En son alcam hali gibi çitilicem o zaman akli basina gelcek🤣🤣🤣🤣

Doktora gidip kolonoskopi yaptigi aletin ucuna hortum takmasini söyleyelim, bütün bagirsaklari güzelce yikasin ilaçli suyla, mikroplari falan bi temizlesin. Sonra da KBB cerrahina gidip dilimizi de kökünden kestiririz, Murat hocama gidip tüm dislerimizi de çektirdik mi koku yapan her seyden kurtulmus oluruz.
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2023 Saat 09:08
Hahaha ztn baya bi uzun Alet iyiki narkozda yapiorlar
Bende oldum bisey cikmadi ama

Ben ümitliyim ya cürük disim ve bogazdaki gidince iylesecem öyle tahmin ediyorum
IP
Gececekinsl2
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 106
Alıntı Gececekinsl2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Subat-2024 Saat 22:30
Allah Allah nasil bir cizahmis bu ya bütün viyanada yok Bratislavada yok znaim de yok salzburgda yok Graz da yok bütün yakin ve büyük sehirlerde böyle bir cihazla calisan doktor yok ne hikmetse sadece türkiyede var

Bu cihazi yapan Firma veya cihazin ismi ne söylermisin
IP
Gececekinsl2
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 13:52
Darum suan öyle 50 yas alti doktor yok sayilir 10 sene sonra dahakötü olcak ztn haberlerdede durmadan o konu var ama yinede makinenin ismi ne Markasi ne biliyormusun
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 17:40
Aytug hocaya gidip kokudan kurtulmus ve bu foruma yeni üye olmus bir kisi daha. :)))

Aytug hoca reklam ekibini buraya mi yönlendirdi acaba diye süphelenmedim degil. Daha önce burda çok kisi yazdi ve hiçbir sonuç alamadiklarini belirttiler ama foruma yeni üye olmus Sena hanim ve Ahmet bey hemen de kesin sonuca ulasmislar ilginç
IP
Gececekinsl2
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 18:16
Böyle bir makina oldugunu zannetmiyorum ben sibo ve Lactose Testberichte icin 7 Saat 15 dk 30 dk arasi 20 tane balon birde icecek verdiler icmek baya bir zahmrtli isdi

O yüzden iki kez üflemeyle bisey bulunmaz ..

Hem öyle bir makina varsa illaki bir doktorda olurdu

Ben googlede yakinlarda böyle bisey varmi diye Aroma yaprigimda cikan sonuc .. hep ayni

H2 atemtest diye H2 nefes testi

H2 Lactose Fructose veya sibo test bu baska bir yöntem yok Burda nerden geliyor diye bisey yok .. reflü veya enfektion veya baska bisey .

Sadece Lactose ve sibo testi yapiorlar bunlarda 3.bucuk Saat sürüyür ben ikisinide yaptirdim

Yalan söylüyorsun utanmadan
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2400
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 21:45
Orjinalini yazan: Tospik

Aytug hocaya gidip kokudan kurtulmus ve bu foruma yeni üye olmus bir kisi daha. :)))

Aytug hoca reklam ekibini buraya mi yönlendirdi acaba diye süphelenmedim degil. Daha önce burda çok kisi yazdi ve hiçbir sonuç alamadiklarini belirttiler ama foruma yeni üye olmus Sena hanim ve Ahmet bey hemen de kesin sonuca ulasmislar ilginç

Konuya dikkatimi çektiginiz için tesekkür ederim
Bu baslikta yollanan mesajlarin yollandigi ip adreslerini inceledim. Hepsi ayni adresten yollanmis. Gerekeni yaptim.
Dikkatiniz için kutlarim.

IP
Ilkay
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı Ilkay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2024 Saat 22:53

Merhaba. Ben bu sebepten ötürü bu tedaviye çok geç kaldim. O yüzden lütfen böyle iddialarda bulunmayin ki kimse benim gibi geç kalmasin. Keske daha önce bulsaydim aytug hocayi...
Evet net sebebi belli degil. Evet herkese ayni tedaviyi uyguluyor olabilir. Ama adam gün geçtikçe kendini yenileyip yurt disina bile gidip bu konuda yeni tedaviler bulup uygulamaya çalisiyor. Ve adamin reklama da ihtiyaci yok.
Bizim gibi insanlari ne umut tacirleri kandirdi neler denedik, ne doktorlara gittik ne pahali ürünleri denedik. Birakin insanlar bir kere daha denesinler. Tam dogru doktoru bulmusken onlarin kaderleri ile oynuyorsunuzdur belki. Yaziktir yapmayin. Ben bu sekilde deneye deneye iyilestim. Dilimi de o begenmediginiz aytug hoca igrenmeden temizledi..... yapmayin lütfen. Disari bir sürü para döktük. Buraya da 3 5 döksek ne olacak? O begenmediginiz hocanin kendi uzmanlik alani zaten kbb. Agiz kokusundan farkli bransta zaten. Zaten ekmeginde ve kazanci da yerindedir....
Birlik olup UFACIK DA OLSA çözüm bulan birini bulmusken neden rekabete giriyoruz neden tasiyorsunuz anlamiyorum. Denemek isteyen denesin. Benim ip numarama da bakin lütfen. Ben reklamci veya bot degilim eski sifremi unuttugum için 2. Hesapaçmistim ve buraya 2010 dan beri giriyorum. Hatta forum sonradan açildi. Ilk önceleri murat hocanin ziyaretci defteri vardi ve ordan takip ediyordum sonradan forum açildi ve anonim sekildr takip etmeye basladim. Kimsenin hakki yenilmesin. Aytug hoca sayesinde hayata döndüm ve bunu buraya yazmak görevimdir.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2024 Saat 01:02
😯

Orjinalini yazan: aydinmur

Konuya dikkatimi çektiginiz için tesekkür ederim
Bu baslikta yollanan mesajlarin yollandigi ip adreslerini inceledim. Hepsi ayni adresten yollanmis. Gerekeni yaptim.
Dikkatiniz için kutlarim.

IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2024 Saat 08:13
Murat Hocam siz bana iftira atiyorsunuz ben dediginiz kisileri tanimiyorum.
Ayni IP adresi diye de lütfen bana iftira atmayin ben bu konudan magdur olmus ve tedavimi olmus bir insanim. Baska insanlara da vesile olayim diye buraya yazdim. Sifa Allah’tan herkes vesile.
Burasi eger tedavi olanlarin basindan geçecekleri yeri yazacagi bir yerse hakaret vesaire olmadigi sürece herkese izin vermelisiniz. Yok ben sadece istedigime izin veririm diyorsaniz siz bizim iyilesmemizi gerçekten istemiyorsunuz demektir. Benim yazdigim yorumda bir hakaret mi var ki siliyorsunuz.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2024 Saat 10:17
Sena hanim,
Ilk gönderinizde Aytunç hocanin size agiz kokunuzun sebebi olarak konka bülloza teshisi koydugunu ve tedavi ettigini, bu sebeple de kokunun tamamen geçtigini belirtmistiniz.

Ben de size internette konka büllozayi arastirdigimi ve hiçbir yerde agiz kokusuna sebep oldugunu bulamadigimi belirtmistim.

Size Aytunç beyin verdigi teshis belgesi falan varsa burdan yayinlar misiniz?

Bakin tüm doktor ve hastane sitelerinde asagi yukari su bilgiler yaziyor:

Konka Bülloza (Hava Keseli Konka-Concha Bullosa) Nedir?
onka Bülloza (concha bullosa), konkanin kemik dokusunda hava bosluklarinin, hava keseciklerinin (pnömatizasyon) olusmasidir. Burun yan duvarlarinda en sik görülen anatomik bozukluktur. Konka bülloza, üst ve alt konkalarda nadiren görülmesine ragmen orta konkada siklikla görülür. Burnun tek tarafinda olustugu gibi her iki bosluktaki konkalarda da es zamanli olarak meydana gelebilmektedir.

Genelde belirti göstermeden, sessiz bir seyir izleyen konka bülloza, orta konkanin büyümesine sebep olarak; orta burun pasajinin ve sinüslere giden hava kanallarinin tikanmasina, bunun sonucu olarak da; kronik sinüs iltihaplanmalarina, sinüsler ve gözler etrafinda basinç ve agri olusmasina, kronik bas agrisina, nadiren kulak ve çene agrisina yol açmaktadir. En iyi tani ve teshis yöntemi Bilgisayarli Tomografidir.
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2024 Saat 13:18
Tospik Bey
Ben Aytunç beye muayene olmadim
Prof.Dr.Aytug Altundag’a muayene oldum.
Ayni kisiden mi bahsediyoruz anlamadim.
Tospik bey siz doktor musunuz ?
Tani ya da teshis in nasil konulacagini doktorlar bilir
Eger siz doktorsaniz size hadsizlik etmek istemem.
Tospik bey benim nefes kokum Konka bülloza nin yol açtigi sinüzite bagli olusmus teshisim buydu. Siz hastaligimla da knor bulyon diyerek dalga geçmistiniz. Öncelikle ben tedavi oldum burada da tedavi olanlarin deneyimlerini paylastigi yere yazmak istedim. Teshisim Konka bülloza ya bagli sinüzit nedeni ile ortaya çikan sinüzit. Simdi sinüzitin agiz kokusuna yol açip açmadigini ben size neden ispatlamak zorundayim ben bunu anlamadim. Ben tedavi oldum iyilestim. Siz bence bu soruyu muhataplarina doktorlara sorun. Konka bülloza sinüzite yol açabilir mi ? Sinüzit agiz ve nefes kokusu yapabilir mi ? Ben doktor degilim ki sizin o buna yol açar mi sorunuza cevap vereyim. Ben sükür iyilestim. Sifa Allah’tan vesile olandan da Allah razi olsun. Hayirli günler.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2024 Saat 20:00
Arkadaslar, baslikta benim de bir mesajim var. Ama bu baslikta baska nick'le mesaj yazmadim. Zaten yazdigim tek mesaj da Aytug hocayi sorgulayan bir mesaj. Yanlis anlama olmasin.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2024 Saat 21:25
Orjinalini yazan: Sena Saraz

Ayni IP adresi diye de lütfen bana iftira atmayin ......

Hanimefendi Ben hiç kimseye iftira etmedim.
Siz 14.197 ip numarasindan yaziyorsunuz. Bu ip numarasi silinenler listesinde yok.

Fakat eger bir mesaji reply yaparak yanitlamissaniz, yanitiniz önceki mesaji içerir. Orjinal mesaji silmek için yorumun da silinmesi gerekir. Silmissem bile bu sebeple silmisimdir. Ben dogrudan sizin mesajinizi silmedim. Benim listemde yoksunuz.

Amacini asan çikis yapmanizi bir anlik heyecan olarak degerlendiriyorum

Düzenleyen aydinmur - 20-Subat-2024 Saat 20:51
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2024 Saat 06:19

Tospik Bey
Ben Aytunç beye muayene olmadim
Prof.Dr.Aytug Altundag’a muayene oldum.
Ayni kisiden mi bahsediyoruz anlamadim.
Tospik bey siz doktor musunuz ?
Tani ya da teshis in nasil konulacagini doktorlar bilir
Eger siz doktorsaniz size hadsizlik etmek istemem.
Tospik bey benim nefes kokum Konka bülloza nin yol açtigi sinüzite bagli olusmus teshisim buydu. Siz hastaligimla da knor bulyon diyerek dalga geçmistiniz. Öncelikle ben tedavi oldum burada da tedavi olanlarin deneyimlerini paylastigi yere yazmak istedim. Teshisim Konka bülloza ya bagli sinüzit nedeni ile ortaya çikan sinüzit. Simdi sinüzitin agiz kokusuna yol açip açmadigini ben size neden ispatlamak zorundayim ben bunu anlamadim. Ben tedavi oldum iyilestim. Siz bence bu soruyu muhataplarina doktorlara sorun. Konka bülloza sinüzite yol açabilir mi ? Sinüzit agiz ve nefes kokusu yapabilir mi ? Ben doktor degilim ki sizin o buna yol açar mi sorunuza cevap vereyim. Ben sükür iyilestim. Sifa Allah’tan vesile olandan da Allah razi olsun. Hayirli günler.

Ayni doktordan bahsediyoruz, Aytug yazacagima Aytunç yazmisim.

Ben doktor degilim, ilk mesajda konka büllozu sebebiyle koku varmis diye yazmistiniz ve tedavi olup iyilestiginizi belirttiniz.

Simdi de konka büllozu sebebiyle sinüzit oldugunuzu ve sinüzite bagli koku oldugunu belirtmissiniz.

Ben de size konka büllozunun agiz kokusu yaptigina dair hiçbir yerde bilgi bulamadigimi yazmistim.Arastirma yapmak için doktor olmaya gerek yok degil mi?

Dünyada yüz milyonlarca insanda sinüzit var ve belki de %99'9 unda koku falan yok. En yakin 2 akrabam yillardir sinüzitten muzdaripler ve agizlarinin koktugunu hiç hissetmedim.

Bu durumda sizdeki kokunun kaynagi sinüzit ise yillarca bosuna beklemissiniz, yillar önce bir Kbb doktoruna gitseniz ve antibiyotik verseydi sorun zaten çözülecekmis demek ki.

Yani çok basit bir tedaviyle çözülebikecek bir sorun için yillarca beklemissiniz. Bunu herhangi bir Kbb hekimi de halledebilirmis, Aytug hocaya mahsus özel bir sey degilmis yani.

Forumda Arama tusu var, oraya Aytug yazarsaniz içinde Aytug geçen tüm gönderileri listeliyor. Pek çok kisi ona gitmis, hoca onlarin dilini temizlemis, antibiyotikler vermis ve koku geçici olarak kesilmis, ilaçlar bitince ise koku geri gelmis.

Yani koku için hemen hepimizin uyguladigi standart prosedür var, önce dis hekimine, sonra Kbb ye sonra mide bagirsak uzmanina gidiyoruz, gittik. Hiçbirinden deva bulamadik.

Sizin sorununuzun basit bir sinüzit olayi olmasi güzelmis. Insallah koku geri gelmez. Bildigim kadariyla ilk üsütmede sinüsler tekrar tikaniyor, iltihapla doluyor.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2024 Saat 16:37
Orjinalini yazan: aydinmur

Ayni IP adresi diye de lütfen bana iftira atmayin ......

Hanimefendi Ben hiç kimseye iftira etmedim.
Siz 14.197 ip numarasindan yaziyorsunuz. Bu ip numarasi silinenler listesinde yok.

IP numarasi kisisel veridir. Izinsiz yayinlamak KVKK'ya aykiri
IP
mümkansiz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Alıntı mümkansiz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2024 Saat 23:41
Arkadaslar koku tekrardan geldi çok kötü bir durumda oldugum ve bütün yöntemleri denedigim için foruma tekrar girmek istemedim. Mesajlarinizi da yeni okudum. Kötü haberi verdikten sonra iyi habere geçiyorum.

Aytug altundag hocayi instagramda buldum. 4 aydan fazladir tedavi görüyorum. Su an için hiç koku yok. Takviye haplar ve diyete devam ediyorum. Tedavi sürecini ayri bir konu açarak yazmak istiyorum. Size tek önerecegim bu doktora gitmeniz. Forumda göz attigim kadariyla kendisi hakkinda yazilar mevcut. Dileyen onlari da okuyabilir. Eger bu konu hakkinda bilgi almak isterseniz özel mesajdan bana telefon numaranizi yazin arayip bilgi verebilirim.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Subat-2024 Saat 02:27
Insallah bu sefer tamamiyle koku gider. Yanliz birsey sorucam daha önce birçok tedavi denemissin içerisinde helikobakteri tedavisi de var. Su an gittiginiz dr da helikobakteri yada bagirsak bakterileri için bir antibiyotik tedavisi veriyor.(tabi sizin tedavinizi bilmiyorum, eger öyleyse ) su anki ve diger tedavilerin sonucunda ne farklar var. Biraz açar misin? .

Orjinalini yazan: mümkansiz

Arkadaslar koku tekrardan geldi çok kötü bir durumda oldugum ve bütün yöntemleri denedigim için foruma tekrar girmek istemedim. Mesajlarinizi da yeni okudum. Kötü haberi verdikten sonra iyi habere geçiyorum.

Aytug altundag hocayi instagramda buldum. 4 aydan fazladir tedavi görüyorum. Su an için hiç koku yok. Takviye haplar ve diyete devam ediyorum. Tedavi sürecini ayri bir konu açarak yazmak istiyorum. Size tek önerecegim bu doktora gitmeniz. Forumda göz attigim kadariyla kendisi hakkinda yazilar mevcut. Dileyen onlari da okuyabilir. Eger bu konu hakkinda bilgi almak isterseniz özel mesajdan bana telefon numaranizi yazin arayip bilgi verebilirim.
IP
Sena Saraz
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Sena Saraz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Subat-2024 Saat 07:56
Murat Hocam agiz kokusundan magdur olmus biriyim. Burasi da forum kurallarina göre hakaret olmadan kendi iyilesme hikayemi yazabilecegim bir yer oldugu için yazdim. Ben kurtuldum. Baska insanlarin da kurtulmasina vesile olabileceksem ne mutlu. Ayni bu forumun da amacinin bu oldugu gibi. Hastaligi yasayan ve tedavi ile ilgili deneyimi olan insanlarin paylasimi gibi.
Forum üyesi “Kelime” kullanici adi kullanan kisiye hassasiyeti için tesekkür ederim. Özel bilgilerin ve KVKK konusundaki bilgilendirmesi çok önemli. Tesekkürler “Kelime” .
“Tospik” adli kullanici adini kullanan kisi için de benim koku nedenimin basit oldugunu söylemis o zaman ben yillardir Dis hekimleri ve KBB doktorlarina gittim neden daha önce gittigim yerler bulup tedavi edemediler. Su an da kötü koku geri gelmedi annemlere de sordum onlar da gelmedi diyor. Ben tedavimi oldum. Sonuçta belki baska insanlar da gider tedavi olur bu niyetle yazdim. Senin kokun kolay benim kokum zor olayina katilmiyorum. Yillardir doktor doktor geziyordum hiç kimse tedavi edemedi. Ta ki Aytug Hoca’ya ulasana kadar. Aytug Hocam tedavimi çok güzel bir sekilde yapti. Allah razi olsun kendisinden. Bu konuya emek harcayan bu konuya dertlenen tüm hocalarimizdan da Allah razi olsun. Ben utancimdan insanlarla bile konusamiyordum. Simdi hepsi bitti çok sükür.
IP
Semiha
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 24
Alıntı Semiha Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mart-2024 Saat 16:13
Peki siz diyet listesine hala devam ediyor musunuz? Aytug hocanin kati bir diyet listesi de var ve onu birakinca birçok kisi kokunun geri geldigini söylüyordu
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2024 Saat 08:31

Kaderarkadaslar sanki benim sorunum gececek

Öyle gözüküyor mide hapi kullanmiyorum gastritis de cikmadi

Cürük dis var ve ciciklik onlarda giderince insl olcak

Imkanin varsa dediklerimi yap mide girisine baktir mide borusuna baktir mantar ve Doku degisikliligi icin

Doku degistiyse sürekli orda asid olusumu var demektir baska seylerlede baktirdinmi emin olunca amaleyat olun yoksa kansere cevirebiliyormus o Doku degisikliligi Allah göstermesin sana fotolarini atabilirim bendeki Doku degisikliligin korkutucu bisey

Nerelerdesin sen, iyilestin mi?
IP
mutluhüzün
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 14
Alıntı mutluhüzün Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2024 Saat 13:38
Arkadaslar ne olur forumu birakip gitmeyin. Iyilesen kisiler iyilestikten sonra burayi unutmasinlar. Inanin ben de iyilestim diye paylasacagim burada. Aytug hoca'dan memnun kaldiniz mi? Çok pahali bir tedavi. Ilaçlar bile pahali. Ise yariyor mu gerçekten? Tekrarlayan oldu mu yazar misiniz lütfen.
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2024 Saat 20:52
Orjinalini yazan: mutluhüzün

Arkadaslar ne olur forumu birakip gitmeyin. Iyilesen kisiler iyilestikten sonra burayi unutmasinlar. Inanin ben de iyilestim diye paylasacagim burada. Aytug hoca'dan memnun kaldiniz mi? Çok pahali bir tedavi. Ilaçlar bile pahali. Ise yariyor mu gerçekten? Tekrarlayan oldu mu yazar misiniz lütfen.

iyilestigini söyleyende oldu kokunun geri geldigini söyleyende sanirim askida bu konu su an hatta reklam oldugunu ve forumdan uzaklastirilanda oldu
IP
Sebeps
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 23
Alıntı Sebeps Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2024 Saat 04:44
Bademcik ameliyati oldum geçti sandim geçmemis yalnizliktan ölücem nerdeyse sevgilim belki de bu yüzden terk etti düsünmekten uyuyamiyorum. Salya kokusu o kadar berbat ki haklilar agzim les gibi
IP
Sebeps
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 23
Alıntı Sebeps Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2024 Saat 21:26
Dil pasi hepimizde var o pas niye oluyor doktora soruyorum günlük firçala diyor yapiyorum birkaç saat sonra ayni
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2024 Saat 14:02
Orjinalini yazan: Sebeps

Dil pasi hepimizde var o pas niye oluyor doktora soruyorum günlük firçala diyor yapiyorum birkaç saat sonra ayni

Eksik temizleyenlerde bu oluyor.
Dil kaziyici kullanmayiniz. Dilin arka kisimlari pembelesmeden dil firçasini elinizden birakmayiniz

https://youtu.be/HxSB9V6APgk
IP
Sevo_
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Alıntı Sevo_ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Ekim-2024 Saat 21:05
Merhaba ,öncelikle gelmis geçmisler olsun .Ben de ayni sekilde Aytug beye gittim ve benden de bagirsak flora testi istedi ve sonuç flora bozuklugu fakat ben 1 yildir iyilesemedim.Biraz daha detaylandirir misiniz hangi ilaçlari kullandiniz bana nbl gold probiyotik ,bactoblis ve magnimore yazdi
IP
xauke7
Üye
Üye

Gönderilenler: 64
Alıntı xauke7 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2024 Saat 17:52
Orjinalini yazan: Sevo_

Merhaba ,öncelikle gelmis geçmisler olsun .Ben de ayni sekilde Aytug beye gittim ve benden de bagirsak flora testi istedi ve sonuç flora bozuklugu fakat ben 1 yildir iyilesemedim.Biraz daha detaylandirir misiniz hangi ilaçlari kullandiniz bana nbl gold probiyotik ,bactoblis ve magnimore yazdi

1 yildir iyilesememenizin sebebi doktorun verdigi tedavimi ise yaramadi ? daha dogrusu bir tedavi yöntemi sundumu size ?
IP
bas belasi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı bas belasi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2024 Saat 13:16
Merhaba. Antibiyotik kullaninca diskilamanin duzelmesi ve kokunun gitme durumunu ben de yasadim. Bunun sebebine dair tahminleriniz var mi?
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu