Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Murat Aydin hocamdan allah razi olsun.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Ankakusu
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 5
Alıntı Ankakusu Cevaplabullet Konu: Murat Aydin hocamdan allah razi olsun..
    Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2023 Saat 21:29
Arkadaslar herkese tekrar merhaba.. daha oncede yazmistim fakat pek dikkate alinmadi diye dusunuyorum.. bu siteye sik sik girip acaba yeni bir gelisme var mi diye caresiz ve mutsuzca gelen arkadaslar var biliyorum ben de her hafta bu foruma girip yeniden eskiye tum mesajlari okurdum acaba bir yol bulabilir miyim diye.. benden 10yilimi alan bu illetin insanda yarattigi psikolojiyi de cok iyi bilirim.. gecip gitsede izleri hala duruyor (psikolojik anlamda) size soyleyebilecegim tek sey doktor doktor gezmek yerine lütfen isin ehli olan birinin kapisini calin benim yillarca gezmedgim dr kalmamisti tum kapilardan cevriliyordum.. en son (aslinda en basta yapmam gereken) Murat hocama muayeneye gittim ve asil sorunu ogrendim.. yillarca bosa zaman kaybetmisim cok uzucu.. o yuzden bu durumdan kurtulmus biri olarak isin uzamani olan ve size yol gosterecek olan Murat hocama muayene olmaniz gerektigi.. sormak istediginiz bir sey varsa sorabilirsiniz.. umarim en kisa zamanda bu hastaliktan kurtulmayi basarirsiniz arkadaslar.. dualarim sizinle..
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2023 Saat 21:37
Sizinki de tip5 yani psikolojik mi çikti?
IP
Ankakusu
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Alıntı Ankakusu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2023 Saat 21:42
Orjinalini yazan: Kelime

Sizinki de tip5 yani psikolojik mi çikti?

Evet ama lutfen benimki psikolojik demeyin burada bir arkadas yine psikolojik agiz kokusundan bahsetmsti o zaman keske oyle olsa ama degil dedigimi hatirliyorum lutfen on yargili olmayin ben de cok emindim ama sukur ki yanildim.. umarim sizinde oyledir
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2023 Saat 22:12
"Evet ama lutfen benimki psikolojik degil demeyin." yazacaktiniz sanirim. Benim koku tip1, teshis var. Uzun süredir tip1 oldugu için tip5 de ortaya çikmis olabilirmis. Ben tip5'e inaniyorum. Zamanla azaldi ama burada yillar önce "Disaridayim diger kaldirimdaki kisi kokumdan rahatsiz olup yön degistirdi." veya "trafikte yan arabadaki soför kokumu duydu penceresini kapatti." gibi temelsiz, asiri takintili yorumlar vardi.

Tip5 sanki kadinlarda biraz fazla oluyor. Internette konustugum kisilere bakinca bazen ayni kadinin, onlarca hesap açip forumlarda yorum yaptigini bile düsünüyorum. Koku konusunda rahat konusabilmek için hepimizin fake hesaplari vardir ama tip5 olanlar oldukça fazla sahte hesap açiyor.

Benim tip1 teshisi var ama bunun yaninda konusmadan da olsa agir bir koku oldugu kesin. Pazar günü sehirlerarasi otobüs yolculugu yaptim. Kulaklikla müzik dinliyorum. Yanimda oturan adam, muavin geçerken "Bos yer var mi, hiç koltuk bosaldi mi" diye sorup durdu. En sonunda yolcunun biri inince baska bir kisinin yanina geçti. Bakin tekli koltuk degil yine yaninda biri vardi. Bu olayi anlatsam dis hekimi için tip5 belirtisi de olabilir. Benim için diger yolcunun kokudan rahatsizlik belirtisi. Pozitif bakacak olursak belki de baskasina çok güzel gelen parfüm kokum ona kötü gelmis olabilir veya benden degil de çevredeki baska birinin kokusundan rahatsiz olmus olabilir. Yine de bu tür olaylarla sik karsilasmam, konusmadan da bir kokum olduguna inanmak için yeterli.

Sizin tedavi olmadan önce agiz kokunuzla ilgili ne gibi düsünceleriniz vardi?
IP
çilekligazoz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6
Alıntı çilekligazoz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2023 Saat 22:29
@Ankakusu
agzin kapali iken, yani burnundan da koku geliyor muydu peki?
“Allah’in sifasini yaratmadigi hiç bir hastalik yoktur.” (Buhâri, Tib 1)
IP
çilekligazoz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı çilekligazoz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2023 Saat 22:31
Daha dogrusu koku geldigini düsünüyor muydun?
IP
Yig1t
Üye
Üye

Gönderilenler: 48
Alıntı Yig1t Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2023 Saat 12:12
Burundan koku geldigini nasil anlariz
IP
çilekligazoz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı çilekligazoz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Aralik-2023 Saat 12:37
Agzim kapali oldugu halde pis koku geliyordu o yüzden burnumdan çiktigini düsünüyorum.
Ama agiz kokusunun psikolojik da olabildigini ögrendikten sonra acaba bana mi öyle geliyor sadece diye de düsünmeye basladim.
“Allah’in sifasini yaratmadigi hiç bir hastalik yoktur.” (Buhâri, Tib 1)
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu